Buhar destekli fırın önerisi
Merhaba,
Evde ekşi mayalı ekmek pişirdiğim için buhar gücü yüksek ankastre bir fırın arıyorum. Bir kaç model buldum ama gerekli inceleme göremedim. Ürünü seçerken dışardan çubuk gibi bir tasarımla su ekleme alanından koyulan ya da fırının alt zeminine dökülüp rezistans ile ısıtılarak buhar elde edilen modeller var. Hangisi daha efektif olur kullanıcı var ise aramızda aydınlatırsa çok makbule geçer.
Bir kaç model buldugum,
Siemens iq500 hr538abs1
Arçelik 9549
Bosch Serie 4 HUA717BV0T
Siemens sanırım tankından içeri kendi püskürtüyor. Arçelikte diğer şekilde buhar elde ediliyor. Farklı model önerilerine de açığım güzel buhar gücü ve buharı içeride koruyabilmesi önemli. Şimdiden teşekkürler.
Kablonet DOCSIS GPON karışıklığı
Selamlar,
Oturduğumuz apartmana 16' lı kaset FTTH kutu geldi yeni. Türksatı aradığımda 100mbps internet alabiliyorum. Docsis ve GPON farkından dolayı mı oluyor? Apartman içerisine kadar fiber kablo gelmiş anladığım kadarı ile neden 100 ile sınırlıyorlar. Bilgisi olan var mıdır?
Edit: DOCSIS veriyoruz dediler ki telefondaki yetkin biri değildi. Ama modem olarak huawei vereceğiz dediler. Benim bildigim GPON olursa Huawei modem veriliyor. Gerçekten karışıklığı anlamadım.

Tarayıcının bazı modlarda tarama yapmaması hk
|
|
Sony z3 compact ya da Iphone 5s
|
|
PC UYUMLU GUITAR HERO SET HK
|
Extended ATX destekli (E-atx) kasa tavsitesi
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 305
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 216)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0