Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • triss'in ilacını biliyorum ben,ama söyleyemem
  • la bu tris i trislmeye çalıştığımız bölümler ne uyuzde bea..

ben sonlardayım hep aksiyon valla oyun çok güzel oldu.. ama bitmiyo biturlu
  • harika bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

la bu tris i trislmeye çalıştığımız bölümler ne uyuzde bea..

evohan ben bile bitireli çok oldu yahu,ben seni çoktan bitirdi sanıyordum,daha önce başlamıştın herhalde.
    Bu arada oyunda triss'le shani arasında kimi seçtin,yani alvin'i kime verdin?Orası baya bir etkiliyor oyun gidişatını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 28 Şubat 2008; 20:11:37 >
  • autosave iı nasıl kapatabılrım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

harika bi oyun

Birde harika sistem olması lazım adam gibi oynamak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

evohan ben bile bitireli çok oldu yahu,ben seni çoktan bitirdi sanıyordum,daha önce başlamıştın herhalde.
    Bu arada oyunda triss'le shani arasında kimi seçtin,yani alvin'i kime verdin?Orası baya bir etkiliyor oyun gidişatını..

yav bayadır oyun oynmadım makinede buda bitiyo diye öyle bırakmıştım... ama baya varmış daha..

alvini sanırım trise vermiştim bu arada.... şimdi de sewes deki 77 tane kolu olan ahtopot çakması yaratıkla uraşıyom ama canım çok az valla zor geçecem burayı gene

daha varmı oyunun bitmesine burdan sonra

• arkadaşlar bende game türk ün tek cd lik olanı var ama oyun loading olurken oyundan atıyor vede difficult ve control seçenekeri gözükmüyor ? bu cdden oynamayı başaran varmı?
  • arkadaşlar oyunun 2 tane yaması varmış 1.1 ve 1.2 ikisini birden kurmam gereklimi yoksa sadece 1.2 kursam yeterli olurmu ?
  • 1.2 yamasını kurdum vistada arada bır oyundan atıyor yokmu caresı tam ısınıyorum oyuna cat die gidio
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

yav bayadır oyun oynmadım makinede buda bitiyo diye öyle bırakmıştım... ama baya varmış daha..

alvini sanırım trise vermiştim bu arada.... şimdi de sewes deki 77 tane kolu olan ahtopot çakması yaratıkla uraşıyom ama canım çok az valla zor geçecem burayı gene

daha varmı oyunun bitmesine burdan sonra

son bölümdesin.hatırladığım kadarıyla pek uzun değildi son bölüm.3-4 saat birşeyin kalmış:)daha dur sen salamandra ile dövüşeceksin hele..

• benim gibi vista kullanıpta, the witcher da oyundayken her 10-15 dk bir oyun düşen arkadaşlar bunu bir denesin:: önecelikle her iki patch de kurulsun sonra;--başlattan tüm programlar ordan donatılar ordan komut istemine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dedikten sonra;satıra şunu yazıyoruz BCDEDIT /set IncreaseUserVa 2800 aynen bu şekilde büyük küçük harfe dikkat ederek, sonra bilgisyarı yeniden başlatıyorsunuz ve sorun çözülüyor. en azından bende artık oyundan atmıyor. oyuna giremeyen arkadaşlar ise 2 dvd lik versionu alsınlar yoksa çalışmaz mdf mds uzantılı dvdleri yani. gamertürk logosu ile almışsanız hiç uğraşmayın direk atın o dvd yi.
  • oyunun bitiş demosun bi elemanla dövüşüyo geralt maskeyi çıkarıo kim o ?
  • Herkes alıştı NEXT-GEN grafiklere bu oyunu alıp oynamam bile
  • oynama zaten böyle düşünüyorsan
  • Pfft. 2. Yamayı yaptım oyuna giremiyorum. Baştan başlamak istemiştim ama Loading 'ten sonra kitleniyor oyun. Hayır direk makinayı kitliyor. Sesler falan karışıyor simsiyah ekran üstüne bir de İşlem sonlandır yapana kadar 10Dkdan fazla zaman götürüyor :/
  • oyun iyi gibi görünüyor sıraya ekleyim bari bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Pfft. 2. Yamayı yaptım oyuna giremiyorum. Baştan başlamak istemiştim ama Loading 'ten sonra kitleniyor oyun. Hayır direk makinayı kitliyor. Sesler falan karışıyor simsiyah ekran üstüne bir de İşlem sonlandır yapana kadar 10Dkdan fazla zaman götürüyor :/

Vistamı kullanıyorsun arkadaşım? Çünkü vistada oyun sorun yaratabiliyor. Witcher ın sitesinde şu patchi yükleyin demişler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 16 Mart 2008; 13:46:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KinG_OkaN

Herkes alıştı NEXT-GEN grafiklere bu oyunu alıp oynamam bile

bu oyun o next gen dediğin oyunları maymuna çevirir.Grafikleri de gayet next gen ve hiç bir oyunda görülmemiş kılıç animasyonları mevcut.Mekan çizimleri,zindan tasarımları felan en iyisi zaten.Ana karakter de en iyisi.E o zaman hangi next gen oyun bundan iyi olabilir ki.
  • ya bişey öğrnmek istiyorum bu oyuna kaç yama yayınlandı vede şu sistemle en azından düşük sistemle oynayabilirmiyim?

ati radeon x1650 512mb ekran kartı/512 ram/3.00GHZ 1.99GHZ (ya ikitane yazıyor bu ne anlama geliyo?)

bu sistemle oynanırmı
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.