Şimdi Ara

THL W3+ //4.5''HD EKRAN MTK6577 1GB RAM 4G ROM 2000mAh (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de kullanmadığım bir samsung ve nokia var ama 3g liler mi bilmiyorum. Şu jiayu dan bende mi alsam acaba?karar verirsem hocam sipariş zamanı yardımlarınız bekliyorum. İngilizcem yok satıcı ile gerekli ayarları yapmaya yetmez. size danışırım düşük fatura ve gift olayını.

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

bende de kullanmadığım bir samsung ve nokia var ama 3g liler mi bilmiyorum. Şu jiayu dan bende mi alsam acaba?karar verirsem hocam sipariş zamanı yardımlarınız bekliyorum. İngilizcem yok satıcı ile gerekli ayarları yapmaya yetmez. size danışırım düşük fatura ve gift olayını.

3G li olup olmaması farketmez.Operatörler sim karta göre davranıyor cihaza göre değil.Sadece 3G ayarları otomatik alamazsın elle yapman gerekir.

THL W3 kasa ve görünüm olarak güzel ama jiayu hem Gorilla Glass ekran hemde 2750 mAh pile sahip.

Pil demişken şöyle kıyaslayabilirsin. Tek hat takılı ,wifi gps bluetooth hepsi açık halde akşam 18,00 de %100 dolu olarak ofiste bıraktım telefonu.

Sabah 08,00 de geldim baktım pil durumu %96 idi.. 10 Saatte stand-by konumunda %4 pil çekmiş..

Sipariş konusunda yardımcı olurum tabiki..Pm atman yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 21 Aralık 2012; 12:19:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

Mesajım bulunsun birde bende sipariş verdim acaba mp4 mü yazdırmalıyım yada resim çerçevisimi çok farkedermi acaba takılıp takılmaması konusunda

Kesinlikle yazdır..40 $ altı ve MP4-MP5 player veya resim çerçevesi olarak yazdır.

Touch recovery'de pil kalibrasyonunu bulamadım. Açıkçası batarya süresinden de memnun değilim. Belki bu nedenle çift pil gönderiyor adamlar. Kalibrasyonu ben mi bulamadım, yoksa başka bir yolu var mı?

Bir de,http://en.thl.com.cn/Download/detail_55.html'deki W3 Dual-core Version güncellemesi Oct. 8, 2012 tarihli. Bizim telefonlar yeni geldiğine göre bu güncellemeyi içeriyor mudur, yoksa yapmak mı gerek? Yapılacaksa da rom yükleme yöntemi ile mi yapılmalı?

Çok sordum, bağışla, teşekkürler.

Orijinalden alıntı: @mc@bey

@ TheNorth

Touch recovery'de pil kalibrasyonunu bulamadım. Açıkçası batarya süresinden de memnun değilim. Belki bu nedenle çift pil gönderiyor adamlar. Kalibrasyonu ben mi bulamadım, yoksa başka bir yolu var mı?

Bir de,http://en.thl.com.cn/Download/detail_55.html'deki W3 Dual-core Version güncellemesi Oct. 8, 2012 tarihli. Bizim telefonlar yeni geldiğine göre bu güncellemeyi içeriyor mudur, yoksa yapmak mı gerek? Yapılacaksa da rom yükleme yöntemi ile mi yapılmalı?

Çok sordum, bağışla, teşekkürler.

O güncellemeyi yapma. telefon türkçe olmuyor ve recovery siliniyor.Tabi imei'lerde..

Pil kalibrasyonu yapmadım henüz.
    Şu programla kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 24 Aralık 2012; 10:45:26 >

• tlfon haftaya elimde olacak kullananlar
    ilk alımda neler yapmam gerektiğini söylerseler süper olur
    hangi programlar . imei değiştirme vs.
  • telefon geldi ben çok beğendim,

fotoğraf ve video çekimi bence üst düzey. Akşam olmasına rağmen çekimleri başarılı örneklerini daha sonra eklerim.

Evet yardımcı olacak arkadaşların önerilerini bekliyorum ımei değiştirme, gerekli programlar vs.
  • Arkadaşlar benimde telefonum geldi... Pek fazla inceleyemedim... antutu tester ile benchmark ı kurdum 5782 gibi bir puan aldı... Birde ilk izlenim olarak özellikle gezinme tuşlarının olduğu kısım biraz ısınıyor gibi geldi ama daha önce bu tarz telefon kullanmadığım için normal mi değil mi bilmiyorum... Telefonda ısınma ne zaman sorun olur öğrenebileceğim bir yazı veya program var mı?

ilk aldığımızda bu 18 saat sarj olayı var mı bunlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 12 Ocak 2013; 20:19:00 >
  • Bu telefonun GPS ini kullanan arkadaş var mı? Kullanmadan önce ne yapmamız gerektiğiyle ilgili bilgi verebilir mi? Bugun yaklaşık 7-8 dakika denedim uyduları görmedi... Yarın fırsatım olursa daha uzun süre deneyeceğim...

Orijinalden alıntı: calippo

telefon geldi ben çok beğendim,

fotoğraf ve video çekimi bence üst düzey. Akşam olmasına rağmen çekimleri başarılı örneklerini daha sonra eklerim.

Evet yardımcı olacak arkadaşların önerilerini bekliyorum ımei değiştirme, gerekli programlar vs.

Hayırlı olsun güle güle kullan.
    İmei işlemleri için buraya bakabilirsin
    http://jiayuturkey.blogspot.com/2012/12/jiayu-g3-imei-degistirme.html

Şarj olayı için piller 1 haftaya doldur boşalt ile ancak performansına ulaşır.

@Pardayyan

Antutu test puanı gayet iyi.Evt alt tuşların orada biraz ısınma oluyor.İşlemci orada bulunduğu için cihazı zorlayacak uygulamalar açıldığında ısınma yapıyor ama performansı etkilemiyor.Ayrıca gps sorunu yaşamadım gayet düzgün çalışıyor.Marketten Gps test programnı indir açık alanda bir test yap

• Benim thl w6 da 5831 antutu puani var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheNorth

Teşekkürler. Ben almadan önce mesaj atmıştım imei değiştirir misiniz diye. Sanırım bir kaç ayar yapmışlar:) Hattımı taktım ikisi de çalışıyor. Hatta android telefonlarda -bazı markalar dışında- 3G görüntülü görüşülemez diye okumuştum forumda. Ablamı aradım 3G ile çok akıcı ve rahat görüştük:) beni en sevindiren kısmı bu oldu.

Ama ikinci günü bir kaç program yükleyeyim dedim şarj için, ondan sonra telefon sürekli açılıp kapanmaya başladı ve alt kısmı aşırı ısındı. bekledim soğumasını ama düzelmedi. Bir ara uzun açıldı onda da hat bulmadı. Baktım imei okunmuyor dedi. Baya bir panikten sonra netten recorvy falan nasıl yapılır derken ses açma ve güç tuşuna basıp test menüsü gibi bir menüye girdim. Testlerin hepsini yaptım. Sonra clear MSD gibi bir yer çıktı en sonunda yada ona benzer chek mds falan da olabilir. Onu seçtim. Biraz bekledi açıldı ayarlar oyunlar vs hepsi gitmiş çektiğim bir iki foto kalmış bir tek. Ama düzeldi. Az yusuf yusuf yaptım ama düzeldi ya. İnşallah sadece yazılımsaldır. Mesaj attım aldığım yere. Biz tüm testleri yaptık falan dediler. Sim kartı çıkarıp açın dediler. Daha onay vermedim ürüne sorun çıkar diye korkuyorum.

Sanırım okuldaki arkadaşların nazarı değdi:)Çok beğendiler, ellerinden bırakamadılar bir türlü. Kendilerine de ilettim böyle böyle diye:))

• Arkadaşlar bu telefona Android 4.1 güncellemesi gelecek mi bilgisi olan var mı?

Birde bana telefon rehberi programı lazım önerebileceğiniz güzel bir program var mı?
    çok olan tarafta değiliz
    çok olan tarafta olmayacağız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.