Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher contract'lerin kaçırılabilir olmadığını sanıyordum, oyunu bitirdikten sonra White Orchard'daki Devil by the well görevi kayboldu panodan. Tüm kontratları bitirmeyi amaçlayan arkadaşlar varsa oyunu bitirmeden yapmalarını öneririm.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Ben o gorevi yapmayi denedim birkac kez ancak tum kanitlari toplamama ve zamani ileri almama ragmen o kuyudan bi turlu cadi cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elanessef E kullanıcısına yanıt
    Mutagen formülü diye bir şey yok, 3 adet lesser mutageni normal, 3 adet normal mutageni de greater yapabiliyorsun. Bazı yaratıklardan düşen özel isimli mutagenler upgrade edilemiyor, sadece decoctionlar üretebiliyorsun.

• Arkadaşlar karakter kısmında skill puanlarını dağıttığımız özelliklerin, eğer 12 slotlu mutajen bölümüne koymazsak bir etkisi olmuyor mu? mutlaka skill puanı verip orayamı yerleştirmemiz gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Arkadaşlar karakter kısmında skill puanlarını dağıttığımız özelliklerin, eğer 12 slotlu mutajen bölümüne koymazsak bir etkisi olmuyor mu? mutlaka skill puanı verip orayamı yerleştirmemiz gerekiyor?

Mutajenle uyumlu skill koyarsan orada bir bag olusuyor bu sekilde katlayarak gidiyor. Mesela %10luk kirmizi mutajen ile 3 tane dovus becerisini eslestirirsen vurus gucun %40 artiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Arkadaşlar karakter kısmında skill puanlarını dağıttığımız özelliklerin, eğer 12 slotlu mutajen bölümüne koymazsak bir etkisi olmuyor mu? mutlaka skill puanı verip orayamı yerleştirmemiz gerekiyor?

Mutajenle uyumlu skill koyarsan orada bir bag olusuyor bu sekilde katlayarak gidiyor. Mesela %10luk kirmizi mutajen ile 3 tane dovus becerisini eslestirirsen vurus gucun %40 artiyor.

Cevap için teşekkürler. O durumu anladım ama skilleri o 3 yuvaya yerleştirmedik diyelim o zaman bir etkisi olmuyor mu verdiğimiz puanların? yani skill puanı verdiğimiz özelliklerin aktif olması için mutlaka yuvayamı yerleştirilmesi gerekiyor asıl sormak istediğim buydu. Selamlar bu arada pesi bıraktık witchera aktık

• quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. O durumu anladım ama skilleri o 3 yuvaya yerleştirmedik diyelim o zaman bir etkisi olmuyor mu verdiğimiz puanların? yani skill puanı verdiğimiz özelliklerin aktif olması için mutlaka yuvayamı yerleştirilmesi gerekiyor asıl sormak istediğim buydu. Selamlar bu arada pesi bıraktık witchera aktık

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    işte sorun şurda elimde 70 farklı renkte mutagen var ama alcgery kısmında mutageni üst seviyeye çıkartamak o mutagen basma yeri yok oyunun başında herhangi bir formülmü almadım diye düşünüyorum
    70 ye yakın mutagen var 3 farklı renkte düzeltme yapayım
    akşam alchem kısmının resmini çekip yarın atarım her renkten fazla fazla topladım 9 adet olması gerekiyormuş en üst seviyeye cıkmak için normal sartlarda daha çok var am işime yaramıyor hep başlangıç seviyesinde
    Renk ile alakası yok, isimleri önemli; önceki mesajımda yazdığım gibi 3 adet lesser red/blue/green mutagen normal, 3 adet normal r/b/g mutagen de greater yapar. Bazı yaratıklardan düşen özel isimliler (leshen mutagen, wyvern mutagen, werewolf mutagen vs.) upgrade yapılamaz, sadece tek seferliğine decoction üretilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 16 Haziran 2015; 8:53:54 >
    Video Games Sourceyoutube
    The Witcher 3 - Alchemy: Greater Green & Blue Mutagens, Dragon's Dream, Ekimmara Decoction (Details)
    https://www.youtube.com/watch?v=Us6qEpW8P3Y

bak video buldum burda solda gördüğün 3 küçük mutageni 1 orta boy mutagen 3 orta boy mutagenide 1 büyük boy mutagen yapılan alchemy kısmında bende mutagenle alakalı hiçbirşey cıkmıyor elimde 3 renkten yeterli kadar mevcut kırmızıdan 9 küçük diğerlerininden daha fazla var ama alchemy kısmını açınca bu mutagen zımbırtısını göstermiyor bende ondan sordum formülü falan var mı diye

Hmmm alchemy kısmında gözükmüyorsa bir hata olmuş olabilir. Komple listeden yok olan formüllerle karşılaşan birkaç kullanıcı var forumlarda.

• hiç bir yerde bulamadım bununla ilgili yazı sıkıntı yaşayan falan mutagenleri toplamak içinde 16 Fiend baya savaş verdim :D
  • Oyun bitti gayet guzel bir oyundu benim sonumda
    ciri ölüyor gerralt ise kaçan cronenin curuden çaldığı kokyeyi aramaya gider crone bulup son bir ws atar ve croneyi öldürüp evini ataştirip kolyeyi bukur ve biraz dertli bir şekilde evin bir yerine oturur ve evin heryerini çeşitli yaratiklarka çevrilir ve son.

• quote:

Orijinalden alıntı: elanessef

Video Games Sourceyoutube
    The Witcher 3 - Alchemy: Greater Green & Blue Mutagens, Dragon's Dream, Ekimmara Decoction (Details)
    https://www.youtube.com/watch?v=Us6qEpW8P3Y

bak video buldum burda solda gördüğün 3 küçük mutageni 1 orta boy mutagen 3 orta boy mutagenide 1 büyük boy mutagen yapılan alchemy kısmında bende mutagenle alakalı hiçbirşey cıkmıyor elimde 3 renkten yeterli kadar mevcut kırmızıdan 9 küçük diğerlerininden daha fazla var ama alchemy kısmını açınca bu mutagen zımbırtısını göstermiyor bende ondan sordum formülü falan var mı diye

Onları çıkartmak için herhangi bir formül vs. bulmuyorsun, sende bir hata oluşmuş gibi duruyor. Save dosyasını yedekle ve oyunu yeniden yüklemeyi dene üşenmezsen. Epey problemli bir oyun ancak bu ilk defa duyduğum bir şey.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    PS4 te yedekleme işlemini bilmiyorum evde bir kurcalayım inş. save gitmez görevden çok karakteri kastım :/ teşekkürler yardımlarınız için
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar hocam Witcher'da efsane olmuş ben çok beğenerek hemen hemen her görevi yaparak bitirdim oyunu. Soruna gelince skill'lerin aktif olması için yuvalara yerleştirmek gerekiyor yuvalar level atladıkça açılıyor. Kullandığın becerileri geliştirmek daha mantıklı. Ben oyunun sonuna doğru 2000 DPS'yi geçmiştim mutajenler, skiller, setler, vs. ile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar hocam Witcher'da efsane olmuş ben çok beğenerek hemen hemen her görevi yaparak bitirdim oyunu. Soruna gelince skill'lerin aktif olması için yuvalara yerleştirmek gerekiyor yuvalar level atladıkça açılıyor. Kullandığın becerileri geliştirmek daha mantıklı. Ben oyunun sonuna doğru 2000 DPS'yi geçmiştim mutajenler, skiller, setler, vs. ile.

Tam öğrenmek istediğim buydu sağolasın valla bende sindire sindire oynuyorum hiç bitmesini istemiyorum yan görevleri bile sanki ana görev gibi gerçekten acayip emek harcanmış oyuna oyun tam anlamıyla başyapıt olmuş. Pesin verdiği sinir harbinin ardından ilaç gibi geldi valla

• Skellige'de çalan mükemmel soundtrack. Etkilenmeyen yoktur diye tahmin ediyorum.

100 saatten fazla harcamama rağmen Death March zorluğunda tekrar baştan başlayacağım. Oynadığım en iyi oyunlardan biri, hele ki 1 ve 2. oyunları oynamışsanız ve seriye ilginiz varsa beğenmeme ihtimaliniz yok. Keşke 2.oyun PS3'e çıksaydı da daha çok kişi seriye aşina olsaydı. Daha çıkacak birçok oyun var ama yine de 2015 yılının GOTY ödülünü kesinlikle Witcher 3'ün hakettiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 16 Haziran 2015; 22:11:58 >

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.