Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
12.626
Cevap
209
Favori
859.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 1.04 yaması ile pek değişen bir şey görmedim insanların birden belirmesi yoktu ya da daha azdı diyelim şimdi hep olur oldu. Yetmedi envantere bile girerken oyun kasmaya başladı bende oyun içindeki düşüşleri saymıyorum bile... Şimdi yardım etmek için ps4 nasıl bir ortamda diyenler olacaktır onuda hemen söylemiş olayım tv standında sağı, solu, üstü açık şekilde duruyor. Ne yapmak lazım bilmediğim bir nokta mı var ? Ek olarak elimde bir çok oyun var diğerlerinde bu sorunlar yok sorun witcher da mı sadece yoksa başka etkende mümkün mü ? Sorduklarım saçma belki evet ama neden saçma diyorum oyundaki performans sorunlarını biliyoruz yaşıyoruz. Artık bana gına gelmiş durumda oyunu ön sipariş ile aldım d&r'dan satmayı düşünür oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 6 Haziran 2015; 16:59:29 >

Bırak Elindeki GoPro'yu Evlat..!! XiaoMi Yi Al
  • @melkor23
    Üstad şuan velendeyim.
    Ancak hikaye harici direk novigrad a geçiş var mı? ve nasıl giderim lokasyon verebilirmisin bilgin dahilinde ise?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kehanist

@melkor23
    Üstad şuan velendeyim.
    Ancak hikaye harici direk novigrad a geçiş var mı? ve nasıl giderim lokasyon verebilirmisin bilgin dahilinde ise?

Hangi görevlerin Novigrad'a yönlendirdiğini hatırlamıyorum ama ben Velen'e geldiğimde direk ata binip Novigrad'a gittim. Oraya gelince zaten fast travel tabelalarını açacaksın, o sayede istediğin zaman Novigrad'a gidebiliyorsun.

@fiyu

Ben PC'de oynadığım için o konuda pek yardımcı olamayacağım. Ancak bu tip güncellemeler beraberinde başka sorunları getirebiliyor, PC'deki 1.5 güncellemesinden sonra da oyundan atma problemi baş gösterdi mesela. Senin makinen ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 6 Haziran 2015; 17:03:46 >

• Eyvallah cevap için... Pc olsa ayarları oynarsın en iyi kaliteyi almaya bakarsın da konsolda neyi kısacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

En son 1.04 yaması ile pek değişen bir şey görmedim insanların birden belirmesi yoktu ya da daha azdı diyelim şimdi hep olur oldu. Yetmedi envantere bile girerken oyun kasmaya başladı bende oyun içindeki düşüşleri saymıyorum bile... Şimdi yardım etmek için ps4 nasıl bir ortamda diyenler olacaktır onuda hemen söylemiş olayım tv standında sağı, solu, üstü açık şekilde duruyor. Ne yapmak lazım bilmediğim bir nokta mı var ? Ek olarak elimde bir çok oyun var diğerlerinde bu sorunlar yok sorun witcher da mı sadece yoksa başka etkende mümkün mü ? Sorduklarım saçma belki evet ama neden saçma diyorum oyundaki performans sorunlarını biliyoruz yaşıyoruz. Artık bana gına gelmiş durumda oyunu ön sipariş ile aldım d&r'dan satmayı düşünür oldum.

Ben simdiye kadar daha hic kasma vs var hic bir oyunda yasamadim nede oyle bir konu dahi acmıs degilim ama ilk kez guncellemeyi yukledim bugun oyunda minik minik kasmalar oluyor şasırdım :/ !

Ek olarak XP leri genelde yuksek alırdim ama simdi bi yan gorev falan yaptım yoldan gecerken "!" Gorevleri falan yaptim 5 xp falan veriyor buda sasırticı neden boyle oldu !

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

En son 1.04 yaması ile pek değişen bir şey görmedim insanların birden belirmesi yoktu ya da daha azdı diyelim şimdi hep olur oldu. Yetmedi envantere bile girerken oyun kasmaya başladı bende oyun içindeki düşüşleri saymıyorum bile... Şimdi yardım etmek için ps4 nasıl bir ortamda diyenler olacaktır onuda hemen söylemiş olayım tv standında sağı, solu, üstü açık şekilde duruyor. Ne yapmak lazım bilmediğim bir nokta mı var ? Ek olarak elimde bir çok oyun var diğerlerinde bu sorunlar yok sorun witcher da mı sadece yoksa başka etkende mümkün mü ? Sorduklarım saçma belki evet ama neden saçma diyorum oyundaki performans sorunlarını biliyoruz yaşıyoruz. Artık bana gına gelmiş durumda oyunu ön sipariş ile aldım d&r'dan satmayı düşünür oldum.

Ben simdiye kadar daha hic kasma vs var hic bir oyunda yasamadim nede oyle bir konu dahi acmıs degilim ama ilk kez guncellemeyi yukledim bugun oyunda minik minik kasmalar oluyor şasırdım :/ !

Ek olarak XP leri genelde yuksek alırdim ama simdi bi yan gorev falan yaptım yoldan gecerken "!" Gorevleri falan yaptim 5 xp falan veriyor buda sasırticı neden boyle oldu !

Bende anlamadım bu oyunda var bir sorun o net hem Pc den bir tık geride geliyor yamalar Ps4'e Pc'de 1.05 aldı konsollar bir sonrakinde alacak anlaşılan bir süre daha yamalarla kapanacak bu sorunlar. Cd projeckt forumunda hataları bildirdim ve gördüm ki bu kasılmaları yaşayanlar var onlarda rapor etmişler. Başka hiç bir oyunda konsolda bir sorun yaşamadım witcher kadar kafam rahat nasılsa düzelir sorun değil geniş geniş oymayı sevenlerdenim oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 6 Haziran 2015; 19:43:55 >

• Oyunun forumlarında sitemleri okurken şu bilgiye rastladım ne kadar gerçektir bilmiyorum denemedim henüz ama olduğunu söylüyor.

"My game is running better, with better FPS now. Still drops around fire and rain though. I got a few loading errors at first but nothing for a while now. I have the menu music stutter but the map is fine.

I did a PS4 database rebuild, maybe that helps as well ?"

Dediği yönteme gelirsek; PS4 güvenli mod ile açıp " Veritabanını Onar" yaptım ve oyunum şuan daha iyi çalışmakta fps sorunu biraz olsun toparladı diyor. Buna karşılık hala yağmur ve ateş efektlerinde fps düşüşleri mevcut ama şuan için yamanın ilk halinden daha iyi olduğunu öne sürüyor. Ne diyorsunuz bu yöntem için arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 6 Haziran 2015; 21:24:05 >

• quote:

Oyunun forumlarında sitemleri okurken şu bilgiye rastladım ne kadar gerçektir bilmiyorum denemedim henüz ama olduğunu söylüyor.

"My game is running better, with better FPS now. Still drops around fire and rain though. I got a few loading errors at first but nothing for a while now. I have the menu music stutter but the map is fine.

Dediği yönteme gelirsek; PS4 güvenli mod ile açıp " Veritabanını Onar" yaptım ve oyunum şuan daha iyi çalışmakta fps sorunu biraz olsun toparladı diyor. Buna karşılık hala yağmur ve ateş efektlerinde fps düşüşleri mevcut ama şuan için yamanın ilk halinden daha iyi olduğunu öne sürüyor. Ne diyorsunuz bu yöntem için arkadaşlar ?

Ben 1.02 döneminde ki ağır fps düşüşleri olduğu zaman yapmıştım fark görmemiştim fps de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Entreri_

quote:

Oyunun forumlarında sitemleri okurken şu bilgiye rastladım ne kadar gerçektir bilmiyorum denemedim henüz ama olduğunu söylüyor.

Ben 1.02 döneminde ki ağır fps düşüşleri olduğu zaman yapmıştım fark görmemiştim fps de.

Oyunun forumlarında bende sordum ve herkes denemiş bunu az önce cevap geldi bana işe yaramadığını söylüyorlar malesef

• Oyunu bitiren arkadaşlar oyunu kac saatte bitirdi merak ediyorum?

• oyun bazen o kadar çok kasıyorki iki kere ps4 kapandı.
    Fan sesi artık süpürge gibi son noktada patlayacak sandım.

xbox yıllarında dvd sesi aklıma geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JazHoyt

oyun bazen o kadar çok kasıyorki iki kere ps4 kapandı.
    Fan sesi artık süpürge gibi son noktada patlayacak sandım.

xbox yıllarında dvd sesi aklıma geldi

Eheh 360'tan ps4'e geçen birisi olarak o dvd sesini bilirim. Ps4'te fan sesini duydukça ayrıca sinir oluyorum bende ama normaldir hocam başka oyunlarda da çıkıyo fan sesi. Şu bir gerçek witcher3 oyununu hesaplasan 100 saati kesin geçmiştir fakat ps4 kapanmadı bende.

ps4 oyun aldıgım üyeler: esevetnov , zargana38 , Muidejaneiro , rusty19 üyelerın referanslara gırersenız alısverısımı gorebılırsınız.bunlar dışında yaklasık 15-16 kadar alısverısım olmusdur dıgıtal oyunkardeslık bolumunden.dukkana referans eklemeyı beceremedıgım ıcın buraya yazıyorum.
  • Bu sorun ilginç oyunun resmi forumunda aynen bunlar var herkeste olmadığı tek platformda(Ps4) ki kullanıcılar arasında tutarsız performans sergiliyor olması da bir ayrı tartışma konusu oluşturmuş. Pc de olsa anlarım herkes aynı donanıma sahip değil ama konsolda olan bu fark akıl alır gibi değil.
    Bende 1.04 ile oluşan sorunlar oyunun seslerinde kırılmalar gecikmeler (menüde, saldırılarda giren fon müziklerinde, Geralt'ın kıyafetlerindeki harekete bağlı metal sesleri gibi gibi), envanter ve ana ekranda takılmalar, envanterin geç açılıp tepkiyi geç vermesi yerin içinde yürüyen Npc'ler, ölen insan düşmanların öldüğü gibi "loot bag" haline gelmesi bunlar başlıca oluşan ve başıma gelenlerdir. Henüz sonuç getirecek çözüm önerisi bulamadım bulduğum bir tane vardı oda konsolu güvenli mod'da açıp veritabanı onar seçeneğini yapmaktı ama o da çözüm olmadı. Bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 7 Haziran 2015; 10:09:35 >

• quote:

Bu sorun ilginç oyunun resmi forumunda aynen bunlar var herkeste olmadığı tek platformda(Ps4) ki kullanıcılar arasında tutarsız performans sergiliyor olması da bir ayrı tartışma konusu oluşturmuş. Pc de olsa anlarım herkes aynı donanıma sahip değil ama konsolda olan bu fark akıl alır gibi değil.
    Bende 1.04 ile oluşan sorunlar oyunun seslerinde kırılmalar gecikmeler (menüde, saldırılarda giren fon müziklerinde, Geralt'ın kıyafetlerindeki harekete bağlı metal sesleri gibi gibi), envanter ve ana ekranda takılmalar, envanterin geç açılıp tepkiyi geç vermesi yerin içinde yürüyen Npc'ler, ölen insan düşmanların öldüğü gibi "loot bag" haline gelmesi bunlar başlıca oluşan ve başıma gelenlerdir. Henüz sonuç getirecek çözüm önerisi bulamadım bulduğum bir tane vardı oda konsolu güvenli mod'da açıp veritabanı onar seçeneğini yapmaktı ama o da çözüm olmadı. Bekliyoruz

Hocam halbuki bendede o kadar sorun yok suana kadar yasadiğim tek sorun bi kez bi sahnede kaplamalar geç yuklendi bide ara sıra fps droları oldu oda çok denikenez dediğiniz doğru anlaşılan herkesde farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

quote:

Bu sorun ilginç oyunun resmi forumunda aynen bunlar var herkeste olmadığı tek platformda(Ps4) ki kullanıcılar arasında tutarsız performans sergiliyor olması da bir ayrı tartışma konusu oluşturmuş. Pc de olsa anlarım herkes aynı donanıma sahip değil ama konsolda olan bu fark akıl alır gibi değil.

Hocam halbuki bendede o kadar sorun yok suana kadar yasadiğim tek sorun bi kez bi sahnede kaplamalar geç yuklendi bide ara sıra fps droları oldu oda çok denikenez dediğiniz doğru anlaşılan herkesde farklı

Aklıma tek bir seçenek geliyor. Ps4'den oyunun kayıtlarını hem çevrim içi hemde usb belleğe alıp oyunu silip tekrar sisteme tanıtmayı düşünüyorum. Sıfırdan yüklesin her şeyi kayıtları atarım bakalım böyle yapınca bir farklılık olacak mı ? eğer olur da işe yararsa bu sorunu yaşayanlar için durumu konu içinde hemen duyururum

Yaşanan sorunlara bir kanıt olarak şu testler bulunsun konuda
    Gamersyde
    Stream and download Samps - PS4 - 1.04 from The Witcher 3: Wild Hunt in very high quality
    http://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_samps_ps4_1_04-34802_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 7 Haziran 2015; 10:30:25 >

• birazdan oy atmaya gidicem zarfın içine sticker yapiştiricam witcher logolu

https://i.ibb.co/WHTxBtg/212.png

6th World Champion
    7th Master Champion
    7th UK Champion
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorukhan147

birazdan oy atmaya gidicem zarfın içine sticker yapiştiricam witcher logolu

ne alaka?oy işini bu kadar hafife alacaksan hiç oy verme bence
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.