Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (421. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @bonser24

83 saat 8 lvl
  • 62 Saat 30 LVL
  • Benden yavaş ilerleyende var

Soru işaretlerinde paçamın yettiklerini hallettim

Şimdi ana görev dışındakilere bakıyorum.Daha hiç iksir içmedim.Sadece yağlama yaptım.Cildim pürüzsüz o yüzden

@MALTHAEL

Çok hızlısın : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 6 Haziran 2015; 22:22:12 >
  • @MALTHAEL

Azcık görevleri bırak hocam bak gözel bağyanlar var 40 crone verdinmiydi amaaaannn

@bonser24

Gwent oynamaktan görev yapamıyorumki. Yıkama yağlama iyidir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 6 Haziran 2015; 22:25:09 >
  • Steamden ekleyinde benim resimlere bakın bağyan arşivi yaptım

Parada vermiyorum

BONUS ;

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/545280139297958067/858FC60DBEE8279D15D5E370525F1B02198AB091/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 6 Haziran 2015; 22:37:58 >

• 1.5 gelmiş hayırlı olsun. Henüz indiremedim, varmi indiren arkadaslar. gelismelerden haber bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicalipasa

1.5 gelmiş hayırlı olsun. Henüz indiremedim, varmi indiren arkadaslar. gelismelerden haber bekliyoruz

EXP bug ı fixlendi ve giant demonic cow monster isimli bir yaratık eklendi oyuna. inekleri öldürdükten sonra meditasyon yap 2 saat ortaya çıkıyor o yaratık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicalipasa

1.5 gelmiş hayırlı olsun. Henüz indiremedim, varmi indiren arkadaslar. gelismelerden haber bekliyoruz

Günaydın
  • Sekiz gün boyunca günde yaklaşık 8-9 saat oynayarak bitirdim Witcher 3'ü. Kesinlikle diyebilirim ki hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan birisiydi. Çok ama çok uzun oynanış süresi var. Başta Geralt ( doğal olarak) ve Triss karakterlerinden çok etkilendim. Hatta Geralt karakteriyle kendimi öyle özdeşleştirdim ki yeri geldi duygulandım yeri geldi güldüm.

Finallerden sonra Witcher 1 ve Witcher 2'yi bitirip oyunun geçmişini öğrenip tekrardan ayrıntılı olarak Witcher 3'ü oynacağım.

Triss karakteriyle maskeli baloya gidilen bölüm ve özellikle yine aynı karakterle limanda yapılan vedalaşma sahnesi o kadar etkileyicidi ki Geralt karakterinin hüznünü ve sevincini ben de yaşadım. Oyunu yapan firmayı tebrik etmek lazım. Hatta ekşisözlükte birisi bunla ilgili daha ayrıntılı yazmış:
    ekşi sözlük
    the witcher 3 wild hunt
    https://eksisozluk.com/entry/51975048

Bu arada Kaer Morhen'deki içki sahnesi gerçekten çok güzeldi, özellikle Lambert'in Vesemir'i taklit edişi muhteşemdi. Tabi arka planda çalan parçada ortama süper uyumluydu.

• Aglattin be Uncle Vesemir
    Witchers never die in their beds

• beyler şu müziğe aşırı hasta oldum oyun aşmış müzik konusunda bu nedir abi yaa

https://www.youtube.com/watch?v=gokhBJWSjeM
  • Patchleri tek tek kurmak ile direk 1.05 patch'ini kurma arasında bir fark var mı?
  • Gwent oyununun kesinlikle multi-player'ını yapmalılar. Bilgisayara karşı oynamak bu kadar sarıyorsa insana karşı oynamak çok daha güzel olur. Başka bir firma olsa bunun DLC'lerini çıkarır, kartlarını basar satar, iyice suyunu çıkarır para kazanmak için. Bunlar ne yapacak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulunas

gwent sever arkadaşlar, sizce en iyi deste hangisi?

bence en iyi deste diye birşey yok, deste ne kadar iyi olursa olsun mesela monster deck ile spy dolu bir nilgard deck yenmek zor oluyor, böyle olunca mesela alıyorum bende nilfgard decki rahatlıkla yeniyorum

• keske oyunda bir de co-op modu olsa. arkadaslarla oynasak. ana oyundan farkli olarak beraber boss fln kessek guzel olurdu. lan uzerinden oynanmasina bile raziyim.

• 73 saat olmuş benimde, iyice sonlara yaklaştım birkaç saat daha kaldı bitirmek için sanırım yoruldum yarına bıraktım
    bide şu tüm kartları toplama görevini tamamladımmı benden iyisi yok

• triss ile ilgili

triss'i kaçırdığım için eşşekler gibi pişmanım ilk 2 oyunu oynamayan ben sonradan öğreniyorum meğer triss bizim hafızasını kaybetmiş gerald a aşık ve hafızasını kazandızı zaman yennefer'e tekrar aşık olacağını bile bile gerald'a yardım ediyor
  • Velen'de gezmediğim köy aşmadığım dağ tepe kalmadı Gwent oynamak için şimdi yavaştan Novigrad'daki adamları yeniyorum. Öncelikle arkadaşlar kesinlike Gwent görevlerini yapın her yendiğiniz insan hero veriyor, aksi taktirde yenemezsiniz rakipleri kolayca.

Gelelim bir göreve princilla'ydı sanırım ismi
    Görev icabı hatunu dinledimde yav ne kadar güzel atmosferdi o öyle? sanki ben kendim handaydımda gerçekten dinliyordum. Hatunda güzelmiş, ama sanırım Dondarion denen elemana aşık ama Geralt affetmez

• Cat School Gear armorları sizce ne kadar iyi arkadaşlar? İlk witcher setimi tamamladım ama armor özellikleri biraz düşük gibi geldi.Seviyem 17.
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.