Şimdi Ara

THL W3+ //4.5''HD EKRAN MTK6577 1GB RAM 4G ROM 2000mAh (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aliexpresten aldım ama şimdi benim aldığım satıcı Türkiyeye gönderim yapmıyor.

Aldığım Link
  • Şu anda THL W3 fabrikadan temin edilemiyor diye biliyorum... Aliexpress'te veya herhangi bir alışveriş sitesinde eğer almaya karar verdiğiniz bir satıcı varsa mutlaka ellerinde stok olup olmadığını ısrarla sorun... Olumlu yanıt almadan alışveriş yapmayın... Hatta size tavsiyem konuşma kayıtlarınızı da mutlaka saklayın... Yoksa uzun bir süre beklemek, siparişi iptal etmek veya başka bir modelle değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz...

Nereden biliyorsun derseniz ben önce Newman N1 siparişi verdim fakat yaklaşık 10 gün sonra kargo durumunu sorduğumda bana temin edemediklerini söylediler... Bende tamam o zaman değiştirelim dedim bana ZOPO 900 gibi bir modeli önerdiler ben ise THL W3 ile değiştirmek istedim onlarda gerçekten iyi bir tercih olduğunu söylediler ve değişikliği yaptılar... Ardından fark istediler neyse lafı uzatmayayım cüzi bir miktar farkla anlaştık fakat telefon gene gelmedi ellerinde olmadığını söylemeye başladılar... Velhasıl telefon yaklaşık 40. günde geldi... Bu arada alışveriş yaptığım satıcı Aliexpress'in en büyük satıcısı olduğu için dolandırıcı olma ihtimalleri yok...

Aliexpress'in en büyük satıcısı kim derseniz Shenzen Eternal Team...

Bu da linkihttp://www.aliexpress.com/item/4-5-inch-3G-phone-THL-W3-Dual-Core-1GHz-ROM-4GB-Android-4-0-Dual/617936561.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 6 Ocak 2013; 13:32:59 >

• benim elime ulaşması 1 ayı buldu. 12 gün yanlış gönderilen bir barkod no ile bekledim singapur postta bir sorun var falan dediler. Sonra hata olduğunu söyleyip yeni takip no gönderdiler. iki gün içinde sisteme girildi. Ve ayın 2sinde vermiş olduğum sipariş zorda olsa 31 aralıkta elime ulaştı. (gönderirken soyadımı pakete yazmamışlar, ptt görevlileride dağıtıma çıkarmamış o yüzden bir kaç gün bekledim)

Orijinalden alıntı: TheNorth
    türkçe romu SP Flash Tool ile kuramadım telefonu görmedi.
    Cwm recovery ile kuracağım zip şeklinde bi türkçe rom varmı.Benim telde sadece ingilizce ve çince var

Orijinalden alıntı: turkey2008abc

quote:

türkçe romu SP Flash Tool ile kuramadım telefonu görmedi.
    Cwm recovery ile kuracağım zip şeklinde bi türkçe rom varmı.Benim telde sadece ingilizce ve çince var

Şurdan indirebilirsin
    http://www.romzj.com/resources/other.html?view=rom&id=4935&layout=default

Soldaki yeşil butona basarsan indirmeye başlar.

• Buradakini daha önceden denedim Buradaki kuruluyo ama türkçe değil

Orijinalden alıntı: turkey2008abc

Buradakini daha önceden denedim Buradaki kuruluyo ama türkçe değil

Şunu dene o halde
    http://narod.ru/disk/64352729001.1f43a368716f1e12486a1b8f68341f27/ThL-W3_121110_backup_121208-132011.rar.html

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

hocam bu imei yükleme işini nasıl yapıyorsunuz? kolay mı yüklemek?

Basit Ötesi

THL W3+ //4.5''HD EKRAN MTK6577 1GB RAM 4G ROM 2000mAh

arkadaşlar bu imei işlemini bir türlü başaramıyorum.... my uncle da kullanıyorum rootlanmasımı gerekiyor bir türlü çözemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: malibumali

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

http://forum.donanimhaber.com/m_66793438/tm.htm

Ben üstteki konuda "Ozan" nickli arkadaşımızın konusunda bahsettiği şekilde yapmıştım... Herhangi bir sorun çıkmadı...

6. IMEI DEĞİŞLETME

a. Google Play'den Mobile Uncle Tools programını indirin.
    b. Programı açın ve sırasıyla şu işlemleri takip edin: EngineerMode->Engineer Mode (MTK)->CDS Information->Radio Informatıon. Karşınıza Phone 1 ve Phone 2 var. Ben tek sim kullanacağım için kartı W/G yazan yere taktım, 3G'ye bağlandım gayet hızlı, aramada falan sıkıntı yok, telefonda 1. SIM diye görünüyor. Phone 1 bölümüne girip AT+ yazan yeri tıklayın, zaten E harfine tıklayınca karşınıza iki kod hazır halde çıkacak, birinciyi seçin, iki tırnak arasına tıklayıp kullanmak istediğiniz IMEI'yı yazın.
    c. İkinci SIM'i de kullanacaksanız Phone 2'ye tıklayın, alt satırdaki AT+ yazan yere tıklayın E harfine basın karşınıza çıkan ikinci kodu seçin. Tırnak içine kullanacağınız IMEI'yı yazın.
    d. Send At Command'e tıklayın. Allta işlemin tamamlandığını belirten yazı çıktıktan sonra programdan çıkın, telefonu yeniden başlatın. *#06* nosunu arayın, karşınıza kullandığınız IMEI veya IMEI'ler çıktıysa işlem tamamdır.

Karşınıza çıkacak kodlar:

-> phone 1 için -> AT+EGMR=1,7,"yeni yazacağın imei numarası"

-> phone 2 için -> AT+EGMR=1,10,"yeni yazacağın imei numarası"

Not: CDS information menüsüne girerken program hata verip kapanıyorsa,http://www.droidwebspace.com/index.php/roms/76-mobileuncle adresindeki dosyayı indirin, hafıza kartınıza atın ve CWM menüsüne girip sd carddan dosyayı seçerek kurulumu yapın.

IMEI'yı değiştirdikten sonra IMEI restore/backup menüsüne girip Backup IMEI seçeneğiyle IMEI yedeği almanızı tavsiye ederim, ileride işinize yarayabilir.

Üstte belirttim ama tekrar belirtmekte yarar var alıntıdır...

• ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR DENEDİM VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEĞİŞTİRDİM ÇOK SAĞOLUN...
    yükseltmenin bir formülü varmıdır onu bilemiyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 13 Ocak 2013; 15:14:15 >

Telefonun kamerasının 5MP olduğunu nereden anladın... Herhangi bir program kullandın mı?

Orijinalden alıntı: Pardayyan

quote:

Telefonun kamerasının 5MP olduğunu nereden anladın... Herhangi bir program kullandın mı?

hayır görüntü kalitesinden..

quote:

quote:

Açıkcası sesi biraz düşük ama görüntü kalitesi 5 MP den daha iyi ama bende herhangi bir program kullanmadım...

Ben oyun ve uygulamalar için 16gb class 10 hafıza kartı aldım. Uygulamaları indirirken direk hafıza kartına yükleyen bir uygulama var mı? Teşekkürler.

Bu iş için telefonu rootladım. bir kaç program denedim. Telefonun hafızası 2 gb ben müzik falan doldurdum. Örneğin marketten six gun oyununu yüklemek istiyorum ama hafıza az yükleme yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calippo -- 14 Ocak 2013; 19:30:01 >

linlten sakın alışveriş yapmayın dolandırıldım.. boş kutu gönderildi.. HUAMEI XIONGDI TECHNOLOGY CO., LTD. adlı satıcı..

http://www.aliexpress.com/item/New-hot-Free-Gift-THL-W1-8MP-Dual-core-3G-WCDMA-Android-4-0-Dual-Sim/661483545.html

linlten sakın alışveriş yapmayın dolandırıldım.. boş kutu gönderildi.. HUAMEI XIONGDI TECHNOLOGY CO., LTD. adlı satıcı..

Allah Allah..Aslında feedback'leri fena değil...

Senin telefonu postada hacılamış olmasınlar? Paket ne durumdaydı eline ulaştığında?

• quote:

Arkadaşlar benimde telefonum geldi... Pek fazla inceleyemedim... antutu tester ile benchmark ı kurdum 5782 gibi bir puan aldı... Birde ilk izlenim olarak özellikle gezinme tuşlarının olduğu kısım biraz ısınıyor gibi geldi ama daha önce bu tarz telefon kullanmadığım için normal mi değil mi bilmiyorum... Telefonda ısınma ne zaman sorun olur öğrenebileceğim bir yazı veya program var mı?

Hangi telefonu ve nerden aldığını öğrenebilir miyim?Bende sipariş vermek istiyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.