Şimdi Ara

The X-Files (2016- ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu diziye başlamayı düşünüyorum da bölümler birbiriyle bağlantılı mı ? 11 sezon var. Her bölüm birbirinden bağımsız mı yoksa önceki bölümlere göndermeler falan oluyor mu bilgisi olan var mı ?

3-4 günde 1 bölüm izlemeyi düşünüyorum o yüzden. Eğer bağlantılı ise günde 4-5 bölüm deviricem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 742793 kullanıcısına yanıt

Genel olarak bölümler bağlantılı olmasa da tüm dizi boyunca işlenen bir konu var.Tüm sezonlar birbirinden tamamen bağımsız diyemeyiz.Yıllar sonra çekilen bölümler ÇÖP.Eski bölümleri izlemen yeterli bence.

EDİT;Mesaj zaten çok eskiymiş,umarım başlayıp pişman olmamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 18 Ekim 2021; 11:56:7 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

başlamadım aga daha, yorumun için teşekkür ederim. boş bir vaktim olduğunda başlayıp eski sezonları izlerim.

• Dizi, Amazon Prime Video'dan kaldırıldı.

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt

Netflix ve Amazon gibi platformları bu yüzden sevmiyorum. Kaldıracaksanız niye koyuyorsunuz ki? Hem de kaç sezonluk dizi. Millet nasıl bitirecek bütün sezonları?

• Çocukken TGRT zamanından beri izlemek kısmet olmamıştı.Yeni başladım sayılır 1x19 dayım.Bugün 4 bölüm izledim mesela yağ gibi akıyor.

Güncel bir diziden farkı yok.Mesela günümüzdeki yapay zeka mevzuunu 93 de işlemişler.Önümde bayağı bir bölüm ve film var.Chris Carterin diğer dizi Milenyuma da bakarım.En sonda X-Files dan esinlenen Fringe bir göz atarım pek sarmaz herhalde orjinalı varken bakalım artık :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TGRT zamanında abim izliyordu bende izlemeye çalışırdım denk gelirsek tabi. 2007 de falan CNBC-e kanalıyla tanıştım gündüzleri ekonomi haberlerini verirken 18:00'den sonra dizi kanalına dönüşüyordu neyse bu kanalda Pazar akşamları Gizli Dosyalar dizisini verdiğini gördüm bir daha kaçırmadım harika zamanlardı. Bugün bile rakipsiz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. :)

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Aynen günümüzde aynı kalitede muadili yok.Tgrt zamanları yaşım ufaktı ve gece geç saatte yayınlanıyordu.O saatlerde TV açma lüksüm yoktu.Öyle ya da böyle bu zamana kadar izleyememiştim.Bugün 4 yazdım ama 10 bölüm izledim.Gece çalışıyorum üst üste izlerken sıkılmadım.Çok film,dizi izlediğimden sarmıyor beni özellikle günümüzdeki diziler ama böyle kaliteli diziler olduğundan tek bir sn ileri sarmadan izleyebiliyorum...

• Tgrt zamanında bende izliyordum, cuma akşamları 23:00'de çıkıyordu. Jeneriği bile tüyler ürperticiydi. Yaşım o zamanlar 10-11 falandı. Chucky ile büyüyen nesil korku filmlerinden farklı bir tat alıyor. Amazon Prime Videonun yaptığı kabul edilemez. Video servis anlamında kimseye tavsiye etmem. Mesele 7 lira değil. Keşke 3 katı olsada kaliteli olsa.

• Simpson 8x10 bölüm

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.