ps5 de m2 ssd sorunu...
ps5 e 2 tb lık kioksia pro model m2 ssd taktım.
460 gb lık oyunu bu ssd ye kopyalayım dedim. çok hızlı bir şekilde başladı. 460 gb tın yarısını hızlı şekilde kopyaladıktan sonra ps5 in fanı hızlandı, ps4 pro gibi ses yaptı ve yazma azaldı. hız 1 gb civarına düştü. yine de toplam 5,5 dk da taşıdım. 5,5 dk eski hdd leri bilen biri için çok iyi.
büyük ihtimalle ssd ısınınca yazma hızı düştü.
bu durum normal midir? ısınması normal midir? ps5 e veya m2 ssd ye zarar verir mi? normal değilse ssd yi iade edeyim. vatan dan almıştım.
tomb raider ps3-ps4 versiyonu?
ps3 e çıkan bu oyunun ps4 e çıkmış hali var mı? ps4 e düz tomb raider çıkmadı. üçleme çıktı.
bu oyun tomb raider definitive edition a benziyor. aynı oyun mu?
yoksa ps3 deki tomb raider bağımsız bir oyun mu?
Dell P2423 Monitör özelliği?
arkadaşlar.
alacak mıyım tam belli değil, şu an araştırıyorum. ben "Dell P2423 Monitör " ü almak istiyorum.
yalnız benim pc masasının arkası raflı. bu cihazın da arkasında bir yükseklik var. bu yükseklik benim raflara denk gelecek mi , gelmeyecek mi bilemiyorum. internet de bu parçanın uzunluğunu bulamadım. alırım denk gelmezse işe yaramayacak maalesef.
içinizde bu parçanın uzunluğunu bilen var mı?
fan sesi düşük full hd projeksiyon tavsiyesi.
arkadaşlar
ikidir projeksiyon alıyorum. önce full hd diye "Valkyrie 3800 Lümens" cihaz aldım. 720p çıktı ve fan sesi fazlaydı. iade ettim. sonra "wankyo 470 pro" aldım. full hd bir cihaz ama fan sesi çok yüksek.
bu iki deneyimden fan sesinin projeksiyonlarda çok önemli olduğunu gördüm. çünkü yansıtma için cihaz senin yakınında olması gerekiyor. bu sayede fan sesini duymak zorunda kalıyorsun.
ben de fan sesinin çok az olduğu full hd cihaz arıyorum. mini boyutta ve 4*3 en boy oranı (duvar bu boyutta) desteklese daha iyi olur.
bildiğiniz böyle bir cihaz var mı?
tavsiyelerinizi bekliyorum.
wankyo 470 pro yu daha iade etmedim. eğer her projeksiyonda fan sesi olur derseniz iade etmeyeceğim.
aslında 4-5 ay önce "yasomi p22 pro" da almıştım. onun fan sesi çok değildi . ama ekranında siyah nokta vardı, 4*3 oranını desteklemiyordu. bir de cihaz büyüktü. iade etmiştim.
PS4 yanlış yazılım yükleme ???
yüksek başlıklı saç traş makinesi var mı?
arkadaşlar saç traş makinesi alacam. şarjlı.
ön tarafı en az 3 cm kesmek istiyorum.
saç traş makinelerinde 3 cm ve daha fazla yükseklikte başlığı olan cihazlar var mıdır?
mouse nano alıcısı usb çakışması
arkadaşlar bende "Polygold PG-8040" klavye mouse set var. okuldaki akıllı tahtaya sadece bu klavye mousu takınca sorun olmuyor,
ama diğer usb girişe başka bir cihaz takınca mouse un alıcısı bozuluyor. yani usb girişleri uyumsuzluk yapıyor.
sorunu anlamadan önce başta klavye mouse bozulmuş zannettim. bilgisayara taktım düzelmedi. neredeyse atacaktım. ama başka bir akıllı tahtaya takınca onda çalıştı. o tahtada başka usb takılı değildi. böylelikle sorunun usb uyumsuzluğunda olduğunu anladım.
usb çakışmasının sebebi nedir ve çözümü var mıdır?
anfi bass tamiri...
arkadaşlar bende basit bir lepai lp-838 2+1 anfi var. ev içi kullanıyorum.
bu anfinin bass çıkışı sorunlu. büyük ihtimal bass düğmesi arızalı. kendisi kadar para isterler diye tamire götürmüyorum.
benim öğrenmek istediğim:
-resimdeki bass düğmesi arızalı diyelim. bu düğmeyi çıkarsak ve alttaki devreleri doğrudan lehimlesek bası en yüksekte alabilir miyiz? illaki düğme gerekli mi?
-hadi olur diyelim. hangi devreleri lehimlemek gerekir.
umarım olur. bass arttırıp azaltmaya gerek yok. en üst seviyede sabit kalsa yeter.
am4 anakart tavsiyesi: ses kartı en iyi olan.
-arkadaşlar ben de "Asus Prime A320M-K Amd A320 DDR4 3200 MHz S+GL (OC) AM4 mATX Anakart" isimli anakart var. bu anakartın ses kalitesi hoşuma gitmiyor. hiç bass vermiyor. önceki am3 anakartın ses kalitesi daha iyiydi.
-ses kalitesi iyi olan am4 anakart var mı? bass önemli kriter. bass ağırlıklı anakart var ise bana haber verebilir misiniz.
-şimdiden teşekürler...
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.272
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 21.887 (Bu ay: 631)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 969 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri