Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
981.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyuna sıfırdan başlamak daha çok hoşuma gitti bilmiyorum hocam.

Belki de ben yaşlanıyorum veya oyunu birçok kez bitirdiğim için ng+ bana tiksinç geliyor olabilir.

Bunlar tamamen benim kişisel fikrim oyuna bir şey dediğim yok ama bazı şeyler ng+ da aşırı mantıksız olabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Öyle yaparız hocam. ng+ yaptığınız zaman oturup konuşuruz neyin eksik olduğunu The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Güç dengesini ayarlayamamışlar gibi geldi bana NG+'da. Severance takılı Aerondight ile tek bir anafor kombosuyla hemen her şeyi kısa sürede kesebiliyordum. Seviye yükseldikçe çok daha güçlenmeliydi düşmanlar. Bunu dengeleyememişler. İlk kez başlandığında özellikle de Ölüm Marşı'nda Geralt çok güçsüz kalıyordu. Zamanla kaliteli itemler düşürdükçe git gide OP olmaya başlıyordu. NG+'da böyle bir durum yok. Başlangıçta direkt OP oluyor Geralt. Muhtemelen sizi iten de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 13 Mart 2023; 16:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Griffin setiyle ng+ başladım seviyem 55 önüme geleni üfleyerek öldürüyorum The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Canavarlar o kadar kolay öldürülebiliyor ki zevki çıkmıyordu oyunun.

1.32 Sürümünde ng+ yapmıştım onda bile canavarları kesmek zorluyordu ve eğlencesi zevki çıkıyordu.

4.01 sürümünde şu yeni eklenen Combat modu oyunu aşırı derecede kolaylaştırmış ve ng+ zevkini öldürmüş.

Hatta 4.01 sürümünde 5 seviye karakterle gidip 34 seviyelerde canavarlar kesebiliyordum. 1.32 sürümünde 34 seviye de canavar kesmeyi bırak canavarın yanından geçtiğinde ölüyordu karakter The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

En çok üzüldüğüm konu ise yeni eklenen Mutajen yeteneklerini doya doya kullanamamak.

• Oyuna 2.2 GB boyutunda güncelleme geldi

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]the witcher 3: wild hunt - official website
    The Witcher 3: Wild Hunt - Official Website
    https://www.thewitcher.com/tr/en/news/47767/patch-4-02-list-of-changes

• Souls oyunlarında NG+2'e kadar oyun bize hükmediyor zaten. NG+3'ten sonra yavaştan fantazi yapmaya başlayabiliyoruz. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Firmanın hala oyuna güncel destek vermesinemi mutlu olayım, yoksa next gen diye yedikleri haltı bilmem kaçınçı yama ile düzeltmeye çalışmalarınamı şaşırayım bayılıyorum bu firmaya The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

4.02 Yaması — değişiklik listesi

13 Mart 2023

The Witcher: Wild Hunt için 4.02 Yaması kullanıma sunuluyor ve yakında PC, PlayStation ve Xbox'ta mevcut olacak! Çeşitli düzeltmelerin yanı sıra, oyunun genel kararlılığını ve performansını da iyileştirir.

Aşağıda, bu güncellemede yapılacak en dikkate değer değişikliklerin bir listesini bulabilirsiniz.

PC'YE ÖZEL

• DX 12 sürümünde iyileştirilmiş CPU çekirdeği kullanımı.
    • Geri yüklenen ufuk tabanlı ortam tıkanıklığı. Daha önce Ambient Occlusion'ı kapatmış olan oyuncuların bunu tekrar yapması gerekecek. Bunu Seçenekler → Video → Grafikler'de bulabilirsiniz.
    • REDlauncher'da "Ödüllerim" bölümünün yerelleştirilmemesi sorunu düzeltildi.
    • NVIDIA HairWorks devre dışı bırakıldığında Toussaint'te meydana gelen titreyen manzara sorunu düzeltildi.
    • Parçacık optimizasyonu ile ilgili geçici kekemeliğe neden olabilecek bir sorun düzeltildi.

KONSOL'A ÖZGÜ

• Yeni nesil konsollarda Geliştirilmiş Performans Modu.
    • PlayStation 5'te diyaloglar ve ara sahneler sırasında karakterlerin biraz bulanık olabilmesi sorunu düzeltildi.
    • Işın İzleme Modunda bellek kullanımıyla ilgili, Xbox Series X'te çökmelere neden olabilecek bir sorun düzeltildi.
    • Bir Adam Ne Ekerse... - Yeni nesil konsollarda sohbeti başlattıktan sonra Geralt Shani'den kaçarsa oyun artık çökmeyecek.
    • Xbox One'da çapraz ilerleme kullanılırken hızlı kaydetmelerin yüklenememesi sorunu düzeltildi.
    • İki eksik "Birinci sınıf kılıç!" eklendi. önceki nesil konsollarda.
    • Bazı durumlarda PlayStation 5'te en eski oyun kaydının silinmesine neden olan manuel kayıtların üzerine yazmayla ilgili bir sorun düzeltildi.
    • Bir oyun kaydı yüklendikten sonra Beauclair ve Novigrad'da ortaya çıkan performans sorunları ele alındı.

GÖRSEL - PC ve Yeni Nesil Özel

• SSR'ye kırılma ve ışın izlemeli yansımalar eklenerek suya batırılmış görünüm iyileştirildi.
    • Siyah eserlerin taş kemerleri kapladığı tuğla dokularla ilgili görsel bir sorun düzeltildi.
    • Hareket Bulanıklığı kaydırıcısı eklendi. Seçenekler → Video → Grafikler'de bulunabilir.

GÖREVLER VE OYNANIŞ - Tüm platformlarda mevcut

• Savaş Hazırlıkları - "Avallac'h'ın her şeyin hazır olduğunu bilmesine izin ver" görevi sırasında görevi ilerletecek bir diyalog seçeneğinin olmaması düzeltildi.
    • Durumun Sebebi - Oyuncu binayı çalar, girer ve hemen terk ederse, depo kapısının kalıcı olarak kilitlenebilmesi sorunu düzeltildi.
    • Çöpçü Avı: Kedi Okulu Teçhizat Yükseltme Şemaları Bölüm 1 - Diyagramlar yağmalandıktan sonra bile görevin aktif kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
    • Uyumsuz bir kayıtta New Game+ başlatmaya çalışmanın, oyuncunun oyun yeniden başlatılana kadar bağımsız modda genişletmeleri başlatmasını engellemesine neden olan bir sorun düzeltildi.

LOKALİZASYON - Tüm platformlarda kullanılabilir

• Ciri'nin ve Geralt'ın Gwent kart açıklamalarının Korece yerelleştirilmesiyle ilgili bir sorun düzeltildi.
    • Arapça yerelleştirmedeki noktalama sorunları düzeltildi.
    • Geleneksel Çince yazı tipi güncellendi.

Lütfen dikkat: bunlar yalnızca en dikkate değer değişikliklerdir. Yama, bu listeye girmeyen diğer küçük düzeltmeleri içeriyor.

İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Güncelleme geldi ama test sonuçlarına bakmak lazım hocam.

Bu firma oyunlarına ne zaman güncelleme getirse oyun daha da geriye gidiyor The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

Oyun çıktığında gelseydi bu ng+ o zaman bir şeyler yapabilirlerdi ama daha sonradan eklendiği için tırt çıktı hocam yapacak bir şey yok The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Muazzam bir metafor muazzam. Saygılar CDP Red. 💯💯💯

..Gerçek şu ki duvarlar kimsenin güvenliğini temin etmez.
    Kendini içeri kilitleyip kalan her şeyi dışarıda bıraktığın yer evin degildir.
    Ev bazen, bulmak için çok uzaklara yolculuk ettiğin yerdir.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

• Ben Oyunu bitirdim güncellememi gelmiş :D Oyunda şunu farkeddim arkadaşlar.. Blood wine dlc'sine girince Grafikler %20 olarak düşüyor gibi :) onun dişinda MÜLKEMMEL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 13 Mart 2023; 19:31:1 >

Bu yeni gelen güncellemeyi düzelten bir Mod bekleyeceksiniz artık hocam The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Sağlam çalışan oyun 4.02 sonrası directx 11 ile açılamadan sürekli çöküyor artık, tebrikler cd projekt yine sıvadın her zamanki gibi The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]  Directx 12 tarafında normal çalışıyor fakat grafik fps akışında çok matah bi yükselme değişiklik yok...

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Şaşırtmıyorlar artık hocam The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Ne zaman bir güncelleme gelse oyunun çalışan kısımları bozuluyor.

Hayır yaptıkları oyunun motoru bunlara ait ne gibi hatalar yapıyorsunuz ki bu oyun sürekli bozuluyor The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.