Şimdi Ara

The X-Files (2016- ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski sezonlardan kalma senaryo ilerleme alışkanlığı... Önce bir ana olay girer, sonra 3-4 bölüm etrafı gezip farklı olayları incelerler, ortalarda tekrar ana konu, biraz daha gezinirler ve final...
    Birçok diğer dizide bu ilerleme mantığını kendine örnek almıştı Fringe, Supernatural..
  • Merak ettim bugün gidip izleyeceğim :)
  • Aylardır merakla beklediğim efsaneyi tekrar izleme fırsatını nihayet buldum. Eski serinin bitmesinden bir kaç yıl sonra çekilen son sinema filmi fiyaskosundan sonra doğrusu yeni seri adına biraz endişeliydim. Yeni serinin ilk bölümünü izlemeye başlayınca endişem yerini memnuniyete bıraktı. Sevdiğimiz, alıştığımız, özlediğimiz x-files yine karşımızda. Bu dizideki havayı, gizemi heyecanı bu temadaki başka hiç bir dizide bulamıyorum. Aradan geçen yılların arkasından bu diziyi özlediğimi farkettim. Geçmiş seonlardaki bölümlerden farklı bir konseptte ilerliyor konu. İlk iki bölüm su gibi aktı gitti. Sadece 6 bölüm sürecek olmasını kabul edemiyorum. Mutlaka devamı gelmeli bu dizinin. Umarım ilgi toplamayı başarır ve bunca yılın ardından bu kadar kısa kesmekle kalmazlar. Daha çok ekmek çıkar bu diziden.

Bakış açısı değişmiş. Eski sezonlarını seyretmeyenler çok fazla bir şey kaybetmez. Sadece konu ahhkında bir fikir sahibi olmaları yeterli. Eski hikayeye göndermeler oldukça bol elbet. Ama yeni konuyu anlamaya engel değil bunlar.

Direktör Skinner'in de dediği gibi. "Wellcome back agent Mulder and Scully"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10x3
    Tüm sezonlar içinde izlediğim en berbat x-files bölümüydü.

x-files dedik,efsane dedik,yılların unutturamadığı dizi dedik,bunca zaman sonra yeniden başladığı için sevinçten havalara uçtuk.ama 14 yıl sonra yeniden başlayan böyle kült bir dizi daha 3.bölümde tatil sabahı çocuk kuşağı filmine döner mi arkadaş?bir defa o nasıl bir dönüşüm efekti?kertenkeleadamın aniden insana ve aniden kertenkeleye dönüşmesi o kadar basit yapılmış ki,90 lı yıllarda yapılsa yine sineye çeker insan dizinin hatrına.ama 2016 yılındayız be kardeşim.sıradan bir bilgisayar kullanıcısı sıradan bir bilgisayar ve birkaç basit programla bunun çok daha iyisini yapabilirken bu dizinin yapımcıları ne yapmaya çalışıyor acaba?ilk bölümle ana konuya bodoslama ve tersköşe yaparak girdiler eyvallah dedik.ikinci bölümde ana konuya devam etmeleri gerekirken etmediler,ama konu fena değildi ona da eyvallah dedik.ama kardeşim üçüncü bölümde resmen zıçtılar.kostüm giydiği bariz belli olan efekt özürlü facia bir kertenkele adam ve anlamsız uzun diyaloglarla tüm bölümün içine ettiler.
    Birde ajan Molder ve Scully nin oyunculuğu mu desem,bir farklılık var.o eski havayı veremiyorlar.hele Scully iyice robotik şekilde oynuyor.konuşması tavırları hiç inandırıcı ve samimi değil.sanki zoraki rol yapıyor.ayrıca son iki bölümdeki cinsel vurgular gözümden kaçmadı.bundan sonraki bölümlerde de olacağını tahmin ediyorum.x-files bu tür vurgunun yapılacağı en uzak dizilerden biri.ama birileri yapılmasını istiyor demek ki.

• ilk iki bölümden sonra çok çok ilginç bir bölüm olmuş ama ben beğendim
    10x4
  • Hiç bitmemiş gibi sanki.İlk bölümü izlerken eskilere gittim.Dizi de gayet iyi başladı.
  • Çocukluğumda izledim diziydi vaybe güzel bir heyecan olacak

• 10x3 hakkinda
    acikcasi sacma bir bolumdu tek guzel tarafi mulderin inanmasini saglamakti heralde tum olay

Anlamadigim sey ilk bolum kesinlikle sezona cok cok iyi giris yapti tam bombaydi, yani 2.bolumde guzeldi ama 3.bolum ozellikle seneler sonra tekrardan cekilmeye basliyan 6 bolumden olusan bir sezonluk dizi icin asiri fiyaskoydu.

3 bolum gitti geriye 3 bolum kaldi 4.bolumde teaser dan ana konuyla pek alakali olmayacak gibi geldi. 5.6. bolumlerde ana hikayeden devam ederlerse guzel olma ihtimali var 6. bolumede onemli bir olay sigdirip ucunu acik birakirlarsa hem yeni sezon, hemde gelecekte film cekilecekse onu acilmis olur.

Hani senaryoyu yazan diziyi cekende biraz dusunur en son bi film yaptin eyvallah pek tutmadi konu bagimsizdi ama izledik dizinin ve onceki filmin hatrina simdi aradan kac sene gecmis 1 sezon cekicem demissin uzerine 6 bolum olucak. 1.bolumle diziyi izleyen izlemeyen resmen ekrana baglandi iyi bir ivme kazandin 2.bolum guzel iyi 3.bolumde yaptigin resmen sanki 1 sene boyunca ara vermeden her hafta bolum cikariyorsunda bisiler cekelim millette izlesin diye yapilmis hadi ~20 bolum ceksen anlarim 6 bolum cekiyorsun asil olayin bu 6 bolumu de ana konuylan alakali islemen ve finali ucu acik bitirerek gelecekte belki film veya baska bir sezon icin onunu acmak yok. Su 3.bolume ne kadar uyuz oldum anlatamam.

• türk telekom sağolasın izleyemiyorum
    doğru standalone bölümler yani mitoloji bölümlerin dışındaki bölümler daha çok olmuş 6 bölümlük dizi için ama napalım x files in doğası böyle
    birde amerikadaki reyting oranları nasıl devam etme durumu filan için merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Bölüm nasıldı izleyemedim bir türlü

• İlk bölüm güzeldi eski tat var.
  • Zaten sadece 1 ve 6.bölümler ana konuyla bağlantılı olacak diye biliyorum. Aradaki bölümler eski X-Files tarzı ilerleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 4 Şubat 2016; 14:05:35 >
  • X-Files ın özünü bilmeyenler toplanmış yine 3. bölümü kötülüyor . Bence çok başarılı bir bölümdü .
  • Efsane geri dönmüş scully çok çökmüş yahu şaşırdım
  • Bu serinin eskisiyle bağlantısı var mı? Eskisinden bende bir şey kalmadı, bağlantı varsa anlamam zor.
  • o ne iğrenç bir bölümdü öyle
    öncesinde supernatural izlemiştim. tatlı üstüne turşu yemiş gibi oldum
  • 3. bölüm neydi öyle ya.. Bomba bir bölümdü. Doksanların sezonlarından kalmış bir bölüm gibiydi. Komedi tarzı da baskın gelmiş. İlginçti. Aslında X-Files'ın eski sezonlarında çok vardı böyle bölümler. Bu açıdan hoş bir nostalji duygusu oluşturdu diyebilirim. Ama diğer yandan arkadaşların da dediği gibi hepi topu 6 bölümlük bir seri içinde abes kaçmış yani. Tabi eski X-Files izleyicisi olarak yine tebessümle izledim. Ciddi bir potansiyele ve izleyici kitlesine sahip bir seri bu. Anlaşılan eski seyircileri koruyup yeni seyirciler kazanma gibi kaygıları olmamış. Hatta biraz enerji düşüklüğü, sıkılmışlık hissettim. Kim bilir belki bana öyle gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 6 Şubat 2016; 15:40:39 >
  • iğrenç olmuş CİA'in bile uzaylıların varlığını resmen açıkladığı bir ortamda bu anlamda fenomen bir dizi kendi kendini inkar ediyor resmen s..çıp sıvamışlar eski bölümlere saygımdan izlemiyorum .
  • Üçüncü bölüm komedi olarak ön plana çıktı.Eski sezonlarda buna benzer bölümler vardı ama 6 bölüm olacak toplam keşke bir bölüm böyle gitmeseydi.Yine de keyifle izlemeye devam ediyorum.Kalan bölümlerde iyi şekilde bitireceklerini düşünüyorum.
  • 10x4

So you say you speak for them but you really speak for yourself and you say you speak for them but you really speak for yourself so who speaks for them? Bölüm idare ederdi, anneyi sadece öldürmek için getirmişler. Çocuklarını bulacaklar galiba son iki bölüm onu da görelim

10x5'de Claire Fisher var vay be

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.