arkadaşlar chapter 2 de bitane rune buldum gümüş kılıcın özelliklerini artırıyomuş.onu gümüş kılıca nasıl takıcaz demirci flnda bulamadım kim yapıyo bu işi bilgilendirirseniz sevinirim
3 rune olunca, o Runelardan bir kılıç yapılıyor. Yoksa elindeki kılıçlara eklenmiyor. Blacksmithler yapıyor. Elindeki rune kombinasyonlarına göre seçenek çıkartıyor sana.
Chapter 3'te bulacaksın Blacksmith. Ya Scoiatel'in ya Order'ın Blacksmith'i. Artık Siegfried'in yardımını kabul edip etmemene göre değişecek hangisi olacağı :P
quote:
Orjinalden alıntı: ysselim
quote:
Orjinalden alıntı: underdog
arkadaşlar chapter 2 de bitane rune buldum gümüş kılıcın özelliklerini artırıyomuş.onu gümüş kılıca nasıl takıcaz demirci flnda bulamadım kim yapıyo bu işi bilgilendirirseniz sevinirim
3 rune olunca, o Runelardan bir kılıç yapılıyor. Yoksa elindeki kılıçlara eklenmiyor. Blacksmithler yapıyor. Elindeki rune kombinasyonlarına göre seçenek çıkartıyor sana.
Chapter 3'te bulacaksın Blacksmith. Ya Scoiatel'in ya Order'ın Blacksmith'i. Artık Siegfried'in yardımını kabul edip etmemene göre değişecek hangisi olacağı :P
teşekkürler kardeş yardımların için
Ben oyun sonunda ki kesip biçtiğimiz adama takılı kaldım kim o adam
quote:
Orjinalden alıntı: Ludendorff
*** SPOILER ***
Jacques'e mi takıldın? Order of the Flaming Rose'un lideri. Tüm işleri planlayan ipne. Elf ve Dwarflara savaş açıp ülkeyi kargaşaya sürükleyen şerefsiz.
*** SPOILER ***
quote:
Orjinalden alıntı: Executioner
quote:
Orjinalden alıntı: DarKSpideR99
Pfft. 2. Yamayı yaptım oyuna giremiyorum. Baştan başlamak istemiştim ama Loading 'ten sonra kitleniyor oyun. Hayır direk makinayı kitliyor. Sesler falan karışıyor simsiyah ekran üstüne bir de İşlem sonlandır yapana kadar 10Dkdan fazla zaman götürüyor :/
Vistamı kullanıyorsun arkadaşım? Çünkü vistada oyun sorun yaratabiliyor. Witcher ın sitesinde şu patchi yükleyin demişler:
XP SP2 kullanıyorum. Tekrar kurmayı denicem ama bilmiyorum. Zaten Loading 'ler yüzünden oyundan soğudum.
Loading time'lar çok uzun geliyorsa, patch kur.
Bayağı bir rahatlatıyor oyunu.
Patch kurunca da oyuna giremiyorum :/ Daha doğrusu 2. Patch ile giremiyorum. Yukarıda da yazdım zaten (:
quote:
Orjinalden alıntı: DarKSpideR99
Patch kurunca da oyuna giremiyorum :/ Daha doğrusu 2. Patch ile giremiyorum. Yukarıda da yazdım zaten (:
Sadece simsiyah ekran olsa, ekran kartı ile alakalı bir sorunun vardır diyeceğim. Sesler de karışık geliyorsa, iş karışık demektir :P Ram-CPU yetersizliği bunlara yol açabilir. Ya da işletim sistemi sorunları-arka planda çalışan bir programla çatışma vs.
Bilgisayarın özellikleri yazsana bi.
quote:
Orjinalden alıntı: ysselim
quote:
*** SPOILER ***
Jacques'e mi takıldın? Order of the Flaming Rose'un lideri. Tüm işleri planlayan ipne. Elf ve Dwarflara savaş açıp ülkeyi kargaşaya sürükleyen şerefsiz.
*** SPOILER ***
****Spoiler**** Yok hocam, oyun sonunda ki demo da assassin kılıklı abiyle atraksiyona girip kolunu bacagını kestiğimiz kişiye takılı kaldım
Oyun baya etkileyici yani giriş videosu falan ama ben nedense ilk baştabir türlü adamlara vuramıyorum 1.2 patchde yüklü neden olabilir sizce
quote:
****Spoiler**** Yok hocam, oyun sonunda ki demo da assassin kılıklı abiyle atraksiyona girip kolunu bacagını kestiğimiz kişiye takılı kaldım
***** SPOILER *****
***** SPOILER *****
***** SPOILER *****
***** SPOILER *****
Bir önceki notu Epilogue'un başında yazdığım için, kesin Jacques'dir diye düşündüydüm. Değilmiş :P
Dünden beri düşünüyorum. Kim olabilir diye. Tonla foruma girdim. Farklı farklı yorumlar var. Kesin birşey yok. 1. Geçmişten gelen Geralt 2. Gelecekten gelen Geralt 3. Lambert 4. Leo 5. Başka bir witcher school üyesi
Geralt olması zor bence. Çünkü ölen adamın çenesinde iz var. Geraltın göz hizasında. Yani geçmiş-gelecekten gelmiş olsa, izlerin birinin ortak olması gerekirdi sanki... Lambert'in yara izleri de farklıydı. Leo zaten çömezin teki. İhtimal Azar bunu alıp mutant yaptı diyecem... mantıksız. Çünkü biz gömdük adamı...
Tüm bunlar spekülasyon. Ama benim dikkatimi çeken iki şey oldu orada. Birincisi assassin elinde 2 kılıçla savaşıyor. Witcher style'larda 2 kılıçlı model yok. Witcher olması zor o yüzden. İkincisi de, öldüğünde kılıcı görülüyor. Kabzası vs. Elf kılıçlarına benziyor. Dolayısıyla mutagen almış bir elf, hatta Yaevinn olduğunu düşündüm... Kral verdiği sözü tutmayıp nonhumanlara tekrar baskıya başladı diye intikama gelmiştir falan...
Cadı camiasına hayırlı uğurlu olsun Oyunun 1.3 versiyonlu yaması çıkmış.
"CD Projekt Red geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen RPG oyunu The Witcher'ı 1.3 versiyonuna yükselten yamayı yayımladı. Oyunda bulunan pek çok hatayı gideren ve oyuna 2 saat oynanış vaat eden yeni bir senaryo ekleyen 322 MB'lık yamayı bu adresten indirebilirsiniz.
Ayrıca CD Projekt Red, The Witcher'a yeni senaryolar yapabilmemize izin veren D'jinni adlı editörü de yayımladı. Kullanımı oldukça kolay olan 39 MB'lık editörü ise bu adresten indirebilirsiniz. Editörün çalışması için oyunun versiyonunun 1.3 olması gerektiğini de belirtelim. " TRGAMER
Arkadaşlar bu Armor görevini yapan varmı?Orda en son olarak wayfarer's stone diye bir şeyi almam gerekiyor ama basıyorum bir şey olmuyor lütfen yardım....
ya arkadaşlar birşey sorcam da utanıyorum...oyun hackn slash tarzı birşey mi yoksa oblivion gibi bizim yeteneğimize mi kalmış savaş olayı falan ????....o kadar sayfaları gezdim şunu sormamak için bulamadım cevabını kusura bakmayın...turn tabanlı falansa elimi sürmem de o yüzden
quote:
Orjinalden alıntı: kubillian
ya arkadaşlar birşey sorcam da utanıyorum...oyun hackn slash tarzı birşey mi yoksa oblivion gibi bizim yeteneğimize mi kalmış savaş olayı falan ????....o kadar sayfaları gezdim şunu sormamak için bulamadım cevabını kusura bakmayın...turn tabanlı falansa elimi sürmem de o yüzden
ilk sayfalarda yazılmıştır yahu..
oyun oblivion a pek benzemiyor tek bir senaryo ve bazı yan görevler mevcut görev alıp hikayeyi bitiriyosun.. bazı büyü yapma , silah geliştirme ve iksir yapma olayları mevut action -adventure yönü ağır basan bir oyun ..
quote:
Orjinalden alıntı: batuchan
Arkadaşlar bu Armor görevini yapan varmı?Orda en son olarak wayfarer's stone diye bir şeyi almam gerekiyor ama basıyorum bir şey olmuyor lütfen yardım....
O wayfarer stone'lara basmıyorsun. Aard ve İgni signların 3lü kombinasyonlarından basıyorsun. (taşa bu büyüleri sırayla yapıyorsun yani). Oradan başka bir yere teleport oluyorsun. Orada alacağını alıp, gene aynı şekilde dışarı çıkıyorsun.
3 tane Wayfarer Stone var o bataklıkta. Bunların anahtarları sanırım şöyleydi:
Aard-İgni-Aard İgni-İgni-Aard Aard-İgni-Aard
Hangisi hangisiydi hatırlamıyorum ama, denemek de çok uzun sürmez herhalde.
1,3 yamasıyla ek 2 saat oyun süresini oynayan varmı.. ben kurdum ama final den öte bişey çıkmıyo karşıma...
Onu oyuna başlamadn önce kuracaksın sanırım..
quote:
Orjinalden alıntı: batuchan
Onu oyuna başlamadn önce kuracaksın sanırım..
ozaman baştan oynanacak falan oo uraşamam valla witcher yeni oyunu çıkana kadar makinemden uçuyor demek
quote:
Orjinalden alıntı: _LoRDi_
Yaratıklar çok korkunçmuş gibi +17 de yazmamışlar mı...
sorun yaratıklar değil
anla işte
bu arada chapter 2 deyim su bankacı dwarf bi adam var adı V ile başlıyo quest gereği adamla konuşmam lazım evine gidiyorum yok.ne yapmalıyım?