Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistemim oyunu en azından low da oynatacak düzeyde fakat oyunu low da bile oynayamıyorum o kadar kasıyorki kaplamaların geç yüklenmesi flan hiç demiyorum zaten patchleride denedm fakat çok gözle görülür bir etki etmedi ne yapmamı önerirsiniz sebebi ne olabilir ?
  • Arkadaşlar oyunun başlarındayım daha bir tane yan görevde takıldım . Mağaradayız mavi böcekler var bir sürü çıkıyorlar öldüremiyorum ne yazıkkı takıldım kaldım. Görevi iptal edemiyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Bu da çok iyi

cadılar ile ilk karşılaşmada derinden başlıyor tüyler diken diken

• potion of clearence'ı 1 kere aldıktan ve skill'leri sıfırladıktan sonra tekrar satın alıp kullanabilir miyiz ?
    Tek hak gibi bir durum yoktur umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

potion of clearence'ı 1 kere aldıktan ve skill'leri sıfırladıktan sonra tekrar satın alıp kullanabilir miyiz ?
    Tek hak gibi bir durum yoktur umarım

ben daha hiç kullanmadım ama sürekli yenileniyor diye biliyorum
  • underdog kullanıcısına yanıt
    hayır tekrar alamazsınız tek sefer kullanınca biter..

Bu arada oyunda o kadar çok geziyor ve her görevi yapıyorum ki 3 haftadır ortalama bir süreyle oynuyorum günde 2-3 sa diyelim.. daha bugün skillege adasına uğrayabildim :D Lvl 22 deyim bakalım
  • 1. ve 2. oyunları paket halinde ps4 e uyarlasalar ne güzel olurdu. Ben seriye bu oyunla başladım keşke diğerlerini de oynamış olsaydım diyorum.

Ayrıca görevlere falan giderken altta telli çalgılı bir müzik çalıyordu. Saz gibi tınısı olan. Onu bulabilen var mı acaba
  • Benzer birçok şarkı var, Youtube'da The Witcher 3 ost diye aratırsan mutlaka denk gelirsin.
  • hadi yaaaa, gitti 1000 lira şimdi??? diyorsun ki lazer okuyucu aşırı kullanımda yanıyor. teşekkür ederim yeni bir şey öğrendim, bu kulağıma küpe olsun, olsun da şimdi ne kadara tedavi ederler bu arkadaşı? e bir de 12 gb olanları var onlara yüklemeden de oynatıyor, onlarında yanması gerekmez mi? yani okumayala lazer yanması biraz ne bileyim anlamsız gibi geliyor, ya da olmaması gereken bir şey gibi.
  • Tamamdır teşekkürler
  • rpg ile aram hiç iyi olmadı. ekran kartı yanında geldi oyun. az biraz baktım ama çok fazla şeyle uğraşıyoruz. benim tarzım genelde fps vur çık git yani :D

zaman da kısıtlı. ne ne değildir uğraştırıyor biraz. craft etmek iyi güzel fakat belli bir yerden sonra sıkılıyorum. sanırım o da bilmediğimden..

ilk sayfada rehber var ama bazı şeyleri anlamak güç :S

bu vesileyle rpg' ye soğuk bakmayayım diyorum artık. yardımcı olacağını düşündüğünüz bişeyler varsa yazın lütfen. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrUltiva

Bu arada oyunda o kadar çok geziyor ve her görevi yapıyorum ki 3 haftadır ortalama bir süreyle oynuyorum günde 2-3 sa diyelim.. daha bugün skillege adasına uğrayabildim :D Lvl 22 deyim bakalım

Benim demek istediğim tek sefer kullandıktan sonra tekrar dükkana ekleniyor anlamında. Yani tekrar satın alınabilecek bir malzeme. Arkadaşın sorusuda o yöndeydi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriciftcioglu

hadi yaaaa, gitti 1000 lira şimdi??? diyorsun ki lazer okuyucu aşırı kullanımda yanıyor. teşekkür ederim yeni bir şey öğrendim, bu kulağıma küpe olsun, olsun da şimdi ne kadara tedavi ederler bu arkadaşı? e bir de 12 gb olanları var onlara yüklemeden de oynatıyor, onlarında yanması gerekmez mi? yani okumayala lazer yanması biraz ne bileyim anlamsız gibi geliyor, ya da olmaması gereken bir şey gibi.

ben okuyucu yandı demedim cd in yandı dedim w3 te yükleme ekranı yok bu yüzden asırı derecede disk kullanımı yaptıgı için cd yi yakmıs
  • Ds4 yöntemi çalışıyor mu bulamadım da

• Oyunu PC ve PS4 de oynuyorum her gelen update ile PC tarafında oyun düzelmesine daha gelişmesine rağmen PS4 de tam tersi oluyor artık bu işe bir el atsınlar. Buglar yüzünden bir görevi geçmek için 2-3 kere load save yapmam gerekiyor ve kaplamalar çok geç gelmeye başladı artık.
  • Oyunu ps4 te oynuyorum. Imerith'i öldürme görevinde büyülerim çalışmıyor.Zar zor uğraştım Imerith'i öldürdüm. Şehre geldiğimde baktım ve yine büyülerimin çalışmadığını gördüm. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

quote:

Orijinalden alıntı: DrUltiva

Benim demek istediğim tek sefer kullandıktan sonra tekrar dükkana ekleniyor anlamında. Yani tekrar satın alınabilecek bir malzeme. Arkadaşın sorusuda o yöndeydi zaten.

aynen mağazaya tekrar gelmiş, dolayısıyla gerektikçe tekrar içip baştan dağıtım yapılabiliyor.
    Zaten para harcıyacak yer yok, 1000 1000 buraya veririz.

• Kaplamalar cidden geç geliyor oyunda ve hala ps4 arkadan gidiyor güncellemede sözde konsol üstünde çalıştılar özellikle...

• Us psnden witcher3 e bir çok eklenti indirdim. Bunlara nasıl bakabiliriz veya kullanabiliriz acaba ?
  • Oyun gercekten cok iyi olmus. Hayret ediyor insan adamlar yapmis bildigin. Kac kisilik ekip ugrasmis ? Muzikler, atmosfer, grafikler efsane bir oyun olmus acikcasi baslarken beklentim yuksek olmasina ragmen sasirtti yine de. Kesinlikle yilin oyunu
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.