Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (710. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Banzai!
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uroboros un maskesini takacam, yen ile görevdeyim. Maskeyi nasıl takacağım ?
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Viper daha iyi ama ben görünüşü açısından ursine kullanmaya devam ettim
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Maskeyi tıpkı arbalet, meşale, vs kullanır gibi kullanıyorsunuz hızlı erişim menüsünden.
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    Son bişe daha kedi okulu kullanmıcağım için viper da levity yerine alternatif varmı daha iyi olabilecek.3 lvl için birde ayrı ödeme yapmış olacaz hem çok para istiyor
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Viper zaten hatırladığım kadarıyla medium ağırlıkta zırh levity onu hafif zırh yapıyor tüm viper teçhizatlarıyla beraber (eldiven, pantolon gibi)
    Kedi okulu tekniği özelliğide üstünüzdeki hafif zırh sayısı kadar hasarınızı arttırıyor.
    eğer başka bir runewright kullanmak isterseniz zırh için

Protection var dövüşe girdiğinizde otomatik Quen kalkanı açılıyor enerji harcamadan Lwl 2
    Birde Deflection var gelen oklar size hasar vermiyor Lwl 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 19 Haziran 2016; 20:47:48 >
    Ben eğer kedi okulu kullanmıyorsak Levity işe yaramıyor diye anladım o zaman viper'da da işe yarar her parçası kadar hasarım artacak demek.O zaman o daha iyi onu kullanım.Light zırh takımı olunca zaten stamina hızlı dolacağından otomatik quen kalkanına ihtiyaç yok gibi.Ben ilk dediğiniz şekilde yapıyorum Levity ile.
    Vay be ya sırf görünüş için 21 level a kadar 4 lvl lik temerian armor set kullandım şu dlc ile verilen.Oradan da wolf school gear srt e geçtim.Oyun her ne kadar güzel olsada zırh konusunda vasat.Gecelik gibi zırhlar var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seleucuid

Beyler bu 'Blood and Wine' Dlc sinin içeriği ve konusu nedir kısaca anlatır mısınız ? Yine Ana karakterlerden Yennefer,Ciri,Triss var mı ?

up
  • quote:

quote:

Beyler bu 'Blood and Wine' Dlc sinin içeriği ve konusu nedir kısaca anlatır mısınız ? Yine Ana karakterlerden Yennefer,Ciri,Triss var mı ?

up

yennefer ciri ve triss sadece seçimlerine göre oyunun sonunda geliyorlar

bunun dışında başka hiçbir ana karakter yok. ama ana karakterlerin cogundan daha derin ve kaliteli iki karakter geliyor, anna henrietta ve spoilerını vermek istemedigim bir karakter.

• Türkçe yamayı kurduktan sonra you are missing the downloadable Content hatası alıyorum. Çözümü varmıdır ? Save dosyaları açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Türkçe yamayı kurduktan sonra you are missing the downloadable Content hatası alıyorum. Çözümü varmıdır ? Save dosyaları açılmıyor

hocam sizi steam'den ekledim bizzat yardım etmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

quote:

up

bunun dışında başka hiçbir ana karakter yok. ama ana karakterlerin cogundan daha derin ve kaliteli iki karakter geliyor, anna henrietta ve spoilerını vermek istemedigim bir karakter.

Tam olarak hangi zamanda geçiyor hocam ? Wild Hunt'ı yendikten önce mi sonra mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

up

Tam olarak hangi zamanda geçiyor hocam ? Wild Hunt'ı yendikten önce mi sonra mı ?

eğer isterseniz savaştan önce yapabilirsiniz, o durumda bitince tekrar hikayeye dönersiniz
    isterseniz oyun bitince yapabilirsiniz

aynısı hearts of stone için de geçerli

yarı bağımsız, yarı bağımlı

• Aynen öyle çoğu zırha benzemiyor bir tek witcher gear setlerinin görünüşü hoşuma gidiyor değerleri bazı zırhlara göre düşük olsada onları kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 20 Haziran 2016; 3:00:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

Türkçe yamayı kurduktan sonra you are missing the downloadable Content hatası alıyorum. Çözümü varmıdır ? Save dosyaları açılmıyor

hocam sizi steam'den ekledim bizzat yardım etmek isterim

Pm attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

o görevi ben ana görevleri tamamlayınca direk yaptım benim başıma gelmedi ama bazı yerlerde görevi yapabilmek için farklı şeyler istediği yazıyor
    İstedikleri :

Dikkat Fazla Spoiler

Ana görev (Beast of Toussaint) shalemaar ile savaştıktan sonra hayatını bağışlayın
    Şehirde ana meydanda gezerken çocuğun biri size mektup getiriyor çocuğa 5 crown verme seçeneğini seçin
    Yan Görev The Warble of a Smitten Knight görevinde at yarışından sonra prens size at düellosu teklif ettiğinde kabul edip kazanın
    Yan Görev The Warble of a Smitten Knight kuşu ormana kadar takip edip geri döndüğünüzde düelloya devam etme seçeneğini seçin
    Ana Görev La Cage Au Fou görevi esnasında yaratığın Lanetini kaldırma seçeneğini seçin
    Tüm bunları yaparsanız o görevi tamamlıyorsunuz Aerondight oyundaki en güçlü gümüş kılıcı alıyorsunuz.

Ben baya bi yan görev yaptıktan sonra o kılıcın görevin gittim bugün. Zaten o 5 erdemden 4'ünü yapmışsın dedi bana, bir tek Wisdom eksik dedi. Bir sonraki görevde de uzlaşmacı davrandım, wisdom da tamamlandı. Yalnız wisdom aldığım görev senin söylediklerinden biri değildi. Demek ki farklı görevleri de kabul ediyor. Yalnız kılıcın özellikleri bana çok iyi gelmedi, sanki elimdeki kılıç daha iyiydi.

• Nén-El kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi farklıda olabilir ama kılıç bence iyi vurdukça şarj oluyor full sarj olduktan sonra her vuruş kritik sayılıyor
  • Oyunda 4 levelim envanter doldu sayılır öğeleri satabiliyor muyuz? Satıyorsak nereye? Zırh kılıç vs ekipmanları geliştirmek istiyorum ama bulamadım

Ben bütün görevleri bitirip oraya gitmiştim. Bende de wisdom eksik dedi. İlan tahtaları görevlerinden halledebilecek miyim bakalım yoksa kılıcı alamıycam

• OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Father Knows Worst yan görevini yapmadıysan hala Wisdom alma şansın var
    yapman gereken

konuşma ekranında No one dies. Not Today seçeneğini seç
    bunun alternatifi La Cage Au Fou ana görevi sırasında yaratığın lanetini kaldırınca alıyorduk ama sen öldürmüşsün zavallıyı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 19 Haziran 2016; 23:14:15 >
  • 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.