Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (422. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
951.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Cat School Gear armorları sizce ne kadar iyi arkadaşlar? İlk witcher setimi tamamladım ama armor özellikleri biraz düşük gibi geldi.Seviyem 17.

gelişmiş versiyonuda var, onu yapın
    http://www.gosunoob.com/witcher-3/best-armor/ burda zırhlar yerleri statları filan hepsi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim benimkisi mutlu sondu

Sonunu anlatıyroum

Ciri portala girdi ve kışı durdurdu daha sonrasında babasının yanına gidiyoruz ve kızın öldü diyoruz haliyle adam bir daha karşıma çıkma diyor ... Oradan kaptırıyoruz bir mekana gidiyoruz , bir asker elinde ciri'nin silahını getiriyor ve bize teslim ediyor adı ne olsun diyor bende Ziriella dedim . Sonra atımızla bir bara gidiyoruz kapsonlu birisi oturor yanına oturuyoruz ve karşımızda ciri Babam öldüğüme inandı mı diye soruyor ? Bizde gayet inandırıcıydı diyoruz ve bitiyor olay.

Bundan hemen sonrada çizimli bir sunum geliyor yapmış olduğunuz kararları görüyorsunuz en sonunda da kimi seçtiyseniz onunla yaşadığınızı görüyorunuz . Benimki Yennefer dı .

Buda resimi

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/46506585719997575/C3D4A43533C48F6B9F976C6957B257CC5B87FA8D/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 7 Haziran 2015; 2:27:38 >

• Arkadaşlar W2 yi az önce bitirdim , oyun 4/4 lük hiç bir lafım yok oyun hakkında konuşsam koca bir sayfayı kaplar herhalde o yüzden bence çok daha önemli bir detaya parmak basmak istiyorum :
    HİKAYE
    Mükemmel ötesi bir hikayeye ve mükemmel ötesi bir sürükleyiciliğe sahip LOTRnin orta dünyası tarzı bir evrende geçmesi tamamiyle muhteşem bir şekilde oturmuş tahminin 7 kitabı var bu konuyla alakalı kaç tanesinin içinde Geralt var bilemiyecem ama hepsinin bu evrende geçtiği kesin :

KİTAPLAR

Ufak bir araştırma yaparak 1. kitabın ingilizce pdfini buldum , satın alıp rafımda durmasını isterim ama şimdilik pdf ile idare edicem.(pdf yi isteyen pm den ulaşabilir 1. kitabın başlığında witcherın kurt işareti var tılsımımız yani)

Okunması gereken mükemmel bir seriye benziyor . 1. oyunu bitirip 3. oyun için sistemim olana kadar kitaplarla idare etmeyi planlıyorum bu tip hikayelerin çoğalması dileği ile

1. kitap ingilizce free çevirisi :
    docs.google.com
    Google Drive -- Sayfa Bulunamadı
    https://docs.google.com/file/d/0B1rde0VNEyFKNmpYdjNEcjFQQjQ/edit?pli=1

2001 yapımı filmini/dizisi de buldum :

Hikaye sürükleyici ve güzel ama bir Peter Jackson değil galiba 3.4 almış (yesinler jacsonun filmini legolas hobbitte yok idi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 7 Haziran 2015; 2:44:51 >

• arkadaşlar oyunu aldım şuan indiriyorum amd. 15.5 beta driver ını yüklüyorum spoiler yememek için mesajları pek okumadım ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla gerçekten mükemmel bir oyun bu arada amd nin 15.5 beta driver ı iyimi kötümü bilgilendirebilicek biri varsa çok iyi olur teşekkürler

• Gayet inandırıcıydı demiyor, bilmiyorum diyor.
  • Arkadaşlar resmen sinir küpü oldum...
    Mesela Greater red mutangen yapacağım. Bunun için benden red mutangen istiyor 3 tane. Red mutangen için de 3 tane lesser red mutangen istiyor.

Ben 3 tane lesser kullanarak bir tane mutangen yapıyorum. 2 tane daha yapmam lazım ama bu iteme sahipsiniz dediği için yapamıyorum. Her seferinden itemi yere atarak mı yapacağım ?

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    ben her seferinde itemi yere attım hocam, malesef başka çare yok.
  • apulunas kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bir durum ama sanki bug gibi..

Yaratıkların haritada nerede olduğunu gösteren bir resim rehber vb. Arıyorum yardımcı olursanız sevinirim..

• Ragnar kullanıcısına yanıt
    Bende inandırıcıydı dedi itirazın mı var
  • 1.5 da aynı tas aynı hamam...
  • oyunda zırh,bot,eldiven ve pantolonu set olarak kullanırsak ekstra bir özellik veriyor mu ?dayanıklılık ve vuruş hasar gücü gibi ?@
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bug. Sorunsuz şekilde yapılabiliyor o item. O bölümdeki eter vermilion vs hepsi tekrar tekrar yapılıyor. İksirler, yağlar, bombalar ve dekoksiyonlar gibi gruplarda yeniden yapmanı gerektirmediği için buna sahipsin diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Kesinlikle bug. Sorunsuz şekilde yapılabiliyor o item. O bölümdeki eter vermilion vs hepsi tekrar tekrar yapılıyor. İksirler, yağlar, bombalar ve dekoksiyonlar gibi gruplarda yeniden yapmanı gerektirmediği için buna sahipsin diyor.

5. Yama çıktı kimse mi söylememiş bunu ekibe :@ işkence resmen.Birde mesela bir şehirde dolaşırken berber işareti gözüküyor harita da ama başka bir yere gittikten sonra harita da o berber gözükmüyor. O yere gidip ara dur işin yoksa nerede diye.. Aynı şekilde tüccarlarda öyle.

Sizler de de böylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 7 Haziran 2015; 11:50:20 >
  • Arkadaşlar nekker lar haritada nerelerde var ? Alchemy için lazım bulamıyorum. Harita da yaratıkların yerlerini gösteren resim yok mu

• Wooow haram. yalarun ıstırurun nelerini gördük nelerini öhööm neyse hocam Steam ID: fenah2007
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

5. Yama çıktı kimse mi söylememiş bunu ekibe :@ işkence resmen. Bugün mail atayım

soylendi hocam bir sonraki parth ile duzeltirler herhalde
    1.05 ile gelen bir bug , potion lar için geçerli olan durum bir hata yüzünden diğer alchemy crafting öğeleri içinde geçerli olmuş

konu burda var

http://forums.cdprojektred.com/threads/46656-FRUSTRATING-BUG-Alchemy-Crafting-Glyphs-Runestones-(Patch-1-05)?p=1757640#post1757640

ilginç olan tarafı düzgün bir test ekibi yokmu bu elemanların ,

1.05 de farkettigm ilk bug oldu kendisi . Ayrıca rune lerdede problem var , aynı ismi taşıyan ama özellikleri farklı rune ler var .
    Mesela 2 lesser rune var bir %5 veriyor bir diğeri %3 .
    Bir önceki patch den kalanlar sanırım . birleştemiyorumda bunları , crafting kısmı tanımıyor eskiden kalma runeleri

• Will kullanıcısına yanıt
    Runestone ve mutangen işine 1.5 ile başladığım için bende şimdi farkettim. Demek önceden yoktu mutangen sıkıntısı. Runestone olayını bende farkettim ama bug olduğunu bilmiyordum. Oyundan soğudum biraz :(

• darkest earth kullanıcısına yanıt

hocam doğru bir ksımıda kral foltest öleli yıl oldu :D
  • Tüm kuzey ve güney alemindeki en adam gibi adamı buldum. Skellige'ye gitmeyen okumasın

Adanın kral gibi ama kral olmak istemeyen sahibi Crach! Oyunun başından beri kimden birşey istesek önce benim şu işimi hallet diye koca Witcher'a şart koşuyor. Ama bu adam gibi adam istediğimizi direk hallediverdi. Önce oğlumla kızıma ne olduğunu bul demedi. Oğluna kızına yardım etmesek de olacak ama adam gibi adama yardım ediyorum önce. İşte gerçek kuzeylilik bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nén-El -- 7 Haziran 2015; 13:14:38 >
  • ge force gtx 650 ti ekran kartım var ama maalesef herşey low olmasına rağmen fps sıkıntım var, yapmam gereken herhangi extra bir şey varmi fps arttırmak için, bi türlü tam olarak akıcı oynayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.