Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wabs

ya bişey öğrnmek istiyorum bu oyuna kaç yama yayınlandı vede şu sistemle en azından düşük sistemle oynayabilirmiyim?

ati radeon x1650 512mb ekran kartı/512 ram/3.00GHZ 1.99GHZ (ya ikitane yazıyor bu ne anlama geliyo?)

bu sistemle oynanırmı

oyunun sanırım 2 yaması çıktı 1.1 ve 1.2. Direk 1.2 yi yükleyebilirsin iki yamayıda kapsıyor.(En azından yüklerken 1.1 zorunluluğu istemedi)

Oyunun sitesinde yazan min. sistem gereksinimleri şöyle:

Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800 

1 GB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista

128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)

yani ram hariç diğer bileşenler yeterli gözüküyor..Ram takviyesi şart bence..

(işlemcinin iki tane göstermesi intelin hyper threading teknolojisinden kaynaklanıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 18 Mart 2008; 19:30:33 >

• ben yeni başladım oyuna chapter 2 deyim fakat hala anlayamadığım ve yapamadığım şeyler var:

1- health point, mana point gibi şeyler yok mu bu oyunda. sağlığımı hiç arttıramıyorum. meditsyon yapınca sağlık düzeliyor ama savaşırken kullanılacak bir iksir felan nerden bulabilirim yada alabilirim.
    2- toxin bar gibi bi şey var sırasıyla kırmızı sarı ve yeşil olan. işte o yeşil olan ne işe yarıyor.
    3- meditasyon yaparken iksir yapıyoruz, bunu her zaman yapamıyoruz galiba yani boş iksir kutusu mu lazım anlamadım. malzeme var ama boş yuvarlak kısma koyacak şey yok o nerden bulunur.
    4- son olarak steel kılıcı var onun diğer kılıçdan farkı ne. diğerinden daha küçük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisbeydag

ben yeni başladım oyuna chapter 2 deyim fakat hala anlayamadığım ve yapamadığım şeyler var:

1- health point, mana point gibi şeyler yok mu bu oyunda. sağlığımı hiç arttıramıyorum. meditsyon yapınca sağlık düzeliyor ama savaşırken kullanılacak bir iksir felan nerden bulabilirim yada alabilirim.
    2- toxin bar gibi bi şey var sırasıyla kırmızı sarı ve yeşil olan. işte o yeşil olan ne işe yarıyor.
    3- meditasyon yaparken iksir yapıyoruz, bunu her zaman yapamıyoruz galiba yani boş iksir kutusu mu lazım anlamadım. malzeme var ama boş yuvarlak kısma koyacak şey yok o nerden bulunur.
    4- son olarak steel kılıcı var onun diğer kılıçdan farkı ne. diğerinden daha küçük.

1-O iksir yapma olayı ile health ve mana potionları kendin yapacaksın.j'ye basıp oraları okuyacaksın.Swallov değildi de başka birşeydi health potionu.Bitireli yaklaşık 2 ay kadar oldu unuttum.
    2-toxin bar senin o yapıp içtiğin potionlardan-iksirlerden- zehirlenme seviyeni gösteriyor.Mesela iyi ve reflekslerini azdıran bir iksir yaptın ama çok yüksek toksik etkisi var,o iksiri içtikten sonra 1 saat meditasyon yap ki toksik etki azalsın.
    3-boş iksir kutusu evlerdeki dolaplarda,inn'deki elemanlarda,merchant'larda felan bulunur.
    4-Bu oynanabilirlikte en can alıcı nokta.2 tür kılıcımız var,biri çelik diğeri de gümüş kılıç.Çelik kılıçla insanlarla savaşırsın ve mistik yaratıklara,hortlaklara veya ne bileyim cadılara saldıramazsın.gümüş kılıçla ise canavarlara saldırırsın,insanlara saldıramazsın.saldırırsın da kes kes bitmez yani-etkisi az olur-..

• çok sağol yardımın için
  • Selam arkadaşlar bu oyunun tam çözümü varmıdır acaba?
  • Arkadaşlar meditasyon esnasında TRISS i iyilişetirecek iksiri nasıl yapacağız,yardım lütfen?
  • tam çözümü var ama ingilizce. internetten ararsan bulabilirsin çok güzel açıklamış.
  • slm arkadaşım ben chapter 1 de odo nun güvenini kazanamıyorum napmam lasım bulamadım bana yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

autosave iı nasıl kapatabılrım ?

Player.ini diye bir dosya olmasi lazim.
    Onun icinden Autosave diye arat.

DisableAutoSave=0 ise, 1 yap.
    EnableAutoSave=1 ise, 0 yap.

(ikisinden biri ya da benzeridir)

Ama Autosave kapali oldugunda, area degistirdiginde adam oldugu yerde donup kalabiliyor.
    Oyun tikanabiliyor.
    Oyle olursa, geri ac.

Eger oyle bir sorun yasayanlar varsa, Autosave'i acsinlar, sorun duzelir.

Bu arada, oyunun area gecislerinde yukleme suresi cok uzun diye, patch'te bunlari ram'de tutacak sekilde bir duzenleme yapmislar. Yani eve girdin-ciktin vs. hepsini ramde tutuyor. Boylece daha kisa surede yukluyor.....

Ama... RAM dolmasina yakin bunlari en geriden baslayarak Flush etmesi lazim.
    Onu yapmiyor....
    Bu yuzden de oyun 3-5 area degistirdiginizde RAM yetersizliginden gocuyor. (Vista'da oyle en azindan)
    Nasil bir aptallik, nasil bir dusuncesizlik. Birazcik OS bilen insan boyle kazmalik yapmaz...

Her halukarda, saglam oyun, guzel oyun.
    Baldur's Gate II'den sonra oynadigim en guzel FRP-RPG.

• quote:

Orjinalden alıntı: TWyunus91

slm arkadaşım ben chapter 1 de odo nun güvenini kazanamıyorum napmam lasım bulamadım bana yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

En nezih Witcher Walkthrough ve bilgileri Gambanshee'de bu arada. Bildirmis olayim.

Senin cevabin:

Ya reverend'den aldigin yuzugu gosterip, ya da icme yarismasinda yenip muhabbete girecen.
    Sana Secret Garden diye bir quest verecek.
    O questte de bahcedeki iki yamyam bitkiyi keseceksin.
    O kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: efil

Arkadaşlar meditasyon esnasında TRISS i iyilişetirecek iksiri nasıl yapacağız,yardım lütfen?

iksir icin gerekli malzemeleri sagda solda odalardaki sandiklarda falan buluyorsun zaten.
    "show object names" diye bi secenek olmasi lazim options altinda. onu ac.

eger potion nasil yapiliyor, onu cozemediysen:
    potion'lari meditate ederken yapabilirsin sadece.
    meditate icin de bazi elemanlarla konusurken bi uyuma resmi cikar. ona basacan.

ya da fireplace'lere tiklayacan. tinder varsa inventory'de, meditate menusu gelir.

o menude kum saati cikar bi tane. bi de gunduz-gece isaretleri.

iste o esnada sag ustteki menude kucuk ikonlar arasinda potion isaretine basacan.
    oradan potion for triss'i sec, cift tikla, yapar.

skill dagitmak da ayni menude, ayni sekilde oluyor.
    h harfine bas meditate edecegin zaman. level almissan skilleri dagitabilirsin.

lvl5-10 olana kadar skill dagitmayi bilmeyenler var.
    oyunun bir eksikligi olmus o.

• skilleri neye göre dağıtacağız? skill çizelgesi gibi bir şey var mı oyun için?
  • ya arkadaşlar bu oyunda şehirden malzeme alma gibi olaylar var mı merak ettim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeraltindan_notlar

skilleri neye göre dağıtacağız? skill çizelgesi gibi bir şey var mı oyun için?

Skill cizelgesi orada var zaten.

Strength, Stamina, Dexterity, Intelligence
    5 sign

Fast-Strong-Group Steel
    Fast-Strong-Group Silver

Bunlara kafana gore dagitacan.
    Tavsiyem, eline silver sword gecene kadar (Act IIde alirsin) Silver skillere verme.
    Sonrasinda bolca skillin olacak zaten.

Signlara da, ancak diger skillerin bronzelari full doldurduktan sonra vermen.
    Ona da Agni-Aard vermen :} Stun-Incinerate guzel ozellikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

ya arkadaşlar bu oyunda şehirden malzeme alma gibi olaylar var mı merak ettim?

cevap yok mu bu kadar hayranı olmasına rağmen
  • quote:

quote:

Şehirden malzeme almak derken neyi kastediyorsun?
    Shopkeeper var her yerde.
    Ama alacağın çok fazla şey yok.
    Gerek de yok.
    Oyun ekipman üzerine kurulu değil çünkü.

Bi silver bi steel sword. Yetiyor da artıyor bile.
    Bunların bi kaç versiyonu var, runelarla yapılabilen. Ya da satılan.
    Onları alabilirsin o kadar.

Onun dışında şehirden book-scroll-potion base-alchohol vs. alabilirsin.

Gerçi çoğu item'ı loot-herb toplama olarak alacaksın ya o ayrı.

• quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

quote:

Şehirden malzeme almak derken neyi kastediyorsun?
    Shopkeeper var her yerde.
    Ama alacağın çok fazla şey yok.
    Gerek de yok.
    Oyun ekipman üzerine kurulu değil çünkü.

Bi silver bi steel sword. Yetiyor da artıyor bile.
    Bunların bi kaç versiyonu var, runelarla yapılabilen. Ya da satılan.
    Onları alabilirsin o kadar.

Onun dışında şehirden book-scroll-potion base-alchohol vs. alabilirsin.

Gerçi çoğu item'ı loot-herb toplama olarak alacaksın ya o ayrı.

O zaman zevkli bir oyun olması lazım? diablo 2 oynadıysanız bilirsiniz belki diablo 2 gibi mi yani mesela potion ları köyden felan alıyodun orada veya c öldürdüğün kişilerden malzeme düşüyomu ve bunları satın alabiliyomusun gibi?
    teşekkür ederim bu arada çok sağol ;)

• @borealatis şehirden malzeme alma olayı gırla.
    kitaplar,yapraklar,potionlar(daha doğrusu potion malzemeleri,çünkü kendin yapmak zorundasın potionları),alkoller,yiyecekler,kılıç,hançer...

öldürdüklerinden eşya düşürmüyorsun ama cesetlerin üzerlerini arıyorsun.
  • ANLADIM TEŞEKKÜRLER OYUN GÜZEL BİRŞEYE BENZÜYRODUR O ZMAAN..UMARIM GÖREVLERİDE ANLAYABİLİRİM....
  • arkadaşlar chapter 2 de bitane rune buldum gümüş kılıcın özelliklerini artırıyomuş.onu gümüş kılıca nasıl takıcaz demirci flnda bulamadım kim yapıyo bu işi bilgilendirirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.