Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç saat oynadığımıza nereden bakıyoruz acaba merak ettimde bayağıdır oynuyorum bi bitiremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter sayfasini ac R2 ye bas player stats aciliyor sol asagida da gosteriyor toplam oyun saatini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 21 Haziran 2015; 18:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Kaç saat oynadığımıza nereden bakıyoruz acaba merak ettimde bayağıdır oynuyorum bi bitiremedim.

Oyun süresiyle ilgili bir bug var bende. Oynadıkça artması gerekirken geçen gün baktığımda azaldığını gördüm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sign intensity tam olarak ne ise yariyor. Kullandığımız sign gücünü mu arttırıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim geçen akşam. Sonraki sabahta kalkıp, baştan başlamaya karar verdim. İstemediğim bir sonla bitti. Yanlış seçenekleri yanlışlıkla seçmiştim.
    Triss'i zarar görmemesi için yolladım Novigrad'dan halbuki benimle kal demem gerekliydi, saveim de olmadığı için sonradan döndüremedim olayı.

Tekrar başladığımda şunu farkettim oyun çok kolaylaştı benim açımdan. 6-7 kere öldüğüm bir bossu tek seferde hallediyorum. Baya dodge olayını çözmüşüm.

Ve burada arkadaşlar bugların herkeste aynı olmadığını söylediğinde yadırgıyordum. Ama oyuna yeniden başladım, belirtmem gerekir ki hiçbir bugla karşılaşmadan oyunu bitirmiştim, yeniden başladığımda Speed Bug denilen bir bugla karşılaştım. Oyun ağır çekime girdiğinde (yay, bomba, at üstünde atak gibi) yavaş çekimden çıktığınız anda oyun hızlanıyor. Geralt 5x koşuyor, ataklarınız o kadar hızlı ki 3-4 kere ardarda vurabiliyorsunuz vs.

Bugın çözümü: buglandığınız zaman save alıp, load ederseniz bug geçiyor. Ama dediğim gibi slow moda girdiğiniz andan sonra tekrar buglanıyorsunuz. Buglanınca save alıp, load edin :).

Oyuna yorum yapmam gerekirse; mükemmel. O havayı direkt yansıtmış. Kitabını okumadım ama, Tolkein, Ursula le guin, Patrick Rothfus gibi yazarları çok sevip okurdum. Oyun tam bu havayı yansıtmış. Kitapları okurken hayal ettim bar kavramlarını, o dünyada ki kadınların giyimini, ırkçılığın boyutunu, bir balıkçı kasabasında ki insanların dışarıya kapalı oluşunu, farklı farklı din-inançların birbirini yargılaması-yargılamamasını çok güzel yansıtmışlar helal olsun. Bu tip fantastik roman seven herkesin kesinlikle oynaması gerekir bence.

• Arkadaslar oyuna yeni başladım bu yükleme süreleri çok uzun öldükten sonra çok bekliyorum neden böyle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

Karakter sayfasini ac R2 ye bas player stats aciliyor sol asagida da gosteriyor toplam oyun saatini

Teşekkürler 5 gün 19 saat oynamışım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Arkadaslar oyuna yeni başladım bu yükleme süreleri çok uzun öldükten sonra çok bekliyorum neden böyle ?

Konsol versiyonu öyle hocam yapacak bir şey yok, sizin konsolla ile ilgili bir durum değil.
  • Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt
    Ne yazikki oyle hele ki buyuk haritada sure biraz daha uzun gibi.Ama oyunun basinda cok oldugum icin hasta etse de sonradan olum sayisi azaliyor oyuna alisinca.Arkadasla surekli whatsapp tan You are dead YOU are Dead YOU ARE DEEAAAD yaziyorduk oldukce
  • Oyunu ucuzbudur.com'dan aldım. Pal yazmışlar ama ''All'' çıktı. Bandrol ve güvenlik şeridi yok. Kutunun üzerindeki naylon doku kutunun tamamını kaplamıyor. PS4 yazısı açıkta kalmış. Ayrıca Full içerikli sürümlerde, karton kutu olması gerekiyor, üzerinde bonus içerik ve aldığı ödüllerin de yazdığı. O da yok. İçerikte sıkıntı yok. Harita ve Albüm var. Durum nedir beyler? Yıkayım mı başlarına ortalığı yoksa normal mi durum?
  • Oyunu nedense sevemedim sanırım ingilizcem yetmediği ve hikayeyi anlayamadığım için
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Evet, atıyorum %70 ise intensity; büyülerin normalden %70 daha etkili oluyor.
  • Tulkas33 T kullanıcısına yanıt
    su oyunu bırtek ben mı yerdenız oykulerıne benzetıyorum dıye merak edıyordum sonunda bırı ucundan cagrıstırdıgını soylemıs sevındım ısın acıkcası .d
    ozellıkle tekneye bındıgımız anlarda ged ın tekne ıle olan gezıntılerı gozumde canlanıyor .d
  • Herkes çok övünce dayanamadım bu oyuna ps4 de başlamadan steam den ilk iki oyunu aldım indirimdeyken. Bakalım ne kadar saracak
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Tekneyle olan kısımlar bana da direk Ged'i çağrıştırdı. Tekneyi boyayıp sürekli adadan adaya dolanasım gelmedi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Herkes çok övünce dayanamadım bu oyuna ps4 de başlamadan steam den ilk iki oyunu aldım indirimdeyken. Bakalım ne kadar saracak

İlk oyun başlarda sıkıyor, bikaç saat dayanın sonrası çok sarıyor
  • 27. lvlde ana hikaye bitti. side quest falan derken 30 olduk ama oyun biteceğe benzemiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

27. lvlde ana hikaye bitti. side quest falan derken 30 olduk ama oyun biteceğe benzemiyor....

Çok erken bitirmissiniz . Benim story bitti ben 36-37 Lvl idim

• Ben 22 oldum daha skillege ye geçmedim
  • Velen'deki 2 ana görev bitince Skellige mi gidiyim yoksa Novigrad'a mı? Görev kısmında Skillege giden bir tekne bul diyor ama haritada Novigrad işaretli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.