Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (744. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1. Ve 2. Oyunu oynamadan sadece hikayelerini okuyarak ve 1 ve 2 için hikaye odaklı hazırlanmış videoları izleyerek oyuna başladım ama oyunu oynarken kendimi oyunun içinde bir yabancıymış gibi hissettim oyuzden 3. Oyuna başlamadan 1. Ve 2. Oyunu bence kesinlikle oynamalısınız ben suan 2. Oyuna başlamayı dusunuyorum 1. Oyunu neden oynamıyosun diye sorucak olursanız tek nedeni yönlendirmeler ve oyun mekaniği bana zor geldi iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Payne7 P kullanıcısına yanıt
    Oyuna ng+ da tekrar başladım bide en zorda oynuyorum lakin oyun baya zorlaştı :) kurtlar ve yaban köpekleri aynı anda saldırdıgında anında öldürüyorlar baya zorluyor ama keyiflide oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: N_Drake

Şu gwent nasıl oynanıyor yaw ?

http://www.fragtist.com/haber/the-witcher-3-wild-huntta-gwent-nasil-oynanir/ bir iki mac yenilirsin sonra alisirsin

• Ana hikayeyi bugün 2. Kez bitirdim türkçe olunca insan bi daha oynanmak istiyor tam anlamak için çeviren arkadaşlara çok teşekkürler ama oyun boyu
    geraltın aşalanması canımı sıktı sen sadece witchersın sen bilmezsin ciri bile sonda geralta laf sokuyor uyuz oldum bizsiz bi iş başaramazlar ama hava o biçim

• arkadaşlar sizce bu canavarı öldürmelimiyim atın ruhuna girmesine izinmi vermeliyim bu yaratık koca karıların öldürmemi istediği şey öldürsem kanlı baron ileride intihar edicek öldürmezsem nolcak bilmiyomhttp://i.hizliresim.com/J2mv6Q.png
    hizliresim.com
    Adsız - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/J2mv6Q

• Fatih Çevik 34 F kullanıcısına yanıt
    mesajını düzeltsen iyi olur

öldürürsen kanlı baron intihar etmez karısını iyileştirmek ayrılıyor birdaha geri dönmüyor, ve bataklıkta kadının yanında kalan çocuklar ölmüş oluyor
    öldürmezsen baron intihar ediyor karısı ölüyor ama bataklıkta çocuklar kurtuluyor.
  • BooMANx kullanıcısına yanıt

Eğer ağaçtaki ruhu kocakarılardan görevi almadan önce serbest bırakırsan Baron ve karısı hayatta kalabiliyor çocuklarda kurtulmuş oluyor :)
  • hikayesi enfes witcher serisi benim gözümde bir sanat eseri ve başyapıtdır. düşünün kılıçlı ve eski zamanlarda geçen oyunları sevmeyen birisi olarak ben bile bu oyundan inanılmaz haz aldım. gerçektende cd projekt muhteşem bir seri yapmış tek kelime ile harika hatta enfes pc oyunculuğuyla ilgilenen herkes bu seriyi oynamalı ve en önemlisi orjinal almalı diye düşünüyorum çünkü bu oyun orjinal alınmayı hak ediyor. ve en önemliside oyun hemen bitmiyor witcher 3'de 115 saati devirdim daha sürüsüne bereket görev var + 2 dlc daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 26 Temmuz 2016; 18:52:50 >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Bak bunu bilmiyordum, birdaha oynatacaksiniz oyunu bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wither 3 HoF Görev Hk

Haritada bir şey yok beyler, ne yapacağım kestiremedim.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • Sonunda iyi haber gelmiş.

• bende cüceler ve buçukluklar kavgada sabit duruyorlar ve onları öldüremediğim için de şu an 3 tane yan görevi yapamıyorum. Sorumu nasıl çözebilirim?
  • arkadaşlar gtx 970 ekran kartım var 368.81 güncellemesinden sonra normalda ultrada sadece shadow mediumda 50-60 fps arası alıyordum şu an 45 in üzerine çıkmıyor bu tarz bir problem yaşayan var mı ? hangi drivere dönsem düzelir bu problem?
  • Mr Reese kullanıcısına yanıt
    Önceliğinizi diğer HoS ana görevlerine çevirin, o görev güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 27 Temmuz 2016; 23:40:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Önceliğinizi diğer HoS ana görevlerine çevirin, o görev güncellenecektir.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Bu var hocam bir de, devam ediyor sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

arkadaşlar gtx 970 ekran kartım var 368.81 güncellemesinden sonra normalda ultrada sadece shadow mediumda 50-60 fps arası alıyordum şu an 45 in üzerine çıkmıyor bu tarz bir problem yaşayan var mı ? hangi drivere dönsem düzelir bu problem?

Bende mediumda oynuyorum Gtx850m'le hocam bende de ara ara takılmaya basladi lowa almamın da faydası olmadı. Bütün gtxleri mi bozdular acaba

• Mr Reese kullanıcısına yanıt
    Simya menusunden temizlik karisimi adli nesneyi yapin bunu yapinca gorev guncellenecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kaer morhen de wild hunt ile çarpışmada vesemir hakkın rahmetine kavuştu ve radovid suikasti yan gorevini yapmadım ayrica ona istedigi cadiyi da goturmeyecegim neler kaybettim merak ediyorum :)

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Hocam bende r7 360 ile mediumda oynuyorum fps sorunum yok fakat ara ara donma oluyor bendede ozellikle ara videolarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda06

Hocam bende r7 360 ile mediumda oynuyorum fps sorunum yok fakat ara ara donma oluyor bendede ozellikle ara videolarda

bu nasıl bi oyun 450 lira verip kart alıyoruz ancak mediumda oynatıyor
  • 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.