Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
209
Favori
858.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dorukhan147

birazdan oy atmaya gidicem zarfın içine sticker yapiştiricam witcher logolu

Sacmalama bence 1 oy 1 oydur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Arkadaşlar tr psnden oyunu alsam sansürlümüdür çünkü sansürsüzünü piyasada bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 7 Haziran 2015; 12:06:39 >
  • griffin setini toplayacagimda bir turlu baslayamadim yola cikiyorum aa surda su var aa burda bu var 20 levellik adamlarin oldugu kampa daldim bugun uc kere oldum yilmadim yine denedim enteresan bir oyun yapmis adamlar benim level daha 8

Orijinalden alıntı: Fewrince

Sansürsüz bende var

Süper o zaman

Orijinalden alıntı: fiyu

quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

Bu sorun ilginç oyunun resmi forumunda aynen bunlar var herkeste olmadığı tek platformda(Ps4) ki kullanıcılar arasında tutarsız performans sergiliyor olması da bir ayrı tartışma konusu oluşturmuş. Pc de olsa anlarım herkes aynı donanıma sahip değil ama konsolda olan bu fark akıl alır gibi değil.
    Bende 1.04 ile oluşan sorunlar oyunun seslerinde kırılmalar gecikmeler (menüde, saldırılarda giren fon müziklerinde, Geralt'ın kıyafetlerindeki harekete bağlı metal sesleri gibi gibi), envanter ve ana ekranda takılmalar, envanterin geç açılıp tepkiyi geç vermesi yerin içinde yürüyen Npc'ler, ölen insan düşmanların öldüğü gibi "loot bag" haline gelmesi bunlar başlıca oluşan ve başıma gelenlerdir. Henüz sonuç getirecek çözüm önerisi bulamadım bulduğum bir tane vardı oda konsolu güvenli mod'da açıp veritabanı onar seçeneğini yapmaktı ama o da çözüm olmadı. Bekliyoruz

Hocam halbuki bendede o kadar sorun yok suana kadar yasadiğim tek sorun bi kez bi sahnede kaplamalar geç yuklendi bide ara sıra fps droları oldu oda çok denikenez dediğiniz doğru anlaşılan herkesde farklı

Aklıma tek bir seçenek geliyor. Ps4'den oyunun kayıtlarını hem çevrim içi hemde usb belleğe alıp oyunu silip tekrar sisteme tanıtmayı düşünüyorum. Sıfırdan yüklesin her şeyi kayıtları atarım bakalım böyle yapınca bir farklılık olacak mı ? eğer olur da işe yararsa bu sorunu yaşayanlar için durumu konu içinde hemen duyururum

Yaşanan sorunlara bir kanıt olarak şu testler bulunsun konudahttp://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_samps_ps4_1_04-34802_en.html

Evet inanılmaz bir şey ile karşı karşı kaldım dediğim gibi üsteki metinde oyunun savelerini usb belleğe alıp oyunu tamamen sildim ardından yeniden başlat ile cihazı resetledim açıldı ve oyunu yeniden tanımladı ardından dlcleri elle kontrol edip geri yükledim sonra save dosyalarını usb'den geri yükledim ve oyunu açtım sonuca geleyim hemen işe yaradı oyunda ki fps düşüşleri ve şikayet ettiğim bir çok şeyler azaldı hatta tamamen ortadan kalktı. Eğer Ps4 sürümünde yukarıdaki sorunları yaşıyorsanız benim yaptığım işlemi uygulayın kesinlikle farkı göreceksiniz saygılar

Hocam konuyu sen başlatmıştın galiba yanlış görmediysem ilk sayfaya eklersen Ps4 de sorun yaşayanlar adına güzel bir detay olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 7 Haziran 2015; 13:42:53 >

Bırak Elindeki GoPro'yu Evlat..!! XiaoMi Yi Al

• Arkadaşlar bir sorum olacak ..
    Oyunun en başındaki Warrior's Lether Jacket'i biliyosunuz üstümüzde olan. Onu craft etmek istiyorum ancak "Kaer Morhen Armor" istiyor. Nerden bulacağım bunu ? Oyundaki armorların görünüşü cidden kötü tek bu güzel gibi yada önüme daha iyi bir armor çıkmamış olabilir.. Level 11im.

Orijinalden alıntı: Spawn2

Arkadaşlar bir sorum olacak ..
    Oyunun en başındaki Warrior's Lether Jacket'i biliyosunuz üstümüzde olan. Onu craft etmek istiyorum ancak "Kaer Morhen Armor" istiyor. Nerden bulacağım bunu ? Oyundaki armorların görünüşü cidden kötü tek bu güzel gibi yada önüme daha iyi bir armor çıkmamış olabilir.. Level 11im.

Kaer Morhen zırh zaten Warrior's Leather Jacket'in ilk hali, o zırhı daha fazla geliştiremiyorsun.

Kaer Morhen zırh --> Warrior's Leather Jackter

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Arkadaşlar bir sorum olacak ..

Kaer Morhen zırh zaten Warrior's Leather Jacket'in ilk hali, o zırhı daha fazla geliştiremiyorsun.

Kaer Morhen zırh --> Warrior's Leather Jackter

Hocam ama geliştirilebilir olarak gözüküyor neden böyle ?

• Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Hayır, geliştirilebilir olarak gözükmüyor, senin baktığın ekran Warrior's Leathers Jacket için gerekli malzemelerin ekranı, ki sen zaten Warrior's Leather'ı yapmışsın. Ayrıca armor oranı -37 yazıyor, nasıl geliştirmek o? Geliştireceğin zırhların armor oranlarına bak, yeşil renkte ve + değer katması lazım daha üst versiyon olması için.

Birde ability taşlarından aldığımızda da ekranda çıkıyor bir süre o süreler nedir?

Orijinalden alıntı: DeLyWar

Bazı köylerde giysi ve silahımıza enchanting yapıyoruz, o ne işe yarıyor? Ekranda süre çıkıyor acaba o sürede ne oluyor?

Birde ability taşlarından aldığımızda da ekranda çıkıyor bir süre o süreler nedir?

Silahların daha gelişmiş, büyülerin de daha etkili oluyor. İkisinin de cevabı rehberde mevcut.
    BE WATER MY FRİEND...
  • Kameranın kendi kendine zoomlayıp takılı kalma sorunu can sıkıcı. Yine de bu kadar geniş bir oyunda bu kadar bug olabilir, updateler ile daha da iyileşecektir şüphesiz. AC Unity gibi bir enkaz oyunda bile tonla bug varken Witcher'ı mazur görmek lazım.

oyunude 5gun 12saat de oynamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sufffle -- 7 Haziran 2015; 23:07:48 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 7 Haziran 2015; 20:57:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RelicciNiko

Oyunda yapabileceğimiz bar yok mu

Novigrad da var

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Almak isteyen varsa ilanıma bakabilir oyunu biraz erken bitirdim batman çıkana kadar götürür diodum : )

http://forum.donanimhaber.com/m_106614147/f_//tm.htm#106614147

https://i.ibb.co/WHTxBtg/212.png

6th World Champion
    7th Master Champion
    7th UK Champion
  • 512 saat harcadığınız bir oyunun ardından boşuna para verdim mi diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 7 Haziran 2015; 23:01:17 >

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.