Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (743. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam, sizin de bahsettiğiniz gibi, ben toplamıştım, hem okumak için hem de bulunsun diye, işe.de yaradı. :) Ayrıca öyle bir yerde bir görev karşıma çıkabileceğini hiç düşünmüyordum. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Payne7 -- 24 Temmuz 2016; 14:06:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    bu görevi nasıl geçeceğiz acaba yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı
  • arkadaşlar hos bitti daw dlc sine başlamadım ingilizce yeterli olmadıgından dolayı suan 30 levelim çogu yan görevi ve kontratları yaptım önemsiz bazı görevler kaldı cogu soru işaretlerinidi yaptım şimdi artık sandıklardan veya kestigim yaratıklardan 37 ustu zırh veya silah çıkmıyor boş boş dolanıyorum bu yusdende canım sıkılıyor baw dlc sinide oynayamıyorum şimdi ne yapmalıyım ng+ olarak en baştan mı başlamalıyım oyuna ng+ için techizatım yeterli olurmu suan ustumde engerek seti var
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt

Dostum Balıkçıldı sanırım. Bu Tavernde buluşacaksın yanlış hatırlamıyorsam ikisiyle de, şarapları aynı zamanda oranın hancısından satın alabilirsin, ervaluce ya sa est est isimli (sarı olanlardan biri, sen hepsini al garanti oşsun) şaraplardan birini ya da hepsini alarak üst kata çık, odaların birinde olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Payne7 -- 24 Temmuz 2016; 20:53:44 >
  • omer_dky O kullanıcısına yanıt
    Bence NG+ ile baştan başlamak seni Türkçe çeviri çıkana kadar baya oyalar dostum, zaten düşmanlar da daha çetin, engerek setin de varmış hem de. BAW'a hemen geçmeyeceksen ben olsam öyle yapardım, ama karar senin .

• Arkadaşlar biriniz karakter menüsündeki karakterlerin yandaki açıklamalarını screenshot atabilir mi? Ps4'dan okuması zor oluyorda
  • Dostum bir ara BooMANx hocam onlar da dahil birçok okunacak şeyi paylaşmıştı konsolda oynayanlar için sanrım, içinde karakterler de vardı diye hatırlıyorum bir bakarsınız.
    Konu burada;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110088760&p=369&f=2561

BooMANx hocam da burada paylaşmış, onun linki de;

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/78F8WLf_t2pJg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Payne7 -- 25 Temmuz 2016; 10:09:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Payne7

Dostum bir ara BooMANx hocam onlar da dahil birçok okunacak şeyi paylaşmıştı konsolda oynayanlar için sanrım, içinde karakterler de vardı diye hatırlıyorum bir bakarsınız.
    Konu burada;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110088760&p=369&f=2561

BooMANx hocam da burada paylaşmış, onun linki de;

https://yadi.sk/i/78F8WLf_t2pJg

Eyvallah hocam sağolun

• lullaby of woe'yu türkçeye çevirdim, ortalıkta saçma sapan çeviriler dolanıyor, elimden geldiğince uygun bir şekilde çevirdim

Wolves asleep amids the treets -- Kurtlar ağaçların arasında uyuyorlar
    Bats all aswaying in the breeze -- Yarasalar rüzgar eşliğinde sallanıyorlar
    But one soul lies wide awake - Ama bir ruh var ki gözlerini dört açmış bir şekilde endişeyle bekliyor pusuda
    Fearing all manner of ghouls, hags and wraiths - Hortlaklardan, cadalozlardan ve hayaletlerden korkarak
    My dear dolly, polly shut your eyes -- Güzel yavrum kapa o gözlerini (harpy, sevimli falan hiçbir alakası yok, vampir, çocuğuna sesleniyor burada)
    Don't dare let her tremble alone -- Kardeşini yalnız bırakma, o da korkuyor (iki çocuğu var, kız kardeşin de titriyor, onu yalnız bırakma diyor)
    For the witcher, Heartless cold -- Çünkü efsunger taş kalplinin teki
    Paid in coin of gold -- Altın karşılığında icra eder mesleğini
    He comes, he'll go, Leave naught behind -- Arkasında hiçbir şey bırakmadan, geldiği gibi gider
    But heartache and woe -- Ama ıstırap ve keder kalır
    Deep deep woe -- Derin mi derin keder kalır
    Birds are silent for the night -- Bu gece kuşlar sessiz (Bruksalar kuşları emirleri altına alır genelde. O gece Geralt bruksa ile savaştığından dolayı da o gece kuşların sessiz olacağına işaret ediliyor)
    Cows turned in as daylight dies - Güneş ışıklarıyla birlikte inekler meydana çıkar (inekler gece boyu ahırlarda uyur, sabah olunca otlanmaya dışarı çıkar. Sabahın olduğuna dalalet getiriyor çünkü bruksayla verilen savaş da sabah saatlerinde bitiyor, ayrıca yine savaş ahırda geçiyor)
    But one soul lies wide awake - Ama bir ruh var ki gözlerini dört açmış bir şekilde endişeyle bekliyor pusuda
    Fearing all manner of ghouls, hags and wraiths - Hortlaklardan, cadalozlardan ve hayaletlerden korkarak
    My dear dolly, polly shut your eyes -- Güzel yavrum kapa o gözlerini
    Lie still, lie silent, utter no cries -- Sakince, sessizce yat, ağlayayım deme
    As the witcher brave and bold -- Çünkü efsunger cesur ve gözüpektir
    Paid in coin of gold -- Altın karşılığında icra eder mesleğini
    He'll chop and slice you -- Seni keser ve parçalarına ayırır
    Eat you up whole - Seni ham yapıp yer
    Eat you whole - Ham yapıp yer

• Arkadaşlar Kaer Morhende bir tane görev var "Witcherlerin Ocağı" kitabı kürsüye yerlestir diyo hangi kitaptan bahsediyo bilen varmı ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• EniViciVokkke E kullanıcısına yanıt
    yenneferin yanına çıktığın yerde dikit var onun etrafındaki gözlerin birinde olması lazım
  • Sağol yardımcı oldun Ocaktan usta işi kurtgil zırhı çıktı bu görev gizli bir görevdi galiba varmı bildiğin başka gizli görevler ?

• RPG'ler genelde oyun anlayısıma ters düşüyor, bu oyunu çok övüyorlar nedir ne değildir..

Hikayesi sürükleyici mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

RPG'ler genelde oyun anlayısıma ters düşüyor, bu oyunu çok övüyorlar nedir ne değildir..

Hikayesi sürükleyici mi?

Hiç beklemeden al
  • Kitaplar gerçekten çok güzel ve sürükleyici hikayeler var içinde :)

• Ya su goty versiyonunda oyunda bir degisiklik olacak mi ? Yoksa sadece adımı değişiyor.

• @EniViciVokkke Dostum aşağıda açıkladım.

Dostum Kaer Morhen'de isen sanırım birden fazla yan-gizli görev var. En basitinden Triss'in küpelerini buluyorsun dışarıda çamaşır asılan bir yerde, daha sonra bodrum gibi bir yer var yine Kaer Morhen'in içinde o görevden de kılıç gibi bir şey kazanıyordun, ayrıca kırık bir duvar var, oradan aşağıya inince bir mağara buluyorsun, birinci oyunla bağlantılı bir şeyler var mesela, yine bir bölgeyi incelerken orada botanik ile ilgili olaylar oluyor vs vs. Şu an aklıma çok gelmiyor ama sanırım 6 taneymiş.

Buradahttp://segmentnext.com/2015/06/02/witcher-3-kaer-morhen-secondary-quests-walkthrough/ ayrıntılı anlatmış dostum, ararsan Youtube'da da bulabilirsin. Sakın kaçırmatın derim, eğlenceli ve ilgi çekici görevler var.

@T_Ice hocam, okumak isteyen ama çeviri bulamayan arkadaşlara çok yardımınız oldu diye düşünüyorum. Ayrıca bazı "oyunun çevirisi kaliteli değil" diyenlere inat oyunun bir çevirmeni olarak, harika tercüme etmişsiniz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Payne7 -- 25 Temmuz 2016; 20:50:33 >

• 1. ve 2. oyunu bitirdim artık 3. ye başlama zamanı bu diğerlerine göre baya uzun ama merak ettiğim bişey var.

2. oyun kısa ve birçok yönden yarım kaldı philipha sile vs bide benim efsane seçimlerim sağolsun 1. ve 2. oyun baya kanlı sonuçlandı 3. de bu yarım kalanlar tamamlanacak mı ve kötü tercihlerim beni pişman edecek mi? Yoksa save ler sadece itemleri aktarmak belli seçimlere göre karakter tavırları için mi?

• Oyunu iki kere bitirmiş olmama rağmen bu görevleri hiç yapmamışım. En kısa zamanda çirkin bebek görevi civarında kaer morhen taraflarını bi gezmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 25 Temmuz 2016; 23:27:38 >
  • Şu gwent nasıl oynanıyor yaw ?
  • 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.