Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk mesajı okudunuz mu?

quote:

- Oyunda kullanılan sistem gereği dil satırlarının büyük bir bölümü oyun kayıtlarınızın(save game) içerisine işlenmektedir, yeni dil satırlarının mevcut kayıtlı oyunun üzerine işlenmesi söz konusu değil. Türkçe dil satırlarının oyuna yansıması için yeni bir kayıt açmanız gerekmektedir.

@jackalmordor
  • Arkadaşlar finaldi vizeydi cart curt derken ertelediğim oyunu bitirdim sonunda çok keyif aldım. Sindire sindire oynadım oyunda girmedik delik bırakmadım (yanlış anlaşılmasın detay anlamında ) Elinize sağlık ben hiç bir hata görmedim. Çok uğraştınız başından beri ama oyunu anlayarak Türkçe oynamak müthiş keyifliydi. İsmini ekleyemediğim @cemilture @Banzai! @IraArel Hepinizin emeğine sağlık. Teşekkür ederim
  • ilk crypt'e girdiğim zaman ki heyecanı unutamam :) ... Yıllar önceydi yeni yeni rpg türü oynuyordum birde, off ne günlerdi^^ ve tabi ki Geralt of Rivia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 15 Şubat 2015; 17:05:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben oyunu farklı bir HDD ye yükledim yamayı tam olarak oyunda hangi klasöre yüklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Merhaba arkadaşlar ben oyunu farklı bir HDD ye yükledim yamayı tam olarak oyunda hangi klasöre yüklemeliyim?

Oyunun ana klasörüne, yani Launcher.exe'nin bulunduğu yeri göstererek kuracaksınız.
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath
    Teşekkürler.

İyi eğlenceler...
  • Yamayı kurdum fakat game options a girdiğimde subttiles kısmından sadece kutucuk çıkıyo yardım ederseniz sevinirim
  • Beta adını kaldırsanız ne iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelica

Yamayı kurdum fakat game options a girdiğimde subttiles kısmından sadece kutucuk çıkıyo yardım ederseniz sevinirim

Yamayı kaldır yeniden kur. Ancak kurulum öncesinde yönetici olarak çalıştır dosyayı, sanırım sisteminde dosyaların bazılarının üzerinde yazdırma yapamıyorsun ya da yanlış bir dizine kurdun yamayı. Oyun klasöründe bulunan Launcher.exe neredeyse o dizine kuracaksınız.

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Beta adını kaldırsanız ne iyi olur

Yoğunluktan ötürü yamayı bizzat test etmedim ve eksiklerinin olduğunu biliyorum. Bu nedenle güncellenene kadar adı Beta olarak kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 9 Mart 2015; 17:44:58 >
  • Türkçe yamayı yapan tüm ekibi canı gönülden kutluyorum.Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.Oyunu sayenizde tam anlamıyla anlayarak ve çok büyük bir keyıif alarak bitirdim.Böyle başarılı bir oyunu Türkçe olarak bize sunmanız gerçekten çok büyük sabır isteyen bir iş.Her detayını hiç yılmadan çevirmişsiniz.Hiç bir ticari amaç olmadan sadece hem kendilerini geliştirmek hem de insanlara bişiler sunabilmekk için böyle işler ile uğraşan insanları gördükçe gururlanıyorum ve seviniyorum.Umarım meslek hayatınızda da başarılı olursunuz ve iyi yerlerde isimlerinizi görürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: apcom_tr

Türkçe yamayı yapan tüm ekibi canı gönülden kutluyorum.Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.Oyunu sayenizde tam anlamıyla anlayarak ve çok büyük bir keyıif alarak bitirdim.Böyle başarılı bir oyunu Türkçe olarak bize sunmanız gerçekten çok büyük sabır isteyen bir iş.Her detayını hiç yılmadan çevirmişsiniz.Hiç bir ticari amaç olmadan sadece hem kendilerini geliştirmek hem de insanlara bişiler sunabilmekk için böyle işler ile uğraşan insanları gördükçe gururlanıyorum ve seviniyorum.Umarım meslek hayatınızda da başarılı olursunuz ve iyi yerlerde isimlerinizi görürüz.

İyi temennileriniz için biz de size teşekkür ederiz...

Yoğunluktan ötürü herhalde sadece ben oynayamadım oyunu tam olarak. Hala eksiklerinin olduğunu biliyoruz bir sürü değişiklikte yapıldı. Ancak henüz oyuna yansıtmadık. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım kapasitemizin el verdiği ölçüde metinler geliştirilecek, ama asla mükemmel olmayacak, ancak şu aşamada bile özensiz bir yama değil kesinlikle. Daha olgun eleştirileri bekliyoruz arkadaşlar, şimdilik sadece dil bilmeyenler oynuyor gördüğümüz kadarıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: apcom_tr

Türkçe yamayı yapan tüm ekibi canı gönülden kutluyorum.Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.Oyunu sayenizde tam anlamıyla anlayarak ve çok büyük bir keyıif alarak bitirdim.Böyle başarılı bir oyunu Türkçe olarak bize sunmanız gerçekten çok büyük sabır isteyen bir iş.Her detayını hiç yılmadan çevirmişsiniz.Hiç bir ticari amaç olmadan sadece hem kendilerini geliştirmek hem de insanlara bişiler sunabilmekk için böyle işler ile uğraşan insanları gördükçe gururlanıyorum ve seviniyorum.Umarım meslek hayatınızda da başarılı olursunuz ve iyi yerlerde isimlerinizi görürüz.

İyi temennileriniz için biz de size teşekkür ederiz...

Yoğunluktan ötürü herhalde sadece ben oynayamadım oyunu tam olarak. Hala eksiklerinin olduğunu biliyoruz bir sürü değişiklikte yapıldı. Ancak henüz oyuna yansıtmadık. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım kapasitemizin el verdiği ölçüde metinler geliştirilecek, ama asla mükemmel olmayacak, ancak şu aşamada bile özensiz bir yama değil kesinlikle. Daha olgun eleştirileri bekliyoruz arkadaşlar, şimdilik sadece dil bilmeyenler oynuyor gördüğümüz kadarıyla...

kesinlikle özensiz bir yama değil..teşekkürler tekrardan..

• Ben bunun ilk beta sürümünü oynadıgımda 5 taneden fazla hata görmemiştim o zaman bile yeterli bir yamaydı.Artık beta yazısını silinde tam sürüm diyin çok iyi bir yama olmuş beta seviyesini çoktan aşmışsınız bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: user234

Ben bunun ilk beta sürümünü oynadıgımda 5 taneden fazla hata görmemiştim o zaman bile yeterli bir yamaydı.Artık beta yazısını silinde tam sürüm diyin çok iyi bir yama olmuş beta seviyesini çoktan aşmışsınız bence.

tam surumu yayinlamadan niye tam surum diyelim ki:D sizden hatalar geldikce tam surume o kadar yaklasacagiz, tam surum dedigin kusursuz olmali.

ne zaman cikar, slayer983 cikti dedigi zaman:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de belirttim, yamayla oyunu oynayıp bitirmeden adı tam sürüm olmayacak... divinity original sin çevirisine yoğunlaşmış durumdayım, akabinde bunun da işini göreceğim...
  • beyler indirme linkini engellemişler yurt interneti dns değiştiremiyorum başka bi link verbilcek var mı
  • Yahu bu çakmaktaşı denen aletle ateş yakılmıyor mu start fires diyor ama sağ sol tıklıyorum hiçbirşey olmuyor. Oyuna başlayalı bir kaç saat oldu, enteresan bir durum. Sanırım sadece sönmüş kamp ateşlerini yeniden canlandırmaya yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Yahu bu çakmaktaşı denen aletle ateş yakılmıyor mu start fires diyor ama sağ sol tıklıyorum hiçbirşey olmuyor. Oyuna başlayalı bir kaç saat oldu, enteresan bir durum. Sanırım sadece sönmüş kamp ateşlerini yeniden canlandırmaya yarıyor

aynen öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizima Varoşları isimli loading ekranında kalıyor arkadaşlar, bu hatayı alan başka birisi oldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.