Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (532. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zamazingo felan

teşekkürler yorumlarınız için deneyeceğim en kötü yama çıkana kadar dövüş sistemine skill sistemine alışırım

ağaç olursunuz valla yama beklerseniz.Orta seviye ingilizce gayet yeterli altyazılarda sıkıntınız yoksa hiçbir problem yaşamazsınız oynayın
  • Oyuna başladım epey de ilerledim dövüş sisttemi muazzam oyun muazzam benim için tek sıkıntı ingilizce , görevler de ne istediğini anlıyorum ama hikaye alttan allta kaçıyo gibi geliyo ama çok memnunum öneren arkadaşlara da teşekkürler
  • zamazingo felan Z kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_110088760/tm.htm
  • Benim anlamadığım çıkmamış DLC ye niye başarım 1 ay önce geliyor?
    Velet gibi heveslendim steam sürümünde %80 başarımın açtım le le le derken bi baktım mundar olmuş ortalamam
  • http://store.steampowered.com/app/378649/ Steam kuruna göre giden CD Projekt bu dlc'ye güncel kurla vermiş. Normalde 13-14 lira falan olması lazım indirimli halinin ilginç. Yakında Steam güncel kura geçerse o zaman gg.
  • Expansion Pass alınsın diye yapılmış bir fiyatlandırma olabilir yapımcılar tarafından.
  • bu witcherin son oyunu mu
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Yapımcılar son oyun olduğunu söylemişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla değil Gerald'ın son oyunu diye hatırlıyorum witcher devam ediecektir diye düşünüyorum
  • quote:

Bildiğim kadarıyla değil Gerald'ın son oyunu diye hatırlıyorum witcher devam ediecektir diye düşünüyorum

Zaten oyunda trisle gelecek planı yapıyor dediğin çok mantıklı emekli olucak

• anaa çıkış tarihi 12 ekimmiş ben 16sını sanıyordum daha oyunu bitirmedim 16sına kadar biter diyodum

• Videosu gayet tatmin edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Videosu gayet tatmin edici.

Çoooooookkkk iyi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Zaten oyunda trisle gelecek planı yapıyor dediğin çok mantıklı emekli olucak

Ben Yennefer'a yavsamistim, onunla planlarımız var bizim. :D

• Merhaba arkadaşlar oyunu kutulu versiyonunu aldım.Oyunu Steam'in kütüphanesine eklemek mümkün müdür, acaba?
  • Xaerk kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece GOG'a ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Hayır sadece GOG'a ekleyebilirsin.

Neden böyle bir şey yapıyorlar, anlamıyorum.İlk kez değil kaç kere böyle birşeyle karşılaşmıştım.Yine de teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Videosu gayet tatmin edici.

Vaovv mükemmel.
  • Yeni oyunu alsam mı acaba? 8 dolar* dışarıdan bakınca bir şey değil gibi gözüküyor ama Tr halini biliyorsunuz. Hoş yaklaşık 10 12 saat oyun süresi vaat ediyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Yeni oyunu alsam mı acaba? 8 dolar* dışarıdan bakınca bir şey değil gibi gözüküyor ama Tr halini biliyorsunuz. Hoş yaklaşık 10 12 saat oyun süresi vaat ediyormuş

Ek paketi 10 saat mı sürüyor

• 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.