Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAVIAR

512 saat harcadığınız bir oyunun ardından boşuna para verdim mi diyorsunuz?

512saat???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda kac saat gecirdigimiz nerede yaziyor? sonlara yaklastim sanirim

• Bu tarz oyun türünü fazla oynamayı sevmem ancak hem Witcher ilgimi çekti hemde deniyeyim diye oyunu aldım. Beklentimin çok üstünde keyif alarak oynuyorum. Grafik olayına pek takılmadan hikaye, oynanış ve içeriğe bayıldım. Ayrıca ingilizcemde iyiymiş bunuda anlamış oldum :D almayı düşünenlere ve bu oyun tarzına başlamak isteyenlere öneririm.

• 5 gün 12 saat olarak güncellemişsiniz. Ancak bu süre 132 saate karşılık geliyor. 132 saat? 10 değil, 25 değil, 50 değil. 132! Ve boşa para vermek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • griffin setinin crossbow u var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

En son 1.04 yaması ile pek değişen bir şey görmedim insanların birden belirmesi yoktu ya da daha azdı diyelim şimdi hep olur oldu. Yetmedi envantere bile girerken oyun kasmaya başladı bende oyun içindeki düşüşleri saymıyorum bile... Şimdi yardım etmek için ps4 nasıl bir ortamda diyenler olacaktır onuda hemen söylemiş olayım tv standında sağı, solu, üstü açık şekilde duruyor. Ne yapmak lazım bilmediğim bir nokta mı var ? Ek olarak elimde bir çok oyun var diğerlerinde bu sorunlar yok sorun witcher da mı sadece yoksa başka etkende mümkün mü ? Sorduklarım saçma belki evet ama neden saçma diyorum oyundaki performans sorunlarını biliyoruz yaşıyoruz. Artık bana gına gelmiş durumda oyunu ön sipariş ile aldım d&r'dan satmayı düşünür oldum.

Dostum açıkcası konsol neden olabileceği hakkında hiç bir fikrim yok. Fakat 1.04 yaması ile PC'de söylediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. Ayrıca 1.05 yaması ile oyun su gibi akmaya başladı bende.

• Sec hesaptan oyun oynarken ne kadar kota gider ? Tatilde gidecegim yerde internet yok telefonun internetini(3g) kullanarak oynamayi dusunuyorum. Aylik 1gb yeterli olur mu ? Witcher 3 sec hesap aldım oynayamazsam yazık olur
  • Bu armor setleri nasıl yapiyoruz onu anlamadim blacksmithlerde yok craft kısmındada yok biri anlatabilirmi oyunun bi bu kısmını çözemedin birisi anlatabilir mi?

• 1.04 ile oyun iyice saçmaladı bende, 1.03'de olmayan hatalar olmaya başladı.
  • Pillkey kullanıcısına yanıt
    Rehbere bakabilirsin.
  • Pillkey kullanıcısına yanıt
    Hocam soru işaretleri, Ana görevler kısaca oyundaki questlerde nerdeyse hepsinde gizli sandıklar oluyor. Zırh ve diğer itemlerin Craft perşomenleri çıkıyor. Diagramlar, bunlar silahın yapım klavuzları gibi bişey her itemin kendine has Diagram kağıtı var, hangisini bulursan onun yapını öğrenip BlackSmith veya master blacksmith te yaptırıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 8 Haziran 2015; 12:05:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

1.04 ile oyun iyice saçmaladı bende, 1.03'de olmayan hatalar olmaya başladı.

Ps4 de oynuyorsan yapman gerekeni açıkladım bizzat denedim ve olumlu sonuç aldım ve ilk sayfaya eklendi. Eğer Pc de oynuyorsan ona ilişkin bir yöntem henüz yok ama bulursak yazarız tabi ki...
    ____________________________________________________________________________________

PS4'deki performans sorunu için çözüm;

quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

quote:

Aklıma tek bir seçenek geliyor. Ps4'den oyunun kayıtlarını hem çevrim içi hemde usb belleğe alıp oyunu silip tekrar sisteme tanıtmayı düşünüyorum. Sıfırdan yüklesin her şeyi kayıtları atarım bakalım böyle yapınca bir farklılık olacak mı ? eğer olur da işe yararsa bu sorunu yaşayanlar için durumu konu içinde hemen duyururum

Evet inanılmaz bir şey ile karşı karşı kaldım dediğim gibi üsteki metinde oyunun savelerini usb belleğe alıp oyunu tamamen sildim ardından yeniden başlat ile cihazı resetledim açıldı ve oyunu yeniden tanımladı ardından dlcleri elle kontrol edip geri yükledim sonra save dosyalarını usb'den geri yükledim ve oyunu açtım sonuca geleyim hemen işe yaradı oyunda ki fps düşüşleri ve şikayet ettiğim bir çok şeyler azaldı hatta tamamen ortadan kalktı. Eğer Ps4 sürümünde yukarıdaki sorunları yaşıyorsanız benim yaptığım işlemi uygulayın kesinlikle farkı göreceksiniz saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 8 Haziran 2015; 12:35:26 >

• fiyu kullanıcısına yanıt
    FPS düşüşü vs yok bende. NPC'lerin yanına gidiyorum konuşmak için x tuşuna abanıyorum artık.
    Etrafında dönüyorum. Meditation felan yapıyorum.
  • Oyunu biraz önce bitirdim, şimdiye kadar oynadığım en iyi RPG oyunlarından biriydi. Oyunda 36 farklı son var deniyordu ama benimkisi bayağı bi ''mutlu son'' oldu:)
  • oyuna tekrar başladım loading süreleri yarı yarıya düştü.Öldüğünde bile...

mevcut savelerin üzerine güncelleme gelince sıkıntı devam ediyor herhalde.
  • arkdaşlar oyunun ilk başlarında evın altındakı magrada kı kurt adamı yenemedım gıtdıı bı ıkı vurusta benı olduruyo gucunu yaarıya ındırıyorum ondan sonrada enerrjısı doluyo nasıl oldurcem yardım edın
  • Canı azaldığında axii sign kullan faydası olur , cursed oil da sür kılıcına ,canı dolmadan hurra saldır atla üstüne ard arda darbelerle kesersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanguard35 -- 8 Haziran 2015; 15:42:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende baya düşük bir levelde gitmiştim oraya ve baya uğraştım bu arada spoiler sayılmaz ama küfür yememek için kutu içinde yazıyorum
    seçiminize göre iki part dövüş o yüzden ona göre her şeyinizi harcamayın

Canını doldurmaya başladığı zaman sersemletmek için Igni.
    Moon dust bomb yediği zaman canını dolduramıyor.
    Cursed oil kurt adamlara fazla hasar veriyor.
    Bir de Thunderbolt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bende baya düşük bir levelde gitmiştim oraya ve baya uğraştım bu arada spoiler sayılmaz ama küfür yememek için kutu içinde yazıyorum
    seçiminize göre iki part dövüş o yüzden ona göre her şeyinizi harcamayın

Canını doldurmaya başladığı zaman sersemletmek için Igni.
    Moon dust bomb yediği zaman canını dolduramıyor.
    Cursed oil kurt adamlara fazla hasar veriyor.
    Bir de Thunderbolt.

kardes o soyledıklerını nasıl yapcakmkı oyunda daha yenıyım :9
  • Thunderbolt o yeşil olan sıvı sanırım tutorial kısmında nasıl yapacağını sana gösteriyordu o yüzden yapmış olman lazım. Aynı şekilde Moon dust bomb ve Cursed oil gibi şeyleri alchemy kısmından gerekli ekipmanların varsa üretebiliyorsun ve kullandığın zaman her yerden çıkan alchemist, dwarven spirit, alcohol'ın varsa envanterde meditasyon yaptığın zaman hepsi yenileniyor tekrar. Yaptığın şeyler envanterde Usable Item kısmında oluyor cursed oil gibi şeyleri seçerek kılıcını seçiyorsun, sürmüş oluyorsun diğer şeyleri de dövüşten önce kısayollara yukarı, aşağı yerlerine yani ayarlaman lazım. Bu itemleri çevreden de bulabilirsin, tüccarlardan da satın alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.