Şimdi Ara

The X-Files (2016- ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
5.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10x4

    So you say you speak for them but you really speak for yourself and you say you speak for them but you really speak for yourself so who speaks for them? Bölüm idare ederdi, anneyi sadece öldürmek için getirmişler. Çocuklarını bulacaklar galiba son iki bölüm onu da görelim

    10x5'de Claire Fisher var vay be




  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Sezon finali dediğine göre devamı gelecek herhalde. Bu Claire de hiç değişmiyor. Bana hep küçükmüş gibi geliyor, sanki büyümüyor gibi.
  • 3. bolumdeyım eski X-Files tadı yok bence , bugun 4.bolumu ızleyecegım bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi devam edecekse 5. sezon promosundaki çift ile devam eder. Yani yeni scully ile molder.
  • Eski sezonlar sanırım 20 bölümden oluşuyordu bu sezon sadece 6 bölüm olacak ve bitecek deniyor. Kesin bilgi var mı? Benim Anlamadığım efsane olan bir dizinin Devamını çekiyorsan üstüne bireyler koyman Lazım. Eski bölümleri resmen gömdüler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski x-files'i izlemeden sadece bu sezonu izleyen var mı hiç? herşey rahatça anlaşılıyor mu bu şekilde, hala başlamadım bir şeyler eksik kalacaksa hiç başlamayayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    dizinin bir tane bölümünü izleyin ama gece gece yüksek kalitede izleyin..

    Bölümün adı "HOME" Sezon 4 Bölüm 2.

    böyle deli bir dizi bölümü izlememiştim her anı gerilimliydi... Bazı korku filmlerine 10 basar.



    hocam dediğiniz bölüme baktım resimlerine ucubeler falan vardı ilgimi çekti
    bir ara direkt bu bölümü izlesem sorun olur mu
  • akşam vakti tek başına izlemen lazım.

  • islami terör olayı can sıkıcıydı başka bir konu bulamamışlar sanki.. onun dışında eğlenceli bölümdü Miller ve Einstein karakterlerini sırf renk katmak için getirmişler, mulder'ın hareketleri güzeldi ilacın etkisinde. şarkılar da iyiydi bu bölüm.

    sonunda istediğimiz tarz bir bölüm geliyor galiba
    10x06




  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Ben de 9 sezonun tamamını izlemedim. Arada digiturk'te denk gelince bakıyordum. Karakterleri, konuyu falan biliyorsanız açın izleyin. Bi sorun olacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10x5
    Bu diziyi de islam dinine saldırı aracı olarak kullandılar ya,başka birşey demiyorum.
  • 6.bölüm özeti bütün müslümanlar potalsiyel birer canlı bombadır , islamla hristiyanlık aynıdır 2 sindede tanrı çok öfkelidirAma insanlar genede o öfkeli tanrıya tapar falan pişman bol bol propaganda kötüleme klasik fox tv beyin yıkama bölümü olmuş
  • Ciddiyetsiz saçma sapan devam ediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıçmışlar sıvamışlar. bundan sonra x-files benim için bitmişdir. daha da bu diziyi izlemem
  • Hani derler ya "Bazı iyilik kötekten beterdir" diye. Bu deyişin vücuda gelmiş hali diyebilirim X-files için. O güzel ana fikri al ve heba et J.J. Abrams gibi, (senaristliğini o mu yaptı acaba o da güzel konuların içine etmeyi çok iyi becerir de) her neyse. Arkadaşım ne mecburiyetin vardıda çektin X-files ı bırak zirvede kalsın. Şamar olanına çevirmek zorundamısın bi de kalk din üzerinden nefret algısı oluştur bumudur yani. Yapacağınız işin .... demezler mi, bence ederler. Birde bu yaşlı teyzeniz donuk bayık menapoz halleri ayar etti sanki zorla oynuyor gibi. Zaten böle saçma sapık devam edecekse hiç etmesin daha iyi.
  • Final değil de sezon finali oldu, devam edecek büyük olasılıkla bu kadar ilgi çekmişken bitirmezler. Zaten altı bölümdü şu son bölümün konusunu altıya bölüp uzun uzun izlettirselerdi çok daha iyi olacaktı bence.


    İlk bölümde uzaylı DNA'sı olay kızı UFO yok etmişti, bu sefer de Scully'e geldi ama amacı ne acaba. Son anda Mulder'ın kurtulabilmesi için çocuklarının gerektiğini söyledi belki de William UFO'da.. Scully kaldırımda sürerken önüne çıkan arabaya sanki geçiş hakkı onunmuş gibi baktı ya iyi güldüm Ayrıca Joel Mchale de çok yakışmış role.




  • Böyle final mi olur? Bir süre şey söylenir ama adminler izin vermez.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bence devam etmeme ihtimali yok. Kesin çıkacak yeni sezon. Çünkü yanıtlanmamış çok soru var, böyle bir final olamaz.
  • Bana kalirsa dizinin yeni sezonu cikacak bundan baska olarak bana kalirsa bi diger ihtimal ise su onceki bolumlerde ana karakterlerin yardim icin gittigi 2 tane yeni ajan var buyuk ihtimal dizi onlar uzerinden devam edicek ama su ajan einstein a uyuz oldum neden bilmiyorum herseye asiri tepki bi hareketler mimikler ben bilirim ederim havasinda


    Son sezonu izlemeyen arkadaslar icin 1. ve 6. bolumy izlesinler ana hikaye ile ilgileniyorlarsa aradaki 4 bolum yan hikayeler vs.

    Edit: Final berbat bitiyor buyuk umitlere kapilip izlemeyin oyle bir bitiyorki sanki en heyecanli yerinde reklam arasina girmis 5dk sonra devam edecek gibi ama kotu olan kismi orda bitiyor iste



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 23 Şubat 2016; 22:07:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.