Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok severek kutulu olarak aldım şu oyunu. Botchling mi ne yaratıklı yeri bi geçemedim öylece kaldı
  • Arkadaşlar, bugün toplamda 20gb kadar bir güncelleme yaptı ve oyuna 1.10 olarak girdi.

Fakat garip bir şekilde şimdiye kadar sorunsuz kullandığım Logitech f710 kablosuz joypad'in witcher sense atanmış olan LT tuşu çalışmıyor. Daha doğrusu tuş Windows denetim masasından kontrol ettiğimde normal şekilde çalışıyor ama oyunda basılı tutunca witcher sense aktif olmuyor. Halbuki farenin sağ tuşu ile witcher sense aktif oluyor. Oyunun menüsünden de tuş atamalarını kontrol ettim fakat orada da bir sıkıntı gözükmüyor.

Yama sonrasında bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu? Bu konuda bir fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yav bu gog un update güncellemesi ne salak

9 GB patch indirdim yine gog galaxy den kurdum , oyun 1.10 oldu ama gog galaxy açtığımda halen 17 GB lık yamayı inirmeye çalışıyo bıraksam indiriyoda , bide bu indiriken yukluyo sanırım yarım kesilince oyun bozuluyo gibi geldi bana

hocam yamayı kudruysan manuel yap güncellemeyi.forum ana sayfasındada bahsetmişler bir sorun teşkil etmiyor şimdilik bu şekilde idare edicez sanırım.

merak ettiğim şimdi bu ek paket içinde bir 10 15gb daha gelirse vay halimize kota yı çoktan aştık

tahminime göre ek paket i yükledik ufak bir update ile oyun giriş yapıcaz sanırım.

• GOG'un Galaxy uygulamasında bir an önce düzeltilmesi gereken 2 gariplik var. Birincisi indirme yaparken durdurup devam ettirememe (bu özelliğin olmadığı yıl 2015), ikincisi güncelleme ve DLC'leri iki farklı yolla indirmesi (birinde direk hazır indirip kuruyor, diğerinde setup dosyalarını indiriyor kurmayı bizim akıl etmemizi bekliyor). Bu iki sorun GOG'un kullanışlılığını baltalıyor. Bu yüzden son 1.10 güncellemesini torrent'ten indirdim 10 gb olarak ve GOG klasörüne kurdum. Bundan sonra da böyle yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

GOG'un Galaxy uygulamasında bir an önce düzeltilmesi gereken 2 gariplik var. Birincisi indirme yaparken durdurup devam ettirememe (bu özelliğin olmadığı yıl 2015), ikincisi güncelleme ve DLC'leri iki farklı yolla indirmesi (birinde direk hazır indirip kuruyor, diğerinde setup dosyalarını indiriyor kurmayı bizim akıl etmemizi bekliyor). Bu iki sorun GOG'un kullanışlılığını baltalıyor. Bu yüzden son 1.10 güncellemesini torrent'ten indirdim 10 gb olarak ve GOG klasörüne kurdum. Bundan sonra da böyle yaparım.

abort dersen indiriken ne varsa indirdiği siler :)
    direk kapat kaldığı yerden devam ediyor.
    tabi bu gog u haklı çıkarmak için değil sadece diğer arkadaşlarında faydalanması için yazdım.
    gog daha çok fırın ekmek yemesi lazım.
    aklıma gelmişken yazayım güncelleme yaparken durdur seçeneği koymuşlar şimdi aklıma geldi :)
    aynen dediğin gibi o iki aptal şey yüzünden eminim çok kişi soğumuştur gog dan 2 tane basit şeyi halledemiyorlar yazıklar olsun ne diyeyim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

yav bu gog un update güncellemesi ne salak

9 GB patch indirdim yine gog galaxy den kurdum , oyun 1.10 oldu ama gog galaxy açtığımda halen 17 GB lık yamayı inirmeye çalışıyo bıraksam indiriyoda , bide bu indiriken yukluyo sanırım yarım kesilince oyun bozuluyo gibi geldi bana

hocam yamayı kudruysan manuel yap güncellemeyi.forum ana sayfasındada bahsetmişler bir sorun teşkil etmiyor şimdilik bu şekilde idare edicez sanırım.

merak ettiğim şimdi bu ek paket içinde bir 10 15gb daha gelirse vay halimize kota yı çoktan aştık

tahminime göre ek paket i yükledik ufak bir update ile oyun giriş yapıcaz sanırım.

Zaten extra dan indirdim 9 gb ve onu manuel kurulm yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

GOG'un Galaxy uygulamasında bir an önce düzeltilmesi gereken 2 gariplik var. Birincisi indirme yaparken durdurup devam ettirememe (bu özelliğin olmadığı yıl 2015), ikincisi güncelleme ve DLC'leri iki farklı yolla indirmesi (birinde direk hazır indirip kuruyor, diğerinde setup dosyalarını indiriyor kurmayı bizim akıl etmemizi bekliyor). Bu iki sorun GOG'un kullanışlılığını baltalıyor. Bu yüzden son 1.10 güncellemesini torrent'ten indirdim 10 gb olarak ve GOG klasörüne kurdum. Bundan sonra da böyle yaparım.

İşte o direk indirim yaptığımda tam inmesse oyunu bozuyo gibi geldi bana

• Oyuna tekrar geri dönüyorum win10 ile tüm oyunlarım save lerim falan gitmişti patchler falan da gelmiş baştan adam gibi sağlam bir build ile giderek başlayalım bakalım.Build olarak neler önerirsiniz bakbileceğim sayfalar var mı ?
  • Expansion Pack çıkışına 9 saat kaldı yani gece 2 gibi unlock olucak lakin pre load açılmadı ilginç şekilde.

Steam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 12 Ekim 2015; 17:36:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bugun kacta downloada acilacak bilgisi olan var mi?
  • bellerephone kullanıcısına yanıt
    Gece 2
  • HOS tam bir komedi olmuş puss peeper Türkçe'ye nasıl çevirilecek acaba
  • Oynamayalı uzun zaman oldu ya. Çok heyecanlıyım ama eminim ki güzel bir expansion pack olacak(uzun zamandır dlc diyordum biraz tuhaf geliyor )
  • Hearts Of Stone Expansion Pack Unlock Oldu.

Steam

Boyut : 2.1 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 13 Ekim 2015; 2:22:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelen arachnomorph adli orumceklerin allah belasini versin. Elim ayagim titriyor şu an.

• Arkadaşlar oyunu denemek için torrentten indirdim hangi sürümü olduğunu bilmiyorum şuan, ilk çıkan sürümlerinden olması lazım ama 2 gün başından kalkamadım.
    Bugün steamden almak istiyorum, save dosyaların gidermi acaba tamamen. Bir de 30-40gb tekrar indirmem mi lazım bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

Arkadaşlar oyunu denemek için torrentten indirdim hangi sürümü olduğunu bilmiyorum şuan, ilk çıkan sürümlerinden olması lazım ama 2 gün başından kalkamadım.
    Bugün steamden almak istiyorum, save dosyaların gidermi acaba tamamen. Bir de 30-40gb tekrar indirmem mi lazım bilgisi olan varmı?

save dosyalari gitmez, ayrica gitse de sorun degil hocam, 2 gun bir sey degil, daha cok cok basindasin, haftalarca oynacagim ve keyif alacagin bir oyun bu.
  • VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    Steam\SteamApps\common\The Witcher 3 bu isimle bu şekilde yerleştirirsen dosyayı tekrar indirmen gerekmez yükle dediğinde dosya kontrolü yapıp tanımlar oyunu
  • Arkadaşlar tr yamasından bir haber var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDeviL

Arkadaşlar tr yamasından bir haber var mı?

Turkce yama projesi var suan %32 oldular dh de konulari mevcut

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.