Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.495
Cevap
78
Favori
308.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

Arkadaşlar yanlışıkla köydeki muhafızlardan birini öldürmüştüm ve bu adam heryerde karşıma çıkmaya başladı. Şuan Bent'teyim hala geliyor. Para veriyorum gene geliyor, öldürmeye çalışıyorum miss çekiyorum damage almıyor bug oldu sanırsam. Nasıl kurtulacam bu adamdan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezpz -- 11 Nisan 2015; 5:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezpz

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

Arkadaşlar yanlışıkla köydeki muhafızlardan birini öldürmüştüm ve bu adam heryerde karşıma çıkmaya başladı. Şuan Bent'teyim hala geliyor. Para veriyorum gene geliyor, öldürmeye çalışıyorum miss çekiyorum damage almıyor bug oldu sanırsam. Nasıl kurtulacam bu adamdan ?

Spoiler vermek isteniyorum ama adamdan muhafiz oldurdugun icin kurtulamazsin. Eger cok siktiysa oldurmeden onceki kayittan basla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

2 kere bitirdim hiç denk gelmemiştim yahu :)

Denemek için oyuna gireceğim.

• VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    [spoiler=2382602692]anladığım kadarıyla arkadaş daha taraf seçimi yapmadan ve zindandan çıkışın hemen başlarında falan bir muhafız öldürmüş. Dolayısıyla direk halk düşmanı ilan edilmiştir, kurtaracak bir şey yok.[/spoiler]
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

[spoiler=2382602692]anladığım kadarıyla arkadaş daha taraf seçimi yapmadan ve zindandan çıkışın hemen başlarında falan bir muhafız öldürmüş. Dolayısıyla direk halk düşmanı ilan edilmiştir, kurtaracak bir şey yok.[/spoiler]

Zindan değilde varoşlarda fightta yanlışıkla guardlardan birine vurdum bana dalmaya başladı öldürdüm. Sonra bu eleman 4-5tir karşıma çıkıyor. Çareyi şimdilik topuklayarak buluyorum. Yoksa hep buna para veremem yani. 150 orene gidiyoda ben bişey harcayamıcam bu durumda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Zindan değilde varoşlarda fightta yanlışıkla guardlardan birine vurdum bana dalmaya başladı öldürdüm. Sonra bu eleman 4-5tir karşıma çıkıyor. Çareyi şimdilik topuklayarak buluyorum. Yoksa hep buna para veremem yani. 150 orene gidiyoda ben bişey harcayamıcam bu durumda.

önceki savee dön bence

• Ya lanet etmek istemiyorum ama orjinal aldığım oyun bela oldu başıma ya. Bi minimum sytem requirement not met hatası alıyorum. Hatanın çözümü kısayola kod yazıp oyuna girmek. Kısayol oluşturuyorum bu sefer steamdan girmediğimden application hatası veriyor. Steamdan girsem system requirement hatası kısayoldan girsem steam hatası. Dosyaları yenilesem faydası yok. Gece gece deli oldum
  • Steam kütüphanenden oyunun ismine sağ tıkla. En alttaki seçenek olan özelliklere tıkla. Açılan pencerede Genel sekmesinde "Çalıştırma seçeneklerini ayarla" kısmına tıkla. O kısa yola yazdığın kodu buraya yaz öyle dene.
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    1000 oren istiyomuş, altyazıda 100 deniyor. Bir hatada belirtmiş olayım. Adama verdim 1000'i heryerde rahatsız ediyordu oyun zevkim gitmişti,rahatladım. yapacak bişey yok.
  • quote:

1000 oren istiyomuş, altyazıda 100 deniyor. Bir hatada belirtmiş olayım. Adama verdim 1000'i heryerde rahatsız ediyordu oyun zevkim gitmişti,rahatladım. yapacak bişey yok.

100'ü 1000 diye çevirdiğimiz bir yer var ve düzelttim, ama 1000'i 100 diye çevirdiğimiz bölümü hatırlamıyorum. O bilginin ya da diyaloğun resmini çekersen yerini bulur düzeltiriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

100'ü 1000 diye çevirdiğimiz bir yer var ve düzelttim, ama 1000'i 100 diye çevirdiğimiz bölümü hatırlamıyorum. O bilginin ya da diyaloğun resmini çekersen yerini bulur düzeltiriz...

Yukarda attığım adamın söylediği diyalogda zaten. Muhtemelen hep aynı adam geliyordur özel bi bölümün değildir bu diyalog, bu guardlardan birini öldürünce hep aynı diyalog geldi çünkü.

• quote:

Yukarda attığım adamın söylediği diyalogda zaten. Muhtemelen hep aynı adam geliyordur özel bi bölümün değildir bu diyalog, bu guardlardan birini öldürünce hep aynı diyalog geldi çünkü.

Bedelin geçtiği kısmı soruyordum neyse buldum...

A thousand orens clears you of all charges. "100 oren bütün suçlamaları düşürür" bu kısmı bulduk ve düzelttik.

Belki yüzlerce ufak değişiklikler yapıldı, ancak bunlar bir sonraki güncellemede oyuna yansır...

quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

Yamayla birkaç gündür oynuyorum. Genel olarak iyi. Elinize sağlık. Birkaç harf hatası var onun dışında da 5-6 hata farkettim ama bir kısmını tam hatırlamıyorum ama hatırladıklarımı yazayım. Oyunun başında labaratuvara giderken büyücüyle dövüştükten sonra Leo'nun konuşmasında ufak bir hata vardı iyelik ekiyle ilgili birşeydi. Chapter 3'te bir görevde 20 gulyabani kanı getirin diyor ama sonra teslim etmeye gidince 12 diye geçiyor konuşmada ve 12 tane alınıyor senden. Chapter 3'te gene Thalerla konuşurken kral için departed diyor. Burada ayrılma manasında kullanılmış ama çeviride merhum veya ölen kral diye geçiyordu. Bir de bataklıktaki köydeki bir evde mobilyalar çevrilmemişti. Biryerde de 100 oren 1000 oren olarak çevrilmiş ilk chapterda bir diyalogda ama neresi olduğunu hatırlamıyorum.

20 gulyabani kısmıyla ilgili birşey bulamadım belgede, belki eski bir sürümle oynuyor olabilirsiniz. Görev ve diyalogların tamamında 12 yazıyor. bunun dışında 1000 yazan yeri 100 olarak değiştirdik, ayrıca departed hatasını bulduk ama eşyaların ingilizce kaldığı evi bulamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 14 Nisan 2015; 14:02:13 >

• Hocam yamayı indirdim fakat antivirüs virüs buldu içinde ve sildi dosya güvenli mi acaba?
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şeyi ilk dile getiren sen oldun... Arşivi yaptığım programda bir sıkıntı yoksa virüs filan da yok, bizzat kendim yapmıştım. tabi yama diye farklı bir şey indirmediysen...

Yama indirme linki dediğim konunun ilk mesajından yeniden indirmeyi deneyin...
  • İndirdiğimde bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum şu linki vermişsin konuda ordan indirmiştim:http://www.mediafire.com/download/7vvv30ax7i9ta2f/The_Witcher_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama_Beta_v3.0.exe

Anlamadım Norton 3 kere indirmeme rağmen 3.kerede sildi şöyle tekrar denedim buda ss: http://i.hizliresim.com/OqnL2Q.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

İndirdiğimde bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum şu linki vermişsin konuda ordan indirmiştim:http://www.mediafire.com/download/7vvv30ax7i9ta2f/The_Witcher_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama_Beta_v3.0.exe

Anlamadım Norton 3 kere indirmeme rağmen 3.kerede sildi şöyle tekrar denedim buda ss: http://i.hizliresim.com/OqnL2Q.jpg

Tehdit detayında ne olarak gördüğünü nette araştırın...

Norton lisanlı olmayan hemen her şeye virüs diyor zaten, neyi tehdit olarak algılayacağı hiç belli olmuyor. Arşivi oluşturan ve linki paylaşan benim. Artık güveninize kalmış ben daha fazlasını bilmiyorum.

Dediğim gibi setup yaparken kullandığım programdan gelen bir sorun olmadığı sürece virüs olmaması gerek. Yamayı test etmek için aynı arşivi bende kullanıyorum. Sistemimde böyle bir uyarı almadım, başka birinden böyle bir geri dönüşte almadım...

• Ben bi sormak istedim hocam sıkıntı yok dosyayı güvenli işaretledim ve kurdum. Yama için teşekkürler
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    İyi oyunlar...
  • Çeviri için teşekkürler.
    Bu arada, Witcher oyunları arasında bağlantı var mı? Ve bu oyunda serbest gezinti olayı var mı? Witcher 2'de gördüğüm kadarıyla yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Çeviri için teşekkürler.
    Bu arada, Witcher oyunları arasında bağlantı var mı? Ve bu oyunda serbest gezinti olayı var mı? Witcher 2'de gördüğüm kadarıyla yoktu.

Serbest gezinti derken etrafta kafanıza göre rahat rahat dolaşmayı kastediyorsanız Witcher 2 de etraf dolaşılıyor
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.