Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (712. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda çok nadirde olsa çökme yaşayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full Force Syajin

Arkadaşlar oyunu bitirmiş arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum bi görevde takıldım

Arkadaşlar Kaer Morhen'e Ciri ile gitmeden önce Wild Hunt için arkadaşlarımızı çağırdığımız görevde herkese teker teker gittim. Kimisi geldi kimisi bazı şartlar sonrasında gelmeyi kabul etti bu görevleri yaptım. Ama Keira metz ve Skellige'nin yeni kralı kimin olacağı görevlerini yapamadım. Keira metz görevini seçince haritadan beni Keira metz'in evine yönlendiriyo ve bana herhangi bir görev vermiyor. Daha önce alınmış görevlere de baktım ama alakalı bi görev bulamadım.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2110725/fb0c9674-7e06-4003-912c-17c5cd4011dc.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2110725/cff5f5fb-fbd7-4362-954c-3779f5f22c4a.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2110725/4c4da8f2-8c0f-4520-91c9-a4bd17290e37.jpg

Yan Görevleri yapmadan ilerliyorsun galiba o görevler için onların yan görevini yapman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 20 Haziran 2016; 16:26:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Benim kullandığım 2 mod var.
    1.http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021/? Oyundaki kaplamaları dahada güzelleştiriyor.
    2.http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/657/? Oyuna apayrı bi güzellik katıyor. Işıklandırmaları dahada gerçekçi yapıyor ve çimenler falan çok daha güzel gözüküyor bu modla beraber

Hocam 1.sini indirebilmek için ücretli kayıt mı olmamız gerekiyor siteye? 2.yi indirdim lakin 1.si müsade etmedi bana

• Bir sorum olacaktı arkadaşlar

Oyunda bir çok soru işareti var bildiğiniz gibi bende yapa bildiğimi yapıyorum , şimdi oyuna NG+ olarak başlayınca yaptıklarım kaybolacakmı yoksa yeniden çıkacakmı arkadaşlar ?

tavsiyeniz nelerdir ?
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle. benim hesabım vardı orda, üyeliğimle indiriyorum bütün modlarımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Bir sorum olacaktı arkadaşlar

Oyunda bir çok soru işareti var bildiğiniz gibi bende yapa bildiğimi yapıyorum , şimdi oyuna NG+ olarak başlayınca yaptıklarım kaybolacakmı yoksa yeniden çıkacakmı arkadaşlar ?

tavsiyeniz nelerdir ?

NG+ olarak başladığınızda üzerinizdeki silah zırh bazı eşyalar vs. hariç hepsini kaybedersiniz aynı şekilde haritadaki herşeyi tekrar yapmak zorundasınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 20 Haziran 2016; 18:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Benim kullandığım 2 mod var.
    1.http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021/? Oyundaki kaplamaları dahada güzelleştiriyor.
    2.http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/657/? Oyuna apayrı bi güzellik katıyor. Işıklandırmaları dahada gerçekçi yapıyor ve çimenler falan çok daha güzel gözüküyor bu modla beraber

Hocam 1.sini indirebilmek için ücretli kayıt mı olmamız gerekiyor siteye? 2.yi indirdim lakin 1.si müsade etmedi bana

O sitede üyeliğiniz olmadan sadece 2mb a kadar indirme yapabilirsiniz.
    Siteye üyelik tamamen ücretsizdir. Üyelik açıp sınırsız indirme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 20 Haziran 2016; 17:31:07 >

• Dün baw oynarken bir meyhaneye girdim. Hacı ile konuştuktan sonra diyaloğu bitirdikten sonra oyun sapıttı. Kaplamalar falan kalktı, kapıdan çıkamadım. Dükkanda kilitli kaldım resmen :-)
  • Dün baw oynarken bir meyhaneye girdim. Hancı ile konuştuktan sonra diyaloğu bitirdikten sonra oyun sapıttı. Kaplamalar falan kalktı, kapıdan çıkamadım. Dükkanda kilitli kaldım resmen :-)

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 21 Haziran 2016; 0:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işaret barımız varya sarı renkte olan arkadaşlar, onun altında bir simgeler var bazı oyuncular da ilk sayfadaki bir arkadaşın attığı görselde mevcut mesela,
    bende o yok 15.seviyedeyim bu arada.
  • 1 yıldan fazla süredir oynuyorum hala bitiremedim..
  • F310-F710 ile oyını oynayan varmı algılamadı oyun gamepadı kendı yazılımından da yapamadım YARDIM

• Arkadaşlar oyunu D&R dan kutulu aldın gog.com üzerinden giriş yaptım sorunsuz çalışıyor, gog.com da oyunu başkalarıyla paylaşabileceğimi okumuştum bende kutuyu abime gönderdim oda kurdu ama kutudaki CD keye doğal olarak kullanılmış bu diyor. Güncellemeye geçmiyor oyun v1.08 de açılıyor, bu oyunu nasıl güncelleyebilim.

Edit :
    www.gog.com
    Can I install witcher 3 on two pcs?, page 1 - Forum - GOG.com
    https://www.gog.com/forum/the_witcher_3_wild_hunt/can_i_install_witcher_3_on_two_pcs
    burada bilgi verilmiş fakat çözemedim ne yapmam gerektiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooker42 -- 21 Haziran 2016; 0:45:13 >

• Arkadaşlar bu :"Öfkeli yumruklar." adlı yan görevi nasıl yapacağız ya.40 yıllık witcherım adam beni rezil etti.Dayak yedikce tekrarladım.Dünyanın parasını kaybettim,şimdi kim bana kontrat verir ki?
    şaka bir yana adamın tek yumruk vurması yetiyor,koskoca witcher çuval gibi yerlerde.Potta kullandırmıyor,dayak yemişken sıvışsak mı acaba?
    Tayyar mıdır nedir,kırda bayırda karşıma çıkma olum,sana çok pis gıcığım var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 20 Haziran 2016; 23:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

F310-F710 ile oyını oynayan varmı algılamadı oyun gamepadı kendı yazılımından da yapamadım YARDIM

Xinput moduna al hocam.
  • Cornelias kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Oyunda çok nadirde olsa çökme yaşayan varmı ?

Gog sürümü ben yaşadım, bir kaç kez save ettiğimde tekrar oyuna dönemedim, masaüstüne attım kendimi bununla beraber oyun bugda kaldı iki defa dahada olacak gibi, birde grafik sorunu onu çözdüm Allahtan

• Krdsm sürekli shifte basılı tutarak sert yumruk vur..Elinde sonunda açığı buluyorsun kritik darbe yiyor..Biraz uzun sürüyor ama tayyarın işi bitiyor.Bende gıcığım elf suratlıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

Hocam şimdi şöhrete sahip olmayan dediği büyük ihtimalle normal tüccarlar zırhıçılar vs. bahsediyor.
    Siz galiba onlardan kart toplama sınırına geldiniz belli bir sınırdan sonra Tüccarlar kart vermiyor oyunu kazandıktan sonra.
    Velen 2 demesi galiba Velende 2 adet bulamadığınız kart var ondan bahsediyor size ben velende bulunan kartların listesini yazıyım sizde hangi kartlar eksik ögrenmiş olursunuz.

Türkçe yama kullandığınızı varsayarak türkçe yamadaki isimlerini yazıyorum

Kuzey Krallıkları Destesi
    1. Vernon Roche
    2. Sigismund Dijkstra
    3. Bahtı S*** Piyade (Toplamda 3 adet var 2 si Velen de bulunuyor)
    4. Ejderha Avcısı Crinfid Reavers (Aynı şekilde toplamda 3 adet var 2 si velende)
    5. Mavi Şeritler Birliği (Toplamda 3 adet 2 si velende)

Nilfgaard Destesi
    1. Guletli Letho
    2. Menno Coehorn
    3. Albrich
    4. Cynthia
    5. Morteisen
    6. Rainfarn
    7. Sweers
    8. Puttkammer
    9. Etolya destek okçuları x2
    10. Siyah piyade okçusu x2
    11. Ağır zerrikanya ateş akrebi x2
    12. İmpera tugay muhafızı x2 (toplamda 4)
    13. Nausica süvari binicisi x3
    14. Kuşatma teknisyeni

Canavar Destesi
    1. Kocakarı: Örmeci Hanım

Ortak Büyü Kartları
    1. Tuzak (toplamda 3)
    2. Borazan (toplamda 3)
    (bütün büyü kartları (kara kış, göz gözü görmez sis, ve yağmur kartı zaten toplamda 3 adet oluyor)

Umarım işinize yarar
    eksik kartların isimlerini yazarsanız yardımcı olurum.
    Başka Velendeki kartlarda sorun yaşayanlarada yardımcı olur umarım.

eyw.hocam birtanesini kurtarmayı bırakmışım soru işareti olarak duruyordu. gwent kitabını okudum skelligede 1 tane kalmış hangisi Allah bilir :) orda soru işareti çok diye sona sakladım.

mavi şeritliler 3 tane var yazmışın bende 5 tane var
    ağır zerikanya akrebi 1 tane var. tek eksiğim velende bu acaba nerde :) resimde velen 2 yazmaktaydı. adamı kurtarınca 0 landı o tek skellige kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep054gs -- 21 Haziran 2016; 0:52:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

Krdsm sürekli shifte basılı tutarak sert yumruk vur..Elinde sonunda açığı buluyorsun kritik darbe yiyor..Biraz uzun sürüyor ama tayyarın işi bitiyor.Bende gıcığım elf suratlıya

Adam dediği gibi arı çıktı,bir rauntta daha başlar başlamaz noldu demeden indirdi.Bir süre götürüyorumda sonra tek açıkta affetmiyor puşt.Shiftli saldırıyıda deneyeceğim bakalım.:))
  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.