Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    option-> Downloadable content burada acik kapatabileceklerin var diger armor gibi eklentilerde direk oyun icinde var sanirim ben de yeni indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

Oyun gercekten cok iyi olmus. Hayret ediyor insan adamlar yapmis bildigin. Kac kisilik ekip ugrasmis ? Muzikler, atmosfer, grafikler efsane bir oyun olmus acikcasi baslarken beklentim yuksek olmasina ragmen sasirtti yine de. Kesinlikle yilin oyunu

Oyunun bence en güzel taraflarından biri de her bölgenin kendine ait bir kültürünün olması.

Mesela o bataklık bölgesinin kendine ait gelenekleri var cadılar vesaire.Skellige'de savaşçılık yaygın tipik bir kuzeyli yaşamı sürüyor böyle hanlara girdiğinde o sıcak havayı alıyorsun ateşte avladıkları hayvan pişiyor.

Bence de bu oyun game of the year 2015 unvanını kesinlikle hakediyor.Ben daha önce böyle detaylı,geniş ve başarılı bir oyun oynamamıştım.Yan görevlerinde acayip emek var kesinlikle tek tip değiller.Gwent oyunu bile tek başına yeter ya çok zevkli bir şey.

• ps4 ün gücü yetmiosa adamlar napsın ayrıca oyun su an ps4 te görünen en güzel açık dünya oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

Orijinalden alıntı: kartanx

ps4 ün gücü yetmiosa adamlar napsın ayrıca oyun su an ps4 te görünen en güzel açık dünya oyunu

Oyunu oynamadığın en azından ps4 üzerinde çok belli. Sorun sadece frame rate değil o kadar dandik ve özensiz bir port ki oyun açıkken dashboard bile 30 fpsye kilitleniyor bazı sahnelerde ise 20'ye ve bunun gibi bir çok saçmalık

Yapmayın hocam yav oynanmayacak kadar kötü mü? Daha yeni aldım amazondan, bilsem almazdım.
  • quote:

quote:

ps4 ün gücü yetmiosa adamlar napsın ayrıca oyun su an ps4 te görünen en güzel açık dünya oyunu

Oyunu oynamadığın en azından ps4 üzerinde çok belli. Sorun sadece frame rate değil o kadar dandik ve özensiz bir port ki oyun açıkken dashboard bile 30 fpsye kilitleniyor bazı sahnelerde ise 20'ye ve bunun gibi bir çok saçmalık. Oyunun grafik tarafında abartılacak bir durum yok.

valla onu bunu bilmem gtx 770 ile görüş uzaklıgı medium gölgeler high gerisi ultra çok rahat 60 fps yakalanıyor pc si orta üst seviye olan birisi pc ye alsın
  • Gelmiş geçmiş en uzun soluklu ve de en başarılı RPG serilerinden birini yapıyor adamlar ve bu adamlara $60 kaptırma diyorsunuz?

Bunu da ilk kez duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Gelmiş geçmiş en uzun soluklu ve de en başarılı RPG serilerinden birini yapıyor adamlar ve bu adamlara $60 kaptırma diyorsunuz?

Bunu da ilk kez duydum.

Kime Gore neye göre?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kime göre neye göre, Witcher 3 seviyesinde oyun göster ki tartışalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Nasıl kime göre neye göre, Witcher 3 seviyesinde oyun göster ki tartışalım?

Wiçirla karsilastirilabilecek kadar rezil bir oyun cikmadi daha ama bir cizgifilm ornegi verebilirim "ben10"

• Bu cevapla beraber işkembeden konuştuğun açıkça belli oldu, geçiniz.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Ahahahahaha sağlam güldüm ben de.

Muhattap olmaya gerek yokmuş =)

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu cevapla beraber işkembeden konuştuğun açıkça belli oldu, geçiniz.

Dahasida var bakin cok ilginc bu iki yapimin hayran kitlesinin hayalgucu ve yas grubu ayni kategoride yer aliyormus

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Dostum tam da bu arkadaşla alakalı olarak Bloodborne da karakter yaratırken seçebildiğimiz harika bir karakter tipi vardı hatırlarsın. Bu kadar oturur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu konuda belirtmeyi unutmuşum, oyundan platinum trophyi aldım geçen gün. Harika bir süreçti, tam da 333.platinum oldu =)

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Dostum tam da bu arkadaşla alakalı olarak Bloodborne da karakter yaratırken seçebildiğimiz harika bir karakter tipi vardı hatırlarsın. Bu kadar oturur.

• Oyun her şeyiyle efsane, uzun zamandır bir oyun beni bu kadar sarmamıştı. Fallout 4 nasıl gelir bilmem ama şu ana kadar Witcher 3 bu yılın en büyük GOTY adayı gibi duruyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

quote:

quote:

Oyunu oynamadığın en azından ps4 üzerinde çok belli. Sorun sadece frame rate değil o kadar dandik ve özensiz bir port ki oyun açıkken dashboard bile 30 fpsye kilitleniyor bazı sahnelerde ise 20'ye ve bunun gibi bir çok saçmalık

Yapmayın hocam yav oynanmayacak kadar kötü mü? Daha yeni aldım amazondan, bilsem almazdım.

Oyun efsane olmuş şöyle söyliyim küçücük yan görevleri bile atlamak istemiyeceksin fakat PS4 sürümü sürünüyor, kalabalık ve ateşin bol olduğu sahnelerde fps 20 lerde.

• ya arkadaslar yaratıklarla ve ınsanlarla dovus sahnelerınde pratık olsun buhran gecırmıyım dıye fast attack skıllerını gelıstırdım hep.sızce ben hep lıght armor mu kullanmalıyım oyunun sonuna kadar 1 haftadır ısten gucden oynayamadım ama 24 .levelım yanı heavy armor gıymemelı mıyım.eger oyleyse bana ıyı bı lıght armor gorevı soylermısınız adını.bana bole geldı sankı ben heavy armor gıymememlıyım gıbı geldı ama heavy armorlar cok saglamdayanamyıp en son bı tane gıymısdım hala da o duruyo ustunde.bı de su scavenger hunt mıydı neydı gorevlerden elde ettıgımız setler nasıl gelıstırlıyo ben bunu da hıc anlamadım. ıyı bı armor dıagramı bulunca dıagram dan armorera cıkartıyom ben bıbunu bılıyorum baska bı setımız olsa mesela bunu upgrade falan ımkanı mı var ole bı seyler konusuyonuz sız ama ben hıc bı sey anlayamadım dedıklerınızden.bana bu konularda bı yardım etsenız sızın gıbı armorlara kasmassam sankı ılerdekı ana gorevlerdekı bossları yenemıycem gıbı gelıyo ve korkuyorum ondan bı yardım etsenız ayrıntılı bı sekılde bu konuda ve dıger arkadaaslara yenı baslyanalara falan da yardımcı olmus olursunuz .tesekkurler

• Oyun gerçekten harika arkadaş daha level 13 üm oyunda 7 gün harçamışım en sevdiğim noktalardan biride unique silah ve armorların öyle heryerden bulunamaması. Ya witcher contract yapıp sağlam yaratık kesicen yada birtakım görevler sonucu elde ettiğin craft diagramlarıyla kendin yapıcan sadece bu olay bile oyunun sıkmaması açısından çok güzel düşünülmüş. Aslında olması gerekende bu ama diğer rpg oyunlarında bu unique malzemeler ortalık malı olabiliyor ve heyecanı baltalıyor. Oyunda bitmek bilmeyen bir keşif ruhu var bunu sağlamak öyle kolay bişey değil. Yılın hatta 10 yılın en iyi oyunu bu
  • keşke bu sevinebileceğim bir haber olsaydı.. ama mesaj yazdığım günün akşamı hiç bir cd yi çalıştırmaz oldu. yani kısaca önce o oyunda bozuldu ve diğer cd leri çalıştırıyordu, sonra hiçbirini çalıştırmaz oldu. o zaman diyebilir miyiz lazer göze birşey oldu, ya da cihaz başka yerden arızalandı?
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.