Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.304
Cevap
19
Favori
253.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Witcher evrenini sevdiysen kitapları da seversin muhtemelen. Tabii kitap okuma alışkanlığın varsa...
    Kitap okuma alışkanlığım yok hocam soyle oluyor

Kitap guzelse daha tadini cikaramadan hunharca 1 2 gunde harciyorum

Kitap kotuyse haftalarca takili kaliyorum bazen

Witcher asla uzmez denemeye deger diye dusunuyorum siradaki kitaplarim bitsin okurum inşaAllah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flawsız

bu kraliçe kikimor her türlü tek atıyor nasıl baş edeceğiz bunla

EDİT:Olay yine run forest run mış hallettim 4. bölüme geçtik bakalım
    hocam bende takıldım orda canımda az iksir falanda yok yanımda ne yapacağım ?
  • Oyunu oynamayalı 1 seneden uzun bir süre oldu be usta hatırlayabilsem keşke ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flawsız

Oyunu oynamayalı 1 seneden uzun bir süre oldu be usta hatırlayabilsem keşke ...
    Çözdüm hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim, çok eski bir oyun olmasına rağmen insanı içine çekiyor. Uzun soluklu bir oyun oldu. Hala oynamadıysanız bir an önce başlayın derim.

• Hocam nasıl çözdün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bureact

Hocam nasıl çözdün ?
    savaşma gibi bir durum yok videodaki gibi:

https://m.youtube.com/watch?v=pIFqGLgUo1A

• Arkadaşlar selamlar

Bu tür eski oyunlara çok katlanamasamda( özellikle ilk oyunun rpg mekaniklerinin çok kötü olduğu söyleniyor) 3. oyunun hatrına, 1 ve 2. oyunuda oynamak istiyorum, eğer ilk oyunun hikayeside 3. kadar iyiyse sırf hikayesinin hatrına oynayacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Saintvicious22

Arkadaşlar selamlar

Bu tür eski oyunlara çok katlanamasamda( özellikle ilk oyunun rpg mekaniklerinin çok kötü olduğu söyleniyor) 3. oyunun hatrına, 1 ve 2. oyunuda oynamak istiyorum, eğer ilk oyunun hikayeside 3. kadar iyiyse sırf hikayesinin hatrına oynayacağım..
    Kardeşim sen oyna katlanamayacağın bir şey yok bu seride.
  • Saintvicious22 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum katılan olurmu ama Witcher 1 hikaye olarak bana çok zengin gelmişti 2. oyuna göre.

Dövüş mekaniği biraz farklıdır ama alıştıktan sonra keyifli gelecektir.Oyunda geçirdiğin bir kaç saatin ardından 3. serideki gibi seni fazlasıyla içine çekecektir.
  • Saintvicious22 kullanıcısına yanıt
    En zengin hikaye sıralaması yaparsak 3 1 2 diyebiliriz 1 in mekanikleri kötüdür ama hikayesi müzikleri felan telafi ediyor bir yerden sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta olmadı başlayalı oyun gayet iyi gidiyor bence. Müzikler ve hikaye gayet tatmin edici. Oynanışta sadece açılış bölümünde tuhaf geliyor ama insan alışıyor ona. Sık sık kayıt almak gerek ayrıca. Bazen istenmeyen şeyler olabiliyor görev esnasında. Bence bu seriyi oynamak isteyen ilk oyundan başlamalı gidip 3. oyundan başlamamalı. Kitaplarını da okuyacağım arkadaşımdan ödünç alıp.

Bitirdiğimde tekrardan yazacağım buraya.
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    İşte tam olması gereken bu, kitaplarını da şiddetle tavsiye ederim.Mükemmel bir seri mükemmel bir evren insanı bu kadar içine çekebilir müthiş müthiş...

• Flawsız kullanıcısına yanıt
    Hocam kitapları dün aldım başlayacağım okumaya ve ilk oyunla paralel gideceğim. İnşallah bende sizin kadar beğenirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    beğenirsin hocam beğenirsin,yalnız kitaplar ilk oyunun öncesini anlatıyor ilk 2 kitap da parça parça hikayelerden oluşuyor fakat kitabı okuyunca karakterler mekanlar cuk oturuyor ,cd project yapımcılarına da helal olsun bu kadar güzel uyarlanabilir.İyi eğlenceler şimdiden ben de 1. oyunu indirdim yeniden oynayacağım her şeyi araştırarak.

• Flawsız kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam kitapların öncesini anlattığını. Serinin hayranı arkadaşım demişti onun önerisiyle zaten bu seriye başladım. Zevk alarak sindire sindire gideceğim. Sağolun hocam sizede iyi eğlenceler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xbox one s koluyla pcde oynuyorum. Bazen oyunun ortasında kolun orta tuşu yanıp sönmeye başlıyor. bilgisayarı yeniden başlatmadan tekrar bağlanmıyor sorun neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreaNuda

xbox one s koluyla pcde oynuyorum. Bazen oyunun ortasında kolun orta tuşu yanıp sönmeye başlıyor. bilgisayarı yeniden başlatmadan tekrar bağlanmıyor sorun neden olabilir?
    Gamepad kablo ile mi bağlı, yoksa bluetooth ile mi?
  • Çok eleştirildi ama ben hikaye olarak çok zengin olan bir seri olduğunu düşündüğüm için "gameplay isterse çöp olsun, yine de 1'den başlayacağım" diye inat ettim ve belki de beklentiyi iyice düşürdüğüm için oyundan baya zevk alıyorum. Hatta atmosfer ve hikaye süper yani. 2 ve 3'te bile böyle olmayabilir, oyun cidden içine alıyor. Kombata da ben çok çabuk alıştım ki iyi bir oyuncu değilimdir ama çabuk kaptım.

Sadece şöyle bir sıkıntı var. Benden mi kaynaklı diye sorayım. 11-12 saat oldu, birkaç yerde bazen gereğinden fazla gereksiz güçlü düşmanlar geliyor. Yani öldürme şansım yok gibi birşey şuanki statlarımla vurduğum damage'la ama bir şekilde tabana kuvvet koşunca kaçıp görevleri tamamlayabildim. Bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Gamepad kablo ile mi bağlı, yoksa bluetooth ile mi?

Alıntıları Göster
    bluetooth

edit: the witcher3 konusuna yazıcaktım karıştırmışım
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.