Şimdi Ara

The Witcher İlk Oyunu Pc için Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda arattım ama daha önce konu açılmamış sanırım. The Witcher Enhanced Edition Gog.com üzerinden ücretsiz olmuş. Yapılması gerekenler şunlar:

1-Gog.com'a giriş yapıyorsunuz. Hesabınız yoksa üye olun.
    2-Öncelikle Witcher'ın kart oyunu Gwent'i kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Store'da Gwent yazıp aratın Play free'ye basın. İndirmenize gerek yok. İndirmeyi iptal edebilirsiniz.
    3-Ondan sonra şu linke tıklayıp Gog haber bültenine abone olmanız gerekiyor:www.gog nokta com/gwent-welcome-bonus (nokta yerine . koyun)
    4-Ondan sonra ücretsiz The Witcher Enhanced Edition linki ekranda beliriyor. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 25 Nisan 2018; 22:52:19 >

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aslanoto

kullanmadan önce, youtubeden videolarını izleyin, izledim iğrenç bir oyun, şeytan, ilahlaştırılmış filan, böyle oyunlar insanı bozar
    Arkadaş haklı. Ahlakı bozan oyunları oynamamalıyız. Geçen Cs:go'da terörist olmamak için oyundan çıkış Yaptım mesela. Ancak sonradan girdiğim Gta 5 Yüzünden çöp kamyonuyla çarşıya dalıp insan ezmek istiyorum. Allah'tan Kraloyunda su ve ateş oyunu var ama orada da ateşi çok sevimli yapmışlar cehennemi sempatik gösteriyorlar sanki.

...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Zamanında 2 liraya steam den almıştım ama çok değişik bir dövüş sistemi var . Sırf bu yüzden oyunu oynayamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunların içeriğinin iyi olmasına bakalım videolardan, çoğu oyun iyi değil, insanı bozar, manevi açıdan başlar sonra maddi açıdanda devam eder

Orijinalden alıntı: Tall Man

Zamanında 2 liraya steam den almıştım ama çok değişik bir dövüş sistemi var . Sırf bu yüzden oyunu oynayamadım.
    İlk bölümü atlatırsan gerisinde sorun olmuyor.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • çok sağol güzel oyun

Orijinalden alıntı: alpalp84

İlk bölümü atlatırsan gerisinde sorun olmuyor.

Alıntıları Göster
    Yani diğer bölümlerde 2–3 deki gibi mi bir dövüş sistemi var anlamadım ilk bölümde zamanında tuşa basmak gerekiyordu sanırım

Yok hocam sistem değişmiyor aynısı belli zamanlarda saldıracağın kişiye sol fare tuşu ile tıklatman gerekiyordu , en fazla 4 tur ve 3 saldırı modu yakındaki herkese saldırı , güçlü ama yavaş saldırı , daha seri ve zayıf saldırı modları ile vuruyorsun...

Arkadaşın demek istediği ilk kısım sonrasında alışıyorsun vuruşlara sıkıntı kalmıyor , oyun boyu en büyük sıkıntı fazla npc kesip can iksirini çok yapmak lazım yoksa tıkanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 26 Nisan 2018; 0:53:51 >
  • Teşekkürler

| XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer biraz itiraf izlerseniz Işid'in motivasyonu din, PKK'nın milliyetçilik ve marksizm. ( burasi biraz ironik oldu marksist ülkücü gibi )

17 yıldır CS oynuyorum mesela daha hiç bir canlıyı öldürmedim. Sizin çevrenizde bol sanırım pikaçu diyip kendini balkondan atanlar.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Yok hocam sistem değişmiyor aynısı belli zamanlarda saldıracağın kişiye sol fare tuşu ile tıklatman gerekiyordu , en fazla 4 tur ve 3 saldırı modu yakındaki herkese saldırı , güçlü ama yavaş saldırı , daha seri ve zayıf saldırı modları ile vuruyorsun...

Arkadaşın demek istediği ilk kısım sonrasında alışıyorsun vuruşlara sıkıntı kalmıyor , oyun boyu en büyük sıkıntı fazla npc kesip can iksirini çok yapmak lazım yoksa tıkanabilirsin...
    Ayrıca ilk bölümden sonra karakter gelişimi açıldığı için karakterini güçlendirerek bazı şeyler daha rahat yapılıyor.

Bi 30 dk sabredin. Alışacaksınız. Bence W2 den daha iyi bir oyun.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Vay be bir kaç ay önce steam'dan satın almıştım tüm seriyi bilsem ilk oyununu almazdım diyormuşum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.