Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundan 2 kere çıktım tekrar girdim ama çözülmedi.. :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

bak @ozankardes ne diyor orda.Diyor ki şehir zindanındaki jethro denen elemana biraz fisstech(uyuşturucu) getirmeliyim diyor.Fisstechleri chapter2'de gece gezintiye çıkıp sokaktaki kırmızılı hain insanları öldürerek toplayabilirsin..
    uyuşturucu kimde olur,salamandra'nın adamlarında.Onlar da gece çıkıyorlar piyasaysa.

Saolasın kivre bende diyorum bu fisstech ne MTU'dada çıkmayınca kalmıştı öyle başka sözlüğede bakmadım. Hemen girip oyuna bi torbacı bulayım.
    üstümde ne varsa vermeyi denedim almamıştı keş meğerse derdi başkaymış. Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 16 Şubat 2008; 20:05:18 >
  • bu kadar adam iyi dediğine göre vardır bi hayır ama yemin ettim foruma güvenip'de oyun almıycam diye(gears of war ile crysis yüzünden)

yükleme süresi ne kadar uzun ? wasd+mause ile mi oynuyoruz? yarın ilk işim cd'ye gitmek olacak, gerçektende obliviondan daha mı iyi heyecan yaptım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 16 Şubat 2008; 20:45:03 >
  • RPG'ci arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Son zamanlarda oynadığım en iyi RPG diyebilirim. Gerald çok karizmatik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

bu kadar adam iyi dediğine göre vardır bi hayır ama yemin ettim foruma güvenip'de oyun almıycam diye(gears of war ile crysis yüzünden)

yükleme süresi ne kadar uzun ? wasd+mause ile mi oynuyoruz? yarın ilk işim cd'ye gitmek olacak, gerçektende obliviondan daha mı iyi heyecan yaptım şimdi

kesinlikle oyna,oblivion'dan felan daha iyi olduğuna kalıbımı basarım.Ama öyle başında bırakma,sabır istiyor öğrenmek.Öğrendikten sonra gelmiş geçmiş en iyi kılıç animasyonlarıyla dövüşün tadını çıkar.

• seviyorum zaten bu tür oyunları ama kapak resmi hiç hoşuma gitmemişti ozaman pek yanaşmadım,

oyun WASD+ mause (yani bir cod4, crysis gibi mi) ile mi oynanıyor yoksa strateji oyunları gibi mause'yi gösterdiğin yere mi gidiyor eleman
  • @Leone_510 her iki şekildede oynanabiliyor,

istersen mouse la gösteriyorsun nereye gideceği ni vs. istersen W,A,S,D tuşları ile oynuyorsun ..tamamın senin tercihin zaten oyuna girmeden önce soruyor.
  • Arkadaşlar haLa bir cevap veren olmadı sorunuma :S

ilk bölümde o kilise gibi yere girdim ancak adam hiçbir yöne doğru hareket etmiyor,

ne yaptıysam hiç bi' yöne hareket etmedi ? :S

hatta oyuna sıfırdan yeninden başladım ancak yine çözülmedi,

yardımcı olabilecek olan ? :S
  • @BusinezzBoY
    istersen önceki sayfalara bir bak yanılmıyorsam birinin daha başına gelmişti.
  • sephirotların hepsinin nasıl toplanmasını bilen varsa anlatabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsenik
    3 tanesi swarm'ın ortasındaki taşın içinde. Dilenciyi götürdüğün yerdeki taş. Bir yiyecek koyunca alabiliyorsun yanlız. 3 tanesi temple quarter'daki hastanenin içindeki heykelde. 1 tanesi, Dice'daki tücaarda. 1 tanesi swarm'daki Vaska adlı yaşlı kadında. 1 tanesi golem'in içinde. Sonuncuyuda dedektif veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maximusix

sephirotların hepsinin nasıl toplanmasını bilen varsa anlatabilir mi

Kalkenstein'ın verdiği notta yazıyor nerelerde bulunacağı sephirotların.
  • oyunun kurgusu güzel. grafikleri fena değil. fakat her 3 dk da bir loading ekranın çıkması insanın canını sıkıyor. helede 1gb ram ve tek çekirdek işlemciniz varsa oyun felakete dönüşebiliyor.birde her 10 dk da bir oyundan atmasıda cabası.

patchle falan düzelmedikçe bu oyun benim nazarımda sınıfta kalmıştır.
  • Arkadaşlar oyunun daha başında neredeyse takıldım..Triss in yaralandığı bölüm..Odasında yatıyor hatta..hatırlamışsınızdır..işte bizden ne isteniyor orada anlamış değilim...İksir yapılacak galiba..Malzemelerde var elimde ama nasıl yapılacağını bilmiyorum...Bir de bu oyunda adam sürekli koşuyor..Yürüme modu mevcutmu ? Son olarak bu oyun için bi tam çözüm ya da şöyle açıklayıcı bir döküman yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiviniTod -- 18 Şubat 2008; 12:20:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BusinezzBoY

Arkadaşlar haLa bir cevap veren olmadı sorunuma :S

ilk bölümde o kilise gibi yere girdim ancak adam hiçbir yöne doğru hareket etmiyor,

ne yaptıysam hiç bi' yöne hareket etmedi ? :S

hatta oyuna sıfırdan yeninden başladım ancak yine çözülmedi,

yardımcı olabilecek olan ? :S

13. sayfaya bak
  • Az önce demosunu oynadım, güzel oyun ama oynanabilirlik çok kötü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Az önce demosunu oynadım, güzel oyun ama oynanabilirlik çok kötü.

Oynanabilirlik kötümüSanırım bu Rpg türünün oyunlarına pek aşina değilsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Az önce demosunu oynadım, güzel oyun ama oynanabilirlik çok kötü.

Alla alla,bunda da oynanabilirlik kötü ise pop serisinde felan yüz karasıdır herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lef

Berbat Bir Oyun Sadece Kapagı Aşefilli! :)

halt etmişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: xBl@dEx

oyunun kurgusu güzel. grafikleri fena değil. fakat her 3 dk da bir loading ekranın çıkması insanın canını sıkıyor. helede 1gb ram ve tek çekirdek işlemciniz varsa oyun felakete dönüşebiliyor.birde her 10 dk da bir oyundan atmasıda cabası.

patchle falan düzelmedikçe bu oyun benim nazarımda sınıfta kalmıştır.

birileri sesimi duydu galiba. witcher a düzeltmeler geliyor.tamda benim saydığım problemleri kapatıyorlar
    anlaşılan o ki mayısa kadar oynamıcaz bu oyunu

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13321

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.