Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
979.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12791280128112821283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • next gen ile normal sürümün farkı nedir? daha iyi performans için normal sürümü indirsem eksik olan ne olur sadece grafik mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Next-Gen güncellemesi berbat bir güncelleme kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben bile steam üzerinden eski sürüm ile oynuyorum. Resmen sağlam oyunun yeni güncelleme ile canını aldılar CDPR yapıyor arada böyle işler.

STEAM WITCHER REHBERLERİME GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!
    ⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻
    [STEAM: Routinues] ● [EA PLAY: Routinues] ● [UBISOFT: Routinues] ● [EPIC GAMES: Routinues] ● [GOG: Routinues] ● [Battle.Net: Routinues#2473]
  • Ustalar selam. Oyunu başlangıç setiyle bitirmek istiyorum ama bunun içinde karakter seviye atladığı zaman setinde seviye atlaması gerektiği için mod gerekli olduğundan sizlere danışmak istiyorum.

En iyi başlangıç seti modu hangisi acaba?

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]nexus mods :: the witcher 3
    A Night to Remember Appearance (Next-Gen)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1131

Killing Monsters Appearance (Next-Gen)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2581

Bu iki mod arasındaki en iyi başlangıç modu hangisi? Veya sizin önerebileceğiz set var mıdır? @bulkane Hocam siz bu konularda baya bilgi sahibisiniz önerebileceğiniz başlangıç modu var mı?

• Selam.

A night to remember seti daha iyi bir seçim olur bence. yüz hariç madalyonundan kılıçlarına, zırhına roach ekipmanlarına her detayını beğeniyorum.

killing monsters tarzı fazladan omuz padli katmanlı zırh bana kaba geliyor. fazla geniş duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 6 Şubat 2025; 22:9:50 >

ufak bir içerik farkı (birkaç zırh-kılıç seti ve next-gende eklenen yeni bir görev + onun final bossu) ve ciddi bir grafik farkı var.

hatta yepyeni güzel bir deneyim için, ışıklandırma ve hava olaylarını güzelleştiren, 2014 öncesi tanıtımlardaki (vgx trailer) atmosferden esinlenen bir ışıklandırma modu da önereyim size.

next-geni ve bu modu kurun keyfinize bakın. eski nesil eskide kaldı artık o sürüme destek yok , mod yapan da yok.

Promotional Atmosphere Lighting Mod
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/10322

Türk bir modder arkadaşımızın yaklaşık 1.5 yıl uğraşıp özenle yaptığı , benim de test sürecinde aktif bulunduğum bir mod. herkese öneririm.

• arkadaşlar grafikleri güzelleştirmek için hangi mod indiriliyor

The Witcher 3 HD Reworked Project modu vardı fakat yeni next-gen güncellemesi ile bu mod ve HD Monster Reworked modları oyunun içine entegre edildi yani grafikleri güzelleştirmek için ayriyeten bir mod indirmenize gerek yok. Sadece ışıklandırma ve reshade modlarını deneyebilirsiniz.

[STEAM: Routinues] ● [EA PLAY: Routinues] ● [UBISOFT: Routinues] ● [EPIC GAMES: Routinues] ● [GOG: Routinues] ● [Battle.Net: Routinues#2473]
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

Doku ve modellerin, suyun kalitesini ciddi arttıran kapsamlı hd reworked modu var:

The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/9963

bir de önceki mesajda önerdiğim , oyuna eski fragmanlarda gösterilen sanat tarzından ilham alınarak geliştirilen şahane bir ışıklandırma modunu öneriyorum. Promotional Atmosphere Lighting:

Promotional Atmosphere Lighting Mod
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/10322

Images kısmında 100den fazla ekran görüntüsü var bir göz atın.

bir oyunun grafiklerinde herşey doku, çizim mesafesi ve fpsden ibaret değildir. renk paleti, ışıklandırma, gölgeler, yansımalar, iç-dış mekan aydınlatmaları ve hava olayları en büyük fark yaratan etkenlerdir. bu yüzden benim bakış açıma göre ışıklandırma herşeydir, en önde gelen konulardandır. görsellikte en büyük etkiyi her zaman ışıklandırma dizaynı, yani sanat tarzı yapar.

witcher 3 oynayan herkese bu iki modu can-ı gönülden öneriyorum. oyuna yepyeni bir soluk getirecek, kaliteyi zirveye çıkaracaktır.

• Oyunda rüzgâr gücünü ve etkisini arttıran yeni modum yayında.

Stronger Wind Effect - Custom Wind Scale
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/10486

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]bulkaneyoutube
    Enjoy the view! have a listen to winds howling. feel the fresh air of the island. in-game settings: 1440p | ultra+ custom settings | dlss4 quality. Ray tracing is off. featured mods in this video: Stronger Wind Effect - Custom Wind Scale by me https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/10486 Promotional Atmosphere Lighting mod by BoneDoctor21 https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/10322
    https://www.youtube.com/watch?v=lqS2p0nWuIU

• Teşekkür ederim. iyi oyunlar dilerim. toussainttaki etkisi nasıl olur hiç kestiremiyorum. skellige harici test etmedim bu rüzgâr şiddetini.

indirip deneyecek diğer arkadaşlardan ricam var. beğendiyseniz, nexusmodstan hesabınıza giriş yapılı şekilde indirip, endorse ve vote butonlarına tıklarsanız mutlu olurum. diğer modlarıma da bakabilirsiniz.

bu ricam aslında emek verip paylaşan tüm diğer modderlar için geçerli. belli aralıklarla indirme ve endorse artışlarında site, modcuları premium üyelik ve donation points e katıldıysa store kısmından puan karşılığında orijinal oyun alabilme imkanları sunuyor. mesela yakın zamanda , eski modlarımın gördüğü ilgi sayesinde ömür boyu nexus premium hediyesi aldım. biriken puanların bir kısmıyla da space marine 2 oyununu aldım.

bunlar çok ufak ama mutlu eden detaylar.

New Gameplay Overhaul (E3 Inspired) NextGen
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/10497

script bazlı ufak bir gameplay overhaul modu. güç taşlarına yaklaşırken, canavar yuvalarının yanından geçerken , at sırtında, hava durumları değişimi ve dövüşteki Geralt ın yorumlarını iptal ettim.

dövüş esnasındaki slow motion, düşmanın yakınında bile olsanız yavaş menzilli spin hareketine girmesi gibi olayları iptal eden, finisher yerine düşmanları parçalarına ayıran dismember ı tetikleyen, aard işaretinin şiddetinin oyuncu levelıyla birlikte artması, normalden biraz daha güçlü sendeletme, uçurma ve yere serme gücü, düşmana her isabetli vuruşta hissedilir şiddette gamepad titreşimi ekleyen (varsayılan olarak kılıç dövüşlerinde bu titreşim yok) vb gibi değişiklikleri içeren bir mod hazırladım.

burada yaptığım şeyler, 2014 e3 demolarındaki combat ve diğer ufak detaylara yaptığım analizlerin sonucu oldu.

esasında uzun zamandır hazırdı ancak oyuna her gelen patch ile değişen scriptleri de güncellemem gerekiyordu. 4.04a_redkit_update2 den sonra artık patch gelmeyeceği kesinleştiği için ben de modu yayınlamaya karar verdim.

mod sayfasınıın açıklama kısmında daha detaylı olarak özelliklerinden ve kurulumundan bahsettim.

No levels, Brothers in Arms bug fix restored content collection , immersive camera, E3ARP gibi modlarla tam uyumludur. ki bunlar da diğer favori modlarımdandır.

yoksa bir nexusmods üyeliği almanızı, indirip denemenizi, beğenirseniz bir endorse atmanızı rica ediyorum.

takıldığınız sormak istediğiniz yer olursa buradan, pmden veya dc dmden (bulkane) yazabilirsiniz. keyifli oyunlar dilerim.

• Konu canlı değil ama şansımı deneyeyim. Bir kılıca rün taşı eklememe rağmen güç olarak değerleri hiç artmıyor. Aynı kılıcı insanlar nasıl 1000+ güçlerde kullanabiliyor?

Soru acemi sorusu gibi gelebilir ama eşim de oynadığı için oyunu kolay seviyede oynuyoruz, seviyemiz 100 oldu. 100 seviyede şimdi yeni bi kılıç edinince haliyle kılıcın seviyesi de 100 ama çok daha güçlü olabiliyor kılıç, rünlerle değil de efsunlamayla mı artıyor o değerler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muthis bir oyun, cok fazla emek var. Su siralar oyun oynamaya vaktim cok az oldugu icin gta 6 cikana kadar muhtemelen onumuzdeki 1 sene bu oyunu oynarim cunku bitmeyen bir icerik ve arasahneli uzerine calisilmis bir suru ilgi cekici gorev var. Icinde bu oyundan daha fazla dialog ve yazi olan oyun var mi merak ediyorum. Simdiye kadar oynadigim en iyi gozuken oyun olabilir, o blood and wine dlc ne oyle ya. Oyunun tek eksik yani build yapmak icin daha iyi imkan sunulabilirdi, skiller ve combat yavan kalmis. 3-4 sene evvel oyunu PS4'te biraz oynayip combat ve gameplay sevmedigim icin yarim birakmistim ama simdi oyun PS5'te muthis gozukuyor.

Hocam oyun güzel yalan yok, CD Projekt RED'de Rockstar gibi güzel işler çıkaran sayılı firmalardan biri. Ubisoft gibi 1-2 senede bir aynı oyunu kopyalayıp bize sunmuyor. CD Projekt RED firmasınında önü açık. Yeni Cyberpunk oyununda büyük bir sıçrayış bekliyorum. Cyberpunk 2077'de optimizasyon ve içerik açısından ilk başta bayağı sıkıntı yaşadılar ama bundan ders aldıklarını düşünüyorum. Yeni Witcher oyunu ve yeni Cyberpunk oyununu içerik ve teknik açıdan (optimizasyon) ona göre dizayn ederler diye düşünüyorum.

Hocam PC'de ki grafikler ortalamanın çok üstündeydi ama Witcher 3 kadar uğraşılmadığı, onun kadar detay seviyesine filan sahip olmadığı belli oluyor.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.