Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (534. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Steam'de 6.4gb olarak geldi bana şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

patch bugün geliyormuş

bu arada adamlar sınırsız oyun yapmış ya oynadıkça hiç bitmeyecek gibi oluyor 5 aydır oynamadığıma pişman oldum yaz okulundan ve şu dota 2 illeti yüzünden oynayamamıştım şimdi oynarken çocuk gibiyim her şeyi yapmak istiyorum sabredemiyorum

Yeni patch kaç gb

gücelleme geldi 6.4 gb umarım hearts of stone falan değildir

• Gog üzerinden de güncelleme geldi şu an.

Not: Oyunu otomatik güncelemeye kalkınca 17gb indirme yapmaya çalışıyor.

Gog kullanıcıları; More- Get Backup & Extras yolunu izleyerek yamayı manuel indirip kurabilirler.

Bu şekilde boyut 10gb tutuyor. Fazladan 7gb indirmekten iyidir.
  • Performans iyileştirmesi varmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkinin bitmesine 15 dk kaldı birazdan bakıcam ama öyle aman aman bir şey beklememek lazım benim tek merak ettiğim at sorunu o gerçekten düzeldiyse gerisi önemli değil ^^
  • Steam update geldi.

Boyut: 6.4 GB

Boyutun düşük olması steam ın sıkıştırma teknikleri ile alakalı büyük ihtimalle.

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Performans iyileştirmesi varmı acaba ?

Update in 5 sayfalık dökümanının 2 sayfası performans iyileştirmesi üzerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 9 Ekim 2015; 17:39:05 >
  • Oyuna çıkan yamaların toplam boyutu, oyun un kendisini geçti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla yanlış yönlendirmek istemem ama bende 5-10 fps kadar bir artış var gibi bide atı sonunda fixlemişler yağ gibi akıyor yeni yeni şeylerde var gibi de tam bilemiyorum sanki önceden de varmış gibi hissettiriyor changelog u detaylı okumadığım için daha fazla yorum yapmıcam
  • gelen günceleme bu 15gb muhabbeti olan mı?
  • GOG'da 10 Gb olan güncellemeyi indirdim seçeneklerde, oyunun yanında güncelleme tuşuna bastım 17 Gb daha indiriyor. Steam'in gözünü seveyim.
  • Bende diyorum o nedir öyle.Hey maşallah patch e gel
  • 6 gb yamayı 15 gb indiriyor steam bu nasıl iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

GOG'da 10 Gb olan güncellemeyi indirdim seçeneklerde, oyunun yanında güncelleme tuşuna bastım 17 Gb daha indiriyor. Steam'in gözünü seveyim.

Güncelleme dosyalarını indirdikten sonra exe dosyasından kurulumunu yaptın mı yamanın?

Onu da yapman lazım. otomatik güncellemiyor yani.

Dosyanın yolu şu şekilde;

X:\GalaxyClient\Games\!Downloads\the_witcher_3_wild_hunt_game

Not: Ben daha yamayı indiriyorum, deneme şansım olmadı şimdilik.
  • 6.3 GB yama yükledim ben bir şey fark edemedim sadece yeni gelecek ek paketlerin adları yazıyor ana menüde
  • tatbkath kullanıcısına yanıt
    Valla ne yaptı bilmiyorum, GOG Galaxy'i kendi haline bırakmıştım en son indiriyordu bir şeyler, şimdi oyuna girdim 1.10 yazıyor güncellemiş herhalde :)

Beard and Hair DLC'si eksik diye oyuna sokmuyor ama ona bakacağım sorun neymiş.

Edit: Derken free dlc program yazan menü kutusuna tik koydum, bir update yaptı çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 9 Ekim 2015; 21:05:21 >
  • 1.10 yamasıyla Skellige Armor set kayboldu oyundan hay Allah ya...
  • daha önce hiç bug ile karşılaşmamıştım biraz önce 2 görevde denk geldi saldırdığım adamlar öylece duruyorlardı öldürünce de bir şey olmuyordu mecbur yollarına devam etmelerine izin verdim

edit : oyun düzeleceğine daha kötü oldu ya kotamızla rezil oluyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 9 Ekim 2015; 22:06:08 >
  • Bakalım Patch'in optimizasyon yönünden faydası olacak mı.. Deneyip söyleyeceğim.
  • harika ya harika
  • yeni gelen 300mb ile kaybolan dlc itemları düzeltilmiş
  • 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.