Evet BiA ile uyumlu ama next gen ile tam uyumlu değil eğer Photo Mode özelliğini çok kullanan biriyseniz next gen'de Vladimir UI modunu tavsiye etmem çünkü Photo Mode çalışmıyor Vladimir UI kullanırsanız. |
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1259. sayfa)

-
-
Hocam Vladimir ui hala kullanmıyor musun sen? Yakıştıramadım sana oyunun arayüzü bambaşka oluyor ya harika bir mod bence. Ha ama arkadaşın dediği gibi photo mode dan taviz vermen gerekecek..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürekli başa dönüyoruz ama artık bu firmadan cyberpunk seviyesinde bir oyun ancak görürüz, daha da ötesi olmaz. Witcher serisi her ne kadar teknik anlamda oldukça başarısız oyunlar olsa da o tutkuyu görüp biz de hissedebiliyorduk.
Çok akıllı(!) yöneticiler sağolsun bu ekibin de çoğu dağılınca geriye teknik olarakta başarısız , genel olarak ortalama bir oyun çıkıyor işte. Ben her ne kadar cyberpunk'ın kötü bir oyun olmadığını düşünsem de genel beklentiyi karşılamadığı ve vadettiklerini sunmadığı ortada.
Oyun sektörünün gidişatı da belli, benim CDPR'dan son beklentim orjinal oyuna çok fazla dokunmadan sadece yeni motorla yapacakları Witcher 1 remake. Ellerine yüzlerine bulaştırmadan sadece teknik olarak yenileyip sunsunlar diyeceğim ama bu konudaki becerileri malum, artık bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feunard -- 15 Mart 2023; 16:50:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
@Cemo94 Şimdi ana dosya harici hangilerini indirmem gerekiyor? Ekstra ayar yapmam gerekiyorsa ne yapmam gerekiyor hocam.
-
En üsttekini indir at gerekli klasörlere ekstra ayar istemez herhalde script Mercer ile birleştir yine de. İnan nasıl yaptım ben de hatırlamıyorum nexusta posts kısmındaki yorumları translate ile çevirip okumuştum
Bu adam yakın zamanda pozisyon değiştirdi diye hatırlıyorum ama detaylar aklımda yok. Muhtemelen bunun yerine başkasını bulurlar sıradaki oyuna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Olmuş hocam iyi oyunlar. Kapatman gereken bir ayar yok ama meditasyon ile ilgili bir ayar vardı. Kamera arkadan mı göstersin önden mi tarzı bir şeydi önden göstereni seç hocam bir de meditasyon yaparken ateş yakıyor geralt o ayar kapalıydı default halinde sanırım. Onu da açtın mı tamamdır
Ayarladım hocam onu da ve bir de harita kısmı yabancı gelir diye düşünüyordum ama oyunun tüm haritasını ezberlediğim için artık yabancılık çekmem diye düşünüyorum
Eşya işleme ve yetenek kısmı yabancı geldi ama ak bostanı bitirmeden alışırım diye düşünüyorum.
-
Kolay alışırsın hocam vanilla halinden daha güzel olmuş zaten. Ben yetenek kısmında zorlanmıştım sadece mutajenler falan kafamı karıştırmıştı ama 1-2 güne alışıyorsun ona da.
Senin kullandığın Gwent modu vardı hocam onu da atar mısın?
-
Gwentte sadece board modu kullanıyorum hocam şunu diyorsun sanırım
nexus mods :: the witcher 3
Vladimir UI - Alternate Gwent Boardhttps://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7087
Hybrit olanı kullanıyorum ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu modu indirmeye gerek var mı peki? İndirmesem bile Vladimir UI moduyla Gwent tahtası böyle görünür mü?
-
Hocam Vladimir ui de gwent tahtası değişiyor zaten vanilla halinden kat kat güzel oluyor ama benim hoşuma gitmediği için bu alternatif tahtayı indirmiştim. İstersen bi gwent e gir bak hoşuna gitmez ise bu modu kurarsın hoşuna giderse öylece bırakırsın.
Tamam hocam değişiyorsa sıkıntı yok hocam.
Ekstra olarak bu modu kurdum mu tadından yenmez.
-
Güzel mod inş çakışmaz
-
Mod olayı bambaşka bir şey girince çıkamıyorsun. Ben skyrim i mod yüklemek için kurduğumu bilirim
Ne yapıp edip o ayrılanları tekrardan şirkete kazandırmalılar
Yoksa firmanın oyunları zamanla ubisoft ea games oyunları gibi kalitesizleşecek ve birbirinin aynısı oyun yapmaya başlayacaklar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X