Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.626
Cevap
210
Favori
845.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unorthodox

1.04 ile oyun iyice saçmaladı bende, 1.03'de olmayan hatalar olmaya başladı.

sırf bunu söylemek için geldim ,güncelleme yokken iyiydi ,dün büyücülerle kapışıyorum ,öldürdüm üzerlerinde ki ganimetleri almıyor kitlendi ,sonra save yapayım dedim düzeldi ,bişeyler ters gidiyor ya neyse keyfimiz kaçmasın oyun süper...
  • Family Matters görevinde takıldım kaldım, baronun kızını buldum oradan sonra ne yapacağım. inevestigate all remaing in velen and find barons wife diyor. haritada gidecek yer göstermiyor. baronla konuşuyorum bi nane yok. nasıl geçeceğim burayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

Family Matters görevinde takıldım kaldım, baronun kızını buldum oradan sonra ne yapacağım. inevestigate all remaing in velen and find barons wife diyor. haritada gidecek yer göstermiyor. baronla konuşuyorum bi nane yok. nasıl geçeceğim burayı ?

Yan gorevlerden biri ile paralel gidiyor o gorev onu yaptikca gorev update olacak . Bak paralel dedim ins basıma bir sey gelmez neyse .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    hangi yan görev acaba ?
  • french press kullanıcısına yanıt
    Aynı yerde takılmıştım. Bu görevi atlayıp diğer birincil görevleri yaptım kendiliğinden update oldu. Hangi görev olduğunu hatırlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Kitap ve görev parşomenlerini okuduktan sonra satsak yada drop yapsak olur mu ? Yoksa durması mı gerekiyor ?

Atabilirsin Cem kardeşim. Durmasına gerek yok.

Sağol dostum teşekkür ederim
  • quote:

Family Matters görevinde takıldım kaldım, baronun kızını buldum oradan sonra ne yapacağım. inevestigate all remaing in velen and find barons wife diyor. haritada gidecek yer göstermiyor. baronla konuşuyorum bi nane yok. nasıl geçeceğim burayı ?

Ladies of the Woods göreviydi sanırım, çünkü Baron'un eşinin akıbeti o göreve göre şekilleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Ladies of the Woods göreviydi sanırım, çünkü Baron'un eşinin akıbeti o göreve göre şekilleniyor.

bir yan gorev vardi onu yaparken baronun karisini bulabiliyosun 3 tane buyucu cirkin kadin var baronun karisi orda

• Yaptığımız seçimlerin oyunun sonuna ve gidişatına etki ettiğini biliyordum. Fakat, mission failed edeceğini bilmiyordum. Onuda yapıyormuş seçimlerimiz.

Keira Metz'e ne dediğimi hatırlamıyorum. Uzun zaman oldu, aralıklarla oynuyorum. Ama dövüşmedim, gitmesine izin verdim sanırım, Kear Moren'e de yollamamıştım. Şimdi Uma'nın curse'ünü çözdük, son savunma için arkadaşlarımızla konuşacaktık, bir anda mission failed dedi. Keira Metz problem yaşadı yolda, onsuz devam etmesi gerekiyor Geralt'ın diye de not var görevde. Açıkçası böyle olmasını beklemiyordum alternetif bir şekilde bağlanabilirmiş :)

Failed almak, o kırmızı işaret sinirimi biraz bozdu, oyunu tüm görevleri yaparak bitirmeyi amaçlıyordum. Ama kendi sonumu yazarken böyle olması iyi oldu, 2. kere oynarken farklı seçimlerle ilerlemeye teşvik oldum :). Gerçekten, bazı arkadaşlar 2. kere oynayabileceğini söyleyince, şaşırıyordum :). Ama kesinlikle birden fazla kez oynanması gerekiyor :).

• french press kullanıcısına yanıt
    O gorev orda kaliyor zaten. O gorevin sonu baska bi ana gorevin sonunda ortaya cikiyor. Yan gorev degil. Spoiler sayilmaz pek ama yine de spoiler buttonu icine aliyorum acabilirsin sikinti yok.

Main Quest'lerden Ladies of Wood gorevinin sonunda Family Matters gorevinin sonu cozumleniyor. Hatta oyunun en etkileyici gorevlerinden biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

griffin setinin crossbow u var mı?

Hayır yok en iyisi bence Ursine setini tavsiye ederim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

quote:

En iyisi Ursine değil, her setin kendine has iyi yanları var.

Griffin, büyülerin kullanımını en etkili seviyeye çekiyor
    Cat (Feline), en iyi dps oranına sahip
    Bear (Ursine), vitality seviyesini en tepeye çekiyor

En yüksek dps oranı ise Feline armor set ve Ursine steel/silver sword setinin beraber kullanımı ile elde ediliyor.
  • Lvl 29 oldum death march oynuyorum, dün gece şu witcher kontratlardan lvl 35 lik bir griffini zorlanmadan kestim ben de hatta kurukafa şeklinde çıkmıştı:) ya oyunun yan görevleride hep gri renkte. Yaptıgımda 5 exp veriyor şaka gibi. Başka exp veren zamazingoda yok. Ana hikayede de heralde son aşamalardayım. Ya lvl 31 olup şu master setleriyle oyunu bitirmek istiyorum fakat 2 lvl daha nerden alacam? Nette acayip hile yöntemleri dolaşıyor, onlaramı başvursam ne!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun başındaki performans sorunu çözümü yazan yeri uyguluycamda. Oyunu tamamen silip konsolu yeniden başlatıp oyunu yeniden tanımlamaktan kasıt oyunun 20 gb tını tekrar indirmek mi ? biraz zahmetli bir iş gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 9 Haziran 2015; 14:50:54 >
  • 1.04 Endo. PSNe gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Bu konunun başındaki performans sorunu çözümü yazan yeri uyguluycamda. Oyunu tamamen silip konsolu yeniden başlatıp oyunu yeniden tanımlamaktan kasıt oyunun 20 gb tını tekrar indirmek mi ? biraz zahmetli bir iş gibi geldi

Eğer elinde fiziksel disk varsa oyun tekrar inmiyor sadece 505 mb update ve dlcleri tekrar indirmiş olacaksın. Yapman gereken tabi tekrar vurgulayarak söylüyorum "elinde kutulu ps4 sürümü varsa" oyunu silmeden önce oyunu kayıtlı verilerin tümünü usb belleğe alıp oyunu siliyorsun ardından güç seçeneklerinden yeniden başlat ile cihazı açıyorsun zaten açtığında disk içinde olduğundan oyunu tekrar sisteme yüklemiş olacak ardından update ve dlcleri indirip en son aşama usb ye aldığın kayıtları geri aktarmak ve oyunu açmak. Anladığım kadarıyla oyunda gelen her update ve dlc sonrası kayıtlı verilerde bir sorun oluşmakta bu yöntemle benim gördüğüm nokta bu oldu dikkat edersen load game kısmında oyun versiyonu altta yazar her save slotunda bu da benim bulduğum çözüm önerisinin gerçekliğini gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 9 Haziran 2015; 15:53:26 >

• oyun efsane olmuş, arada çıkan dandik gibi görünnen görevlerin bile hikayesi şahane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Bu konunun başındaki performans sorunu çözümü yazan yeri uyguluycamda. Oyunu tamamen silip konsolu yeniden başlatıp oyunu yeniden tanımlamaktan kasıt oyunun 20 gb tını tekrar indirmek mi ? biraz zahmetli bir iş gibi geldi

Eğer elinde fiziksel disk varsa oyun tekrar inmiyor sadece 505 mb update ve dlcleri tekrar indirmiş olacaksın. Yapman gereken tabi tekrar vurgulayarak söylüyorum "elinde kutulu ps4 sürümü varsa" oyunu silmeden önce oyunu kayıtlı verilerin tümünü usb belleğe alıp oyunu siliyorsun ardından güç seçeneklerinden yeniden başlat ile cihazı açıyorsun zaten açtığında disk içinde olduğundan oyunu tekrar sisteme yüklemiş olacak ardından update ve dlcleri indirip en son aşama usb ye aldığın kayıtları geri aktarmak ve oyunu açmak. Anladığım kadarıyla oyunda gelen her update ve dlc sonrası kayıtlı verilerde bir sorun oluşmakta bu yöntemle benim gördüğüm nokta bu oldu dikkat edersen load game kısmında oyun versiyonu altta yazar her save slotunda bu da benim bulduğum çözüm önerisinin gerçekliğini gösterir

Malesef benimki dijital hiç bulaşmayın o halde.
    Birde bu yrden büyüsü nasıl kullanıyor yere atıyom çemberin içine giren ne ayı ne hayaletlere birşey olmuyor

• Her canlıya aynı etkiyi yapmıyor. Yaratıkların zayıf noktalarını gösteren menüden bakabilirsin ayrıca yere attığın trap (yrden) için geliştirmeler yapmalısın karakter sekmesinden puanlarını dikkatli dağıtmaya bak ve ilk sayfada bulunan rehberi tekrar incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 9 Haziran 2015; 16:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

quote:

En iyisi Ursine değil, her setin kendine has iyi yanları var.

Griffin, büyülerin kullanımını en etkili seviyeye çekiyor
    Cat (Feline), en iyi dps oranına sahip
    Bear (Ursine), vitality seviyesini en tepeye çekiyor

En yüksek dps oranı ise Feline armor set ve Ursine steel/silver sword setinin beraber kullanımı ile elde ediliyor.

Yeni ogrendim kusura bakmayin. O dediginiz sekilde karisik set kullanacagim o zaman daha 16 lvl olabildim death march'da zaten :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.