Şimdi Ara

Thermaltake Level 10 GTS KASA 412 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En uygun fiyat hb'da oldukça kullanışlı ve malzeme kalitesi yüksek bir kasa.
    hddler kızaklı kolay sökülebilir.
    Thermaltake Level 10 GTS KASA 412 TL

• Oldschool çöp bir ürün.
  • Çok eski model
  • Yani çöp değilde. oldschool ok. Sizin çöpleriniz baya değerli şeyler anladığım kadarıyla...
  • saygı duyuyorum. benim fikrime göre ise;
    ekran kartı yada işlemci değil ki eskisin. pc bileşeninde belkide en yavaş eskiyecek komponent. 15 yıldır kullandığım asus vento yerine aldım. bozulduğundan değil sıkıldığımdan değiştirdim. araştırırken incelediğim birçok üründen çok daha kaliteli. eski üretim olabilir ama işlevsel ve sağlam bir kasa. bu fiyatlara pavyon tabelası gibi ledli ışıklı yanar dönerli çöp kasa almaktansa bu kasa değerlendirilebilir.
  • Çöp diyen arkadaş ne kullanıyor merak ettim. 6ay önce i7 8700, 16gb ram ve 1080li sistem topladım. 2 tane 20lik fanla hem sessiz hem de buz gibi soğutuyor. Önde arkada bir sürü kafa şişiren küçük fanlı pavyon ışıklı gürültü makineleri istemeyenler için oldukça işlevsel bir kasa. Soğutma ve sessizlik arayan varsa gayet güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadan yorum yapan, tek kelime ile ahmaktır.

Ben bu kasayı hem kullandım, Hem aldım. Hem de sattım. Bir yıl önce bu kasa 200 TL'ye düşmüştü. Bİrden fazla aldım ve sattım. Çok iyi bir kasadır. Gerçekten çok iyi bir kasa. Kasanın yenilikçi özellikleri var. Kızak mekanizması harika, fan seçenekleri fazla. Tek sorun ise, üst bölümdeki fan yuvalarını biraz saçma yapmışlar. Yanyana 12 Cm fan takmak biraz zorluyor.

Kasanın kablo saklama seçenekleri de çok iyi. Tertemiz bir sistem kurulur.
    Sessiz bir kasa. İsteyen olursa buna uygun fan kontrolcü satabilirim. Tanesi 50 TL. Zira, fan kontrolcü ile harika oluyor.

Almanızı öneriririm. Elbet bu fiyata değil. 200 TL'ye düştüğünde çok sağlam kasa olmuştu. Lakin, bu fiyat fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta kdv indiriminde 350 liradan satılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ürün fakat fiyatı pek uygun değil
  • Thermaltake'in giriş seviyesindeki ürünlerin malzeme ve üretim kalitesi, şu sıralar herkesin bayıldığı NZXT, Corsair, Phanteks ile kapışacak kalitede. Ürün evet oldschool tabirini hak ediyor ama çöp demek için kafanın güzel olması lazım. Fiyat ne kadar uygun orası ayrı ama pahalı değil. 350TL'ye görsem kasa alacakken epey kafa kurcalardı.

• Hocam üste 2 tane 12lik fan yerine 1 tane 20lik takmaya daha uygun. Hem daha serin tutar, hem de sessiz çalışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat olması için 200 TL felan olması lazım bence maksimum.
  • Aynı şeyi Aerocool Dead Silence serisi kasa alırken bana da söylediler eski çöp diye. Yenilerden kat be kat daha iyi.
  • 400 tl nzxt 340 elite alın 2.el temiz daha iyi.
  • Hayatımda gördüğüm en çirkin kasalardan biri.

• kasa tank gibi sağlam da, sistem full ledli artık yan taraf cam değilse bakılmaz bile.

sırf ramler ledli olsun diye tanesine 100 tl fazla veriyoruz, işlemci fanına kadar tüm fanlar ledli, rcg şeritler döşüyoruz anakrt bile ledli iken yan taraf metal kapalı anlamsız.

zaten bu yüzden indirimde kimse yüzüne bakmıyor ellerinde kalıyor.

ha ledli görsel bir şeyiniz yoksa alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.