Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CapulcuTR

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Ya arkadaşlar ben hayaletlere vuramıyorum onlara vurmak için illa hayalet yağı mı lazım. Hani hayalet ya kılıç içinden falan mı geçiyor ? Görevi yapamadım bunun yüzünden :D

Eger zorda oynamiyorsan yag pek gerekli degil ama kilicini ve dovus stilini dogru yapmayi unutma, ayrica cok zehirlenmissen de vuramazsin.

Hıı 2-3 tane iksir içmiştim zehirlendiydi adam. Zehir seviyesini düşürebiliyor muyuz ? Çünkü bi canın hızlı artmasını sağlayan iksir, wolverine, alaca baykuş bir de petiri içtim neredeyse fulledi barı.

İksirleri mantıklı bir şekilde kullanmak gerekiyor. Hepsini birden değilde duruma göre içmek lazım. Ayrıca dayanıklılıkta olması lazım iksirlerin yan etkisi ve zehirlenmelere karşı skilller mevcut onlara git. Ben zorda bitirdim ve çok zevk aldım oynarken. Yaptığın bütün iksirlerin tam etkisini hissediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ya arkadaşlar ben hayaletlere vuramıyorum onlara vurmak için illa hayalet yağı mı lazım. Hani hayalet ya kılıç içinden falan mı geçiyor ? Görevi yapamadım bunun yüzünden :D

Eger zorda oynamiyorsan yag pek gerekli degil ama kilicini ve dovus stilini dogru yapmayi unutma, ayrica cok zehirlenmissen de vuramazsin.

Hıı 2-3 tane iksir içmiştim zehirlendiydi adam. Zehir seviyesini düşürebiliyor muyuz ? Çünkü bi canın hızlı artmasını sağlayan iksir, wolverine, alaca baykuş bir de petiri içtim neredeyse fulledi barı.

Zehir seviyesini en iyi uyuyarak dusurebilirsin, bir iki saatlik uyku neredeyse sifirlar tum zehri. ya da bir iksir vardi, o da atar ama o butun iksir etkisini de atiyordu. Yani tavsiyem iksir icme oyle o kadar, baktin canin cok az ve vuramiyorsun, daya alaca baykusu bir firt, sonrasi efsungerligin onda dokuzu kacmaktir.

arkadaslar, normalde ben de okumam da bu oyunda iksir aciklamasiydi canavar aciklamasiydi okumak cidden onemli (ben de cevirirken okumus oldum) o yuzden takildiginiz yerde ilk once ona goz gezdirin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zehir seviyesini en iyi uyuyarak dusurebilirsin, bir iki saatlik uyku neredeyse sifirlar tum zehri. ya da bir iksir vardi, o da atar ama o butun iksir etkisini de atiyordu. Yani tavsiyem iksir icme oyle o kadar, baktin canin cok az ve vuramiyorsun, daya alaca baykusu bir firt, sonrasi efsungerligin onda dokuzu kacmaktir.

arkadaslar, normalde ben de okumam da bu oyunda iksir aciklamasiydi canavar aciklamasiydi okumak cidden onemli (ben de cevirirken okumus oldum) o yuzden takildiginiz yerde ilk once ona goz gezdirin.

Valla ben zevkle okudum diyebilirim. O kadar çevirmişsiniz bir de okumamak olmaz yani hem oyuna hem size ayıp ^^

• Tesekkur ederim, ben ve diger cevirmenler adina

• Sonunda bu oyunu da anlayarak bitirdim :D Hemen 2. oyuna başlayacağım. Bu yamada emeği geçen herkese çooook teşekkür ederim. Umarım başka oyunlarada bu kadar güzel yamalar çıkarabilirsiniz.

Edit: Witcher 1'e başlamadığımda 2. oyuna alıştığım için dövüş sistemi çok kötü gelmişti, hiç alışamamıştım. Şimdi 2. oyunun dövüş sistemine alışamıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapulcuTR -- 2 Ağustos 2014; 12:22:36 >
  • oyuna ingilizce olarak basladim ingilizcem biraz var ama yinede henuz tam olarak anlayamiyorum tr yama yok diye biliyordum ve sonra bu konuyu gordum ve cok iyi oldu emegi gecen herkese tesekkurler
    anlayarak oynamak super bisey

• 2. oyuna 1. oyunun savesini import edince para gelmiyor mu ?? Bir tek kılıçlar geldi.
  • quote:

2. oyuna 1. oyunun savesini import edince para gelmiyor mu ?? Bir tek kılıçlar geldi.

Cok fazla gelmiyor diye biliyorum, simdi internetten baktim, %1imis

• Yama ilk çıktığında deneme amaçlı yüklemistim ama oynamam gereken başka oyunlar vardı. İki gün önce son sürümü yükledim. Oyun mükemmel. Yamanizla çok daha keyif veriyor. Her ne kadar çoğu hata giderilmis olsada bir tane hata görüp geri bildirim yaptım. Gördüğüm tüm hataları elimden geldiğince bildirecegim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawliet Ryuzaki

Yama ilk çıktığında deneme amaçlı yüklemistim ama oynamam gereken başka oyunlar vardı. İki gün önce son sürümü yükledim. Oyun mükemmel. Yamanizla çok daha keyif veriyor. Her ne kadar çoğu hata giderilmis olsada bir tane hata görüp geri bildirim yaptım. Gördüğüm tüm hataları elimden geldiğince bildirecegim. Teşekkürler.

Son yamayla oynayan biri iyi oldu.Gördüğünü bildirmenden memnun oluruz.
  • Grimm kullanıcısına yanıt
    Farkettiğim tüm hataları bildireceğim. Hatta az önce bir hata daha bildirdim.
  • Dün yükledim oyunu ama Fallout 3 yüzünden başka oyun oynayamıyorum. Ben de yakın zamanda(umarım) beta v3.0 ile deneyeceğim.
  • Beyler The Witcher: Enhanced Edition oynayan arkadaşlardan yardım istiyorum.Oyunda bir tane cadı benden 5 tane mersin yaprağı getirmemi istiyor görevde ya kendin topla yada handan al diyor hana gidiyorum satan yok kendim toplıcam yaprağı buluyorum toplamıyor bu görevi nasıl geçicem ?
  • dehard kullanıcısına yanıt
    O bitki ile ilgili kitap okumuş olman gerekiyor. Kitabı okuduktan sonra denediğinde toplar.
  • dehard kullanıcısına yanıt
    Ayrıca skillerden de bitki toplamayı açman gerek. Herbalizm miydi neydi. Zekada buluyo.
  • Yama için teşekkürler oyun steamda öylece yatıyordu sayenizde indirmeye başladım
  • hayırlı olsun elinize sağlık
  • Yamayı yükledim ancak oyuna girdiğimde oyun yükle seçili olarak sadece enter ve esc ye basabiliyorum.Fareyi ve aşağı,yukarı tuşlarını kontrol edemiyorum neden acaba ?
  • Vallahi bekledim bekledim ama bir yere kadar, BSC'de haberini gördükten sonra eeeh yeter ulan dedim Steam'de öylece bekliyordu oyun.

Çok teşekkür ederiz yamada emeği geçen herkese. Çok zor bir iş olsa gerek
  • Steam üzerinden indirimde iken, sırf destek amaçlı 1-2'yi almıştım. The Witcher 3 Türkçe gelmeyecek dendiğinde epey üzülmüştüm. Ama sırf bu yamanın hatırına bu oyunu tekrar steamden indirip kuracağım. Elleriniz dert görmesin. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.