Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
254.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AreaNuda

bluetooth

edit: the witcher3 konusuna yazıcaktım karıştırmışım

Alıntıları Göster
    PC Laptop mu yoksa masaüstü mü? Eğer masaüstüyse bluetooth algılayıcı ile takıyorsanız ondan da olabilir. Bluetooth alıcıyı kasanın ön tarafına takın.
  • Beyler ben de bir yerde sıkıştım yardımınıza ihtiyacım var. Mezarlığa giremiyorum. Mezarcı girmek için Vincent Meis den izin al yada Thaler den borçlarımı kapat diyor ikisine de gidiyorum ve mezarlıkla ilgili hiçbir şey olmuyor/konuşulmuyor. Ve de son sephirotsu bulamıyorum, takıldım kaldım. Yardımınız dokunursa çok mutlu olurum çünkü böyle bir oyunu bırakmak istemiyorum..
  • Oyun Red Engine Motoruyla yeniden satışa çıksa yine yok satar eğer ki böyle bir projeleri varsa.Bu mekanikler oynanışı zedeliyor hikaye konusunda sıkınt yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingPrime

Beyler ben de bir yerde sıkıştım yardımınıza ihtiyacım var. Mezarlığa giremiyorum. Mezarcı girmek için Vincent Meis den izin al yada Thaler den borçlarımı kapat diyor ikisine de gidiyorum ve mezarlıkla ilgili hiçbir şey olmuyor/konuşulmuyor. Ve de son sephirotsu bulamıyorum, takıldım kaldım. Yardımınız dokunursa çok mutlu olurum çünkü böyle bir oyunu bırakmak istemiyorum..

Son sepirot bataklıktaki yaşlı kadın olabilir eğer almadıysanıZ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah yükseltme olayını bilen biri yazabilir mi? Ayrıca ben çelik efsunger kılıcını bir yerde değiştirmişim geri de gelmiyor. bi sıkıntı olur mu acaba?

• Beyler bir sorum olacaktı oyuna tekrar başladım ekinops yaratık ansiklopedinde gözükmüyor tek ondan sorun var nasıl yapabilirim ?
  • Son sephirotu hastanenin içindeki heykelden alıyorsunuz. Melitele heykelinin önündeki sunağa yiyecek birkaç parça bırakırsanız karşılığında sephirot veriyor. Dediğiniz yerde bende takılıp kalmıştım vakti zamanında...
  • Turtwig T kullanıcısına yanıt
    eski vizimada cüce kitapçıdan ekinopsu anlatan kitabı satın al oku gözükür. tüccar mahallesindede vardı kitap satıcısı. sağdan soldanda bulabilirsin ama aradığın kitabın gelmesi çok zor. yaratıkların özelliklerini okumadan kontratları yapamıyorsun.
  • oyunun orjinalini ücretsiz olarak edindim oynuyorum hikayesi baya sağlam. galiba witcher 2 den daha uzun sürecek 60 saati buldu 5.chaptere anca geldim. kötü yorumlara aldanıp 2 den başlamıştım keşke bu oyundan başlasaymışım diyorum büyük hata etmişim. oyunun başındaki değişik savaş mekaniğine alışıp bir kaç görev yaptınızmı zaten oyun hemen içine çekiyor sizi. grafikleride ilk başta yeni oyunlardan dolayı biraz yadırgasanızda zamanla farketmiyorsunuz bile, bana şuan gayet iyi geliyor mesela zaten o kadarda kötü değil. kontratlar 2.oyundan daha çok ve çeşitli. ama para biraz zor kazanılıyor sanki, 29 level oldum hala çulsuz gibi geziyorum bunda gördüğüm tüm tomarları ve kitapları satın almamda etkili tabi. bunun haricinde gündüz ortalık günlük güneşlikken oyun gece size o gerilimli ve tekinsiz havayı veriyor elini kolunu sallayarak gezemiyorsun karşına bir yaratık çıkıveriyor. diğer oyunlardaki gibi haritanın sağında solundaki eşkiyalar falan yok açık dünyasıda chapter chapter ilerliyor her bölümde ortam baya farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babasınaotostopçekenadam

Silah yükseltme olayını bilen biri yazabilir mi? Ayrıca ben çelik efsunger kılıcını bir yerde değiştirmişim geri de gelmiyor. bi sıkıntı olur mu acaba?
    Silah geliştirme olayını anlatabilecek olan var mı acaba?

• haviconi kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum oyunu baştan sona ilk verdiği kılıçla bitirmistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Silah geliştirme olayını anlatabilecek olan var mı acaba?

Hatırladığım kadarıyla o meteorlardan 2 3 tane bulup kraliyet zırhçısı denen kalıplı bir abimize gidiyorduk o yapıyordu

• Witcher 2 ve Witcher 3 ü bitirmiş biri olarak Witcher 1 e başlasam oynanış çok kötü gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

Witcher 2 ve Witcher 3 ü bitirmiş biri olarak Witcher 1 e başlasam oynanış çok kötü gelir mi?
    Şu oyunları oynanış değil hikayesi yüzünden oynanması gerektiğini bir anlayamadınız gitti.

Witcher 2 öncesini merak ediyor musun? Buna göre cevabını ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam witcher1'i ben çok sevdim. Eskiden oyunlardan aldığım hazzı bu oyunda buldum. Dövüş sistemine yarım saat içinde alışırsınız. Sonra oyunun güzelliğinin farkına varmaya başlarsınız. Ben 60 saat oynadım, nasıl geçti anlamadım.

• Oyunu bitirenlere bir sorum olacak

Alvin'e ne oldu? Kaybolduktan sonra hikayenin sonunda falan çıkmadı ortaya...

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Oyunu bitirenlere bir sorum olacak

Alvin'e ne oldu? Kaybolduktan sonra hikayenin sonunda falan çıkmadı ortaya...

yanan gül yoldaşlığının lideri var ya onun alvin olduğu teorileri var, aynı kolyenin ikisinde olmasından dolayı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

yanan gül yoldaşlığının lideri var ya onun alvin olduğu teorileri var, aynı kolyenin ikisinde olmasından dolayı vs.

Alıntıları Göster
    SPOILER

Hocam sadece teori değil,3.oyunda Alvin’in o olduğu ispatlandı.Novigrad’da bir kütüphaneye gidip mektup aldığımız bi yan görev var.O mektup ispatlıyor durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 13 Ekim 2018; 13:10:48 >

• Arkadaşlar ilk bölümde takıldım yardıma ihtiyacım var.

Cadıyı mağaradan kurtardıktan sonra yakmaya geliyor halk ve orada seçim yapmamız isteniyor. Bende öldürülmemesini sağladım. Daha sonra Cehennem tazıları geldi ve orayı geçemiyorum ne yapmam lazım arkadaşlar. Zorluyorlar beni. Nasıl bir yol izlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

Arkadaşlar ilk bölümde takıldım yardıma ihtiyacım var.

Cadıyı mağaradan kurtardıktan sonra yakmaya geliyor halk ve orada seçim yapmamız isteniyor. Bende öldürülmemesini sağladım. Daha sonra Cehennem tazıları geldi ve orayı geçemiyorum ne yapmam lazım arkadaşlar. Zorluyorlar beni. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Ben aard ile yere düşürüp tek atmıştım

Teşekkürler hocam, yakında yeniden başlamak farz oldu.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.