Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.495
Cevap
78
Favori
308.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaender

Oyun kaç sürümüne uyumlu acaba ?

enhanced edition adı verilen final sürümüne, 1.5 ya da 1.6 olması lazım
  • cezaender C kullanıcısına yanıt
    The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut ile uyumlu.

http://store.steampowered.com/app/20900/?l=turkish

@cezaender
  • Uyum konusunda söyleyebileceğim en doğru yorum, oyunun güncellenmiş en son sürümünden dosyaları aldık ve yama yaptık, diğer farklı sürümlerde nasıl bir tepki verir bundan emin değilim.

Ayrıca Enhanced sürüm öncesinde oyun farklı dil satırlarını barındırıyordu, enhanced sürümde dilde sadeleştirmeye girdi büyük ihtimalle o eski sürümde yamayla alakalı sorun yaşayabilirsiniz.
  • zorrentten indirdiğimiz korsan oyunla çalışır mı bu yama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

zorrentten indirdiğimiz korsan oyunla çalışır mı bu yama?

eger oyunun son cikan surumu olan enhanced edition'sa destekler.

ancak hazir indirim donemindeyken oyunu almayi dusunmez misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Steam'de 9TL fiyatı var.

http://store.steampowered.com/app/20900/?l=turkish

@kvothe6
  • 9 lira yahu Steam de hala zorrent diyor adamlar, korsan cd den satın alsan daha pahalıya gelir
  • hard diskte daha önceden indirilmiş setup var hazır. şu an da internetim çok kötü orijinal alsam indiremem o yüzden demiştim. kimse de demiyo ki bu adam niye korsan oynuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 30 Aralık 2014; 15:26:39 >
  • quote:

hard diskte daha önceden indirilmiş setup var hazır. şu an da internetim çok kötü orijinal alsam indiremem o yüzden demiştim. kimse de demiyo ki bu adam niye korsan oynuyo

oyunu kur, steamden al. Çok az bir iki saniye indir de. Sonra kurduğun oyunu steam'in indirdiği yere taşı ve dosya doğrula de. çok büyük ihtimalle sadece üç beş dosya indirecek (daha az da olabilir daha fazla da ama boyutları az). Böylece oyunun orijinal olur. Üstelik daha alt bir sürümse setuptaki orijinal alman dolayısıyla yamayla uyumlu olan en üstü sürüme güncellenir

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

hard diskte daha önceden indirilmiş setup var hazır. şu an da internetim çok kötü orijinal alsam indiremem o yüzden demiştim. kimse de demiyo ki bu adam niye korsan oynuyo

oyunu kur, steamden al. Çok az bir iki saniye indir de. Sonra kurduğun oyunu steam'in indirdiği yere taşı ve dosya doğrula de. çok büyük ihtimalle sadece üç beş dosya indirecek (daha az da olabilir daha fazla da ama boyutları az). Böylece oyunun orijinal olur. Üstelik daha alt bir sürümse setuptaki orijinal alman dolayısıyla yamayla uyumlu olan en üstü sürüme güncellenir

aaaa oluyo mu öyle valla süper oldu bu. şu indirimler bitmeden harici diskimdeki çoğu hazır oyunu orijinale çeviririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 30 Aralık 2014; 17:45:52 >

• Oyun steam de 2,70 tl bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama için teşekkürler bende bugün oyunu Steamdan aldım.
  • Elinize sağlık...
  • Valla bugün başladım.

Elinize zihninize emeğinize sağlık arkadaşlar. Gerçekten çok güzel bir iş çıkarmışsınız.:)
  • güzel yorumlrınız için teşekkürler, güncelleme çalışmalarımız halen sürüyor. Bir aksilik çıkmazsa, planımız son oyun çıkmadan önce yamanın nihai sürümü yayınlamak. Gerçi çok ciddi farklar olmayacak daha öncede belirttiğim gibi...
  • emeğinize sağlık
  • Ben de steam'den oyunu almış bulunmaktayım.Türkçe yamanızı indirdim oyunun inmesini bekliyorum.

Elinize sağlık.Büyük bir iş yaptınız gerçekten.
  • keşke bende yeni farkedenlerden olsaydım bu oyunu ne güzel ^^
  • Oyunu zamanında dolu dolu 41 saatte bitirmişim. Böyle uzun ve güzel bir oyunu Türkçe'ye çevirdiğiniz için tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.