Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (746. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muccos

Witcher 3'ü kutulu alırsak oyunu sadece Gog.com 'a mı kaydedebiliyoruz? Mesala Hearts of Stones ek paketini kutulu alırsanız çıkan kodu isteğinize göre Steam yada Gog.com'da aktive edebiliyoruz.Ana oyunda böyle bir olay var mı acaba?

Ana oyunda yok, Gog keyi çıkıyor Gog üzerinden aktif ediliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Payne7 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kurdum oynuyorum süper vallaha. Herts of stonede çok güzel. Bu oyun Olmuş,olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Payne7

Oyunun 2.DLC sinde yer alan şehir hocam, oynarsanız eğer DLClyi, eminim en az ana oyun kadar zevk alırsınız. Toussaint da arkadaşların dediği gibi çok canlı, çok hareketli, zaten görsel olarak bir şölen olan şehir, hatta Novigrad dan da güzel.

Büyük mü hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    Gerçekte o Ciri mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Ng+ da oyunu ve dlc leri mümkün olan en kötü seçeneklerle bitirdim.Eternal Fire'ın köpeği,kana susamış,eşşek oğlu eşşek adi Geralt olarak verdiğim kararlar şöyle ;

- Sadece Eternal Fire silah ve zırh seti giydim
    - Ciri öldü.
    - Savaşı tabii ki Radovid kazandı.Cadı avcıları kuzeydeki büyücülere,insan olmayan diğer ırklara ve herbalistlere soykırım yaptı.
    - Cerys'e ya da Hyhalmar'a yardım etmedim ve Svanrige kral oldu.
    - Fyke Isle'daki Anabelle'nin yalanına uyup balıkçı çocuğu evinde öldürmesine izin verdim.
    - Botchling'i doğradım.
    - Hiçbir yaratığa acımadım.
    - Baron'un karısındaki laneti kaldırmaya çalışırken bilerek canlı canlı yanmasına sebep oldum.Tamara benden nefret ediyor.Baron da kendini astı.
    - Megascope kristalini ilkin Triss'e götürdüm sonra da Triss'in yüzüne Radovid'e vermem daha iyi dedim ve ona verdim.
    - Tabii ki Triss'e büyücüleri kaçırmasında yardım etmedim.Daha sonra hepsi kazığa oturtuldu ya da yakıldı.
    - Diyaloglar da meseleyi Axii ile barışçıl bir şekilde çözmek yerine hangi yöntemi tercih ettiğime siz karar verin.
    - Her fırsatta rüşvet alıp yalan söyledim.
    - Yumruk dövüş görevlerinde bilerek kaybetmemi isteyen her kişiye ilkin anlaştık dedim ama dövüş başlayınca yine de dövdüm (Adamların tepkisi ve Geralt'ın kapak atışı paha biçilemez).
    - Yen kezbanına yol verdim.
    - Zoltan'a yardım etmedim.Roche'ye yardım etmeyi kabul ettim ve Nilfgaard'lılar Ves'i öldürürken kenarda izledim.
    - Kaer Morhen'e yardım için kimseyi çağırmadım.
    - Radovid Keira'yı kazığa oturttu.
    - Lambert'in arkadaşını öldüren Witcher'in saçma bahanelerine inanıp gitmesine izin verdim ve Lambert'a ayar verdim.
    - Wild Hunt savaşcılarının Lamberti öldürmesine izin verdim.
    - Letho'nun kendini öldü gösterme planının içine ettim ve onu ömür boyu kaçarak yaşamaya mahkum ettim ve Kaer Morhen'e çağırmadım.
    - Novigrad ve Velen'de karşıma çıkan "kılıcını çek sana meydan okuyorum" diyen salağı geberttim.
    - Bütün seks tekliflerini reddettim.Sadece Son Hazırlıklar görevine Yen, Crippled Kate de iken Yen'in gözünün önünde bir fahişeyle yattım.
    - Kaer Morhen'deki ve Oxenfurt taki trolleri öldürdüm.
    + Pellar bana Baron'un ailesini bulmam için ormanda ritüel yapıp yardım ettikten sonra ona evine kadar eşlik etmek yerine gecenin karanlığında ormanda yalnız bıraktım.
    + Pellar'ın başka bir ritüelini yarıda kesen Cadı Avcılarını durdurmadım.Pellar şimdi bana küs ve hiçbirşey satmıyor.
    + Pellar'ın keçisini ayıya öldürtmeye çalıştım ama ne yaparsam yapayım ayı keçiye saldırmadı.
    + Skellige de denizin dibinde siyah inci aramamı isteyen adama saldıran Drownerlara müdahele etmedim ve öldü.
    - Dandelion'un mekanını onun istemediği şekilde dizayn ettirdim.(Priscilla ya sormadan).
    + Düğünde ateş gösterisi yapacak adamı yaban domuzuna öldürttüm.
    - Iris'i sonsuza dek resim cehennemine hapsettim.
    + Iris Olgierd ne yapıyor dediğinde hayatından memnun dedim.
    - Soygun için eleman seçerken cücenin kendisini patlatmasına izin verdim.Elf'in gösterisine yardım ederken arbelet ile diğer elfi vurdum.Olgierd'in istediği gibi Borsodi kardeşleri öldürdüm.
    - Gauter o Dimm hakkında Shani ile araştırma yapmama ve onu nasıl yenebileceğimi bilmeme rağmen Olgierd'in bana ihtiyacı olduğu vakit onu sattım ve Master Mirror dan ödül olarak sınırsız alköl aldım.
    - B&W daki Cadıyı laneti kaldırması için zorladım ve bana trip atınca dayağı verdim.Sonra yusuf yusuf olunca tamam kaldırıcam dedi ama ağaçtaki ruh oduncuyu ve kurdunu öldürdü.
    - Lady Vivien'in lanetini kaldırdım ama 7 yıl ömrü kaldı.Guillaume kendini alköle verdi.
    - Guillaume'nin arenada dövüştüğü yaratığı bağışlamak yerine biçtim.
    - Yaşlı adam seks performansını arttiran taşa doyamadan ondan geri aldım sahibine geri verdim.(Rüşvet alıp taşı ona bırakmayı düşündüm ama böylesi daha piç bir seçenek)
    - Syanna öldü.Detlaff'ı öldürdüm.Anna mezarlıkta bana nefretini kustu.(iki kız kardeşin ölümüyle biten sonu seçmedim çünkü Anna'yı bu acıyla yaşamasını tercih ettim.

Oyunu böyle oynamak gerçekten çok daha eğlenceliymiş:) Yardımsever,iyi kalpli Geralt ile oynamak çok sıkıcı kaçıyor artik :D Bir çok görev failed olduğu için levelim Ng plus a göre düşük kaldı.

Bn bunu sonra okurum

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: Payne7

Oyunun 2.DLC sinde yer alan şehir hocam, oynarsanız eğer DLClyi, eminim en az ana oyun kadar zevk alırsınız. Toussaint da arkadaşların dediği gibi çok canlı, çok hareketli, zaten görsel olarak bir şölen olan şehir, hatta Novigrad dan da güzel.

Büyük mü hocam

Yerleşim kısmı fazla büyük değil ama şehir genel olarak bayağı büyük, ayrı bir harita olarak geliyor oyuna.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• lamberti oyunda olmesini izledigimizi oyunda letho oldugunu radovidin keirayi astigini falan bi l miyordum allah allah

• az önce ana oyun bitti steam de 60 saat gözüküyor blood & wine türkçe yama gelene kadar HoS ve yan görevlere yardıracam iyi sonla bitti bende
    Ciri yaşıyor ve kılıç yaptırdım zireal koydum kılıcın ismine triss yerine yen i seçtim ikisi de hayatta yen le düzenli sevişiyoruz :) avalach ortadan kayboldu bidaha karşıma çıkar mı bilmem bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Mumkun oldugunca ana gorevleri yapmadan yan gorevleri yapmanizi tavsiye ederim.
    seviyenize en yakin gorevleri once yapmalisiniz.

Teşekkürler,

O zaman da ana görevler levelimin gerisinde kalıyor, bir de bazen yeni görev veriyor biriyle konuşunca bir bakıyorum 6-7 level düşük falan.
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Bunları yazarken Erol Taş gibi güldüysen her şey tamamdır bro. Yaşasın kötülük...
  • Kulspruta kullanıcısına yanıt
    Ana gorevlerin seviyesinin senden kucuk olmasina bakma bazi gorevlerin verdigi exp degismiyor.
    mesela 800 exp veren gorev seviyen ne kadar yuksek olursa olsun ayni exp veriyor.
    ama bu sadece bazi ana gorevler icin gecerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 saatlik bir sürenin ardından oyunu bitirdim cidden oyun çok güzel o kadar oynadığım oyunlar arasında hiç birinin hikayesini beni bu kadar etkilemedi. bide hiç spoiler almadan en iyi mutlu sonu yapmış olmam beni çok mutlu etti ve merak ediyorum acaba CD Projekt Red the witcher 4 te Geralt'la devam ettirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bro128

90 saatlik bir sürenin ardından oyunu bitirdim cidden oyun çok güzel o kadar oynadığım oyunlar arasında hiç birinin hikayesini beni bu kadar etkilemedi. bide hiç spoiler almadan en iyi mutlu sonu yapmış olmam beni çok mutlu etti ve merak ediyorum acaba CD Projekt Red the witcher 4 te Geralt'la devam ettirebilir mi?

Geraltın hikayesinin bittiğini söylediler. Eğer yeni bir witcher oyunu çıkarsa Ciri üzerinden olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantery

quote:

Orijinalden alıntı: bro128

90 saatlik bir sürenin ardından oyunu bitirdim cidden oyun çok güzel o kadar oynadığım oyunlar arasında hiç birinin hikayesini beni bu kadar etkilemedi. bide hiç spoiler almadan en iyi mutlu sonu yapmış olmam beni çok mutlu etti ve merak ediyorum acaba CD Projekt Red the witcher 4 te Geralt'la devam ettirebilir mi?

Geraltın hikayesinin bittiğini söylediler. Eğer yeni bir witcher oyunu çıkarsa Ciri üzerinden olur sanırım.

Ciri çok OP bi karakter. Ben Lambert veya Vesemirle ilgili olmasını isterim şahsen eğer Geralt olmayacaksa

• Doğramalı biçmeli bir video hazırladım.Geralt bu sefer Anna ve Toussaint şovalyelerine kafa tutuyor :P

• Grandmaster set yapmak için istediği matların fiyatı/yapımı çok masraflı değil mi ya? Oyunda yapmadığım quest yok şuanda ama hala grandmaster itemlarını karşılayamıyorum. Death marchda oynamam ile bir ilgisi yoktur herhalde?
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Bence lambert ve vesemiri yapmaz bu 2 karakterde geralt in golgesinde kalır.

• Arkadaşlar konsol oyuncusuyum oyunu ps4'te oynuyorum haliyle Türkçe değil şu ana kadar pek bi zorluk çekmedim telde de çeviri programı ile bakıyorum bazen fakat keira metz hakkında bir sorum olacaktı hikaye ile ilgili

Keira Metz ile en son (seviştikten sonra :D) Fyke Island'da buluşuyoruz ve Gerald beni kullandın iki yüzlüsün dedi ve Keira Metzi öldürdük ama tam olayı anlamadım Keira ne vadetti de kandırdı kaçırdım anlatabilecek varsa sevinirim.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

Keira bizi büyücünün araştırma notları için gönderiyor oraya ama Geralt'a söylemiyor amacı o notları Radovid e verip kendini affetmesini istemek. Geralt etme yavrum Radovid itin tekidir güven olmaz ona deyip ikna ediyor ama sen öldürmüşsün güzelim hatunu yol yakınken kadını kaer morhen'e yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Keira bizi büyücünün araştırma notları için gönderiyor oraya ama Geralt'a söylemiyor amacı o notları Radovid e verip kendini affetmesini istemek. Geralt etme yavrum Radovid itin tekidir güven olmaz ona deyip ikna ediyor ama sen öldürmüşsün güzelim hatunu yol yakınken kadını kaer morhen'e yolla

Hocam ben savaşmak istemedim geriye sardım diğer seçeneklerde yine saldırdı bana :D, yol yakınken derken mefta oldu artık üzerine de 4-5 saat oynadım ne güzel götürüyodum arada ama triss ve yennefer varken pek takmıyodum onu

• 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.