Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkcolak

Beyler kutulu sürüm sadece gog key mi oluyor ? Steam a geçiremiyor muyuz ? geçiremiyorsak çok üzücü :(

GOG'un da Steam gibi kendi programı var. GOG Galaxy de Steam gibi...

Otomatik güncelleme, başarımlar, güncellemeyi geri alma vs.... hepsi var.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam Hairworks kapalı ve foliage High de diğer tüm ayarlar ultrada 60 fps oynuyor fakat şehir içine girince anlık 43-44 lere iniyor. Ormanlık alanlarda kalabalık da olsa pek fps düşmesine rastlamadım en fazla bir iki fps değişiyor. Bu arada herhangi bir overclocking te yapmadım. Nedense yapmaya çalışınca oyun hata veriyor. İleride düzelince daha iyi performans da alınabilir
  • 660m ile oynayabilir miyim ona göre indircem ?
  • Oyuna hiç uptate çıktımı. Gog da bişey gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    " The Witcher 3 Türkçe yama kampanyası" adı altında Forum da başlık açarmısın? Orada toplanıp gündem oluşturalım. Ben biraz önce 23 studios'a mail attım, başka neler yapabiliriz, bizi forumda yönlendirirseniz bir an önce Türkçe yama çıkabilir. Oyun bana öğlen geldi, kutu içeriği güzel. İngilizcesi yeterli olanlar çatır çatır oynarken ben müzik dvd sini taktım müziklerini dinliyorum https://forum.donanimhaber.com/images/micons/m16.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Kasamda dvd yazıcı yok. Oyun dvdlerini laptoptaki dvd yazıcıyla taşınabilir hddye kopyalayıp pc'mde çalıştırabilir miyim?

Tabi ki çalıştırabilirsin.
  • Arkadaşlar health potion nerden alabiliriz ekmek yyiyerek canımı dolduruyorum :D ve oyun 10 numara olmuş oynadığım en iyi rpglerden diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ole lukoje

Hocam ben hiç bir zaman blok kullanmıyorum. Roll ve dodge yetiyor. Önemli olan hasar almamak. Sign ları ve potion ları da sürekli kullanınca pek zorlanmadım.

Ben direk görevden gittiğim için pot craftlayamadım pek eski save i mi alsam ne yapsam daha 3 levelim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

Bu oyun berbat yaw

Oyun neden berbat açıklar mısın?
  • 1den 2 ye aktardığımız gibi eşyalar aktarılmıyor değilmi? save import yaptım ama sanki en son save im değilde biraz daha gerisini aktardı son saveleri görmedi

• 1080p'de oynamak imkansız. ayarlar zaten full low. çözünürlüğü düşürünce baya oynanabilir oluyor. idare ederim dersen bir kaç ayarı açmak mümkün. fps'yi çok etkilemiyor.
  • Gog da daha oyuna giremiyor muyuz :((( Nedeeen ? :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

GTX 780 sahipleri FPS konusunda bilgilendirebilir mi? Nasil performans aliyorsunuz?

+1

• Kutulu sürümün içindeki kitapda " Hediye kod'u ve çizgi roman kod'u ) var GOG key nerede bulamadım, yardımcı olurmusunuz.
  • Oyun Muhteşem ötesi olmuş. Atmosfer o kadar güzel ki sizi içine çekiyor. Grafiklere b*k atan arkadaşlar bırakın artık. Grafikler düşürülmüş olmuş olsa bile hissedilmiyor bile. GTX970 ile ultra+gameworks tüm ayarlar acık ve zerre kasma donma yaşamadım full akıcı oyun. Aldıgı inceleme puanlarını gercekten hakeden bi oyun cıktı karşımıza. CD Project Red kutluyorum aldıgı parayı hakeden nadir firmalardan oldugunu kanıtladı tekrar. Birde türkçe olsaydı varya tadından yenmezdi
  • Arkadaşlar rpg en sevdiğiniz oyun türlerinden biri ise hiç beklemeyin bu oyunu alın ve oynayın.
  • Türkçe yama çıkana kadar beklemeye aldım oyunu.. GTA 5, Far Cry 4, Dying Light ve Witcher 3 bekliyor öyle.. Witcher 3 haricinin çevirileri zaten yapılıyor.. Onlarla oyalanırkende bu oyun hazır olur heralde Umarım el atan olur bunada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 19 Mayıs 2015; 17:55:06 >
  • niye eksiliyorsunuz oyunu illa herkesin sevmesimi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

1080p'de oynamak imkansız. ayarlar zaten full low. çözünürlüğü düşürünce baya oynanabilir oluyor. idare ederim dersen bir kaç ayarı açmak mümkün. fps'yi çok etkilemiyor.

çözünürlük 1366x768 te sorun çıkarır mı yoksa hiç indirmeyeyim ?
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Forum da Türkçe yama kampanyası başlatalım, baskı oluşturalım, gerekirse maddi katkıda bulunalım. Bu oyun yarım yamalak ingilizce ile hiç tat vermeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.