Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyunu bu kadar özel kılan şeylerden biri de bunlar zaten. Zibilyon tane böyle ders niteliğinde anlatı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı 2015'te alıp oynayıp bitirmiştim ingilizce olarak. Pek tabi hikayeden bir şey anlamamıştım.
    Hikaye olarak ne çok şey kaçırdığımı yeni yeni fark ediyorum.
    Oyuna resmi olarak Türkçe dil🇹🇷 desteğinin eklenmesinde kimlerin katkısı olmuşsa sonsuz teşekkürler,saygılar,sevgiler. 💯👍💯

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cdpr krallar yine birşeyler deniyorlar. Bu işin sonu nereye varacak hayretle izliyoruz.

Toussaint ta herhangi bir iç mekana gidip önce RT açıp sonra RT kapatıp farkı görün. Eski sürümde iç mekanların parlaklığını arttıran saçma bir mod vardı, onu veya benzeri bir parametreyi next-gen sürüme eklemişler. İç mekanda gölgeleme ve karartmayı resmen yoketmişler, yapay bir aydınlık söz konusu. Sadece RT GI o işi düzeltiyor. ilk 4.00 nextgen çıktığından beri aynı sorun var. Bu olay ayrıca ana oyun için de geçerli. RT kapalı olan iç mekanları direkt yoketmişler.

1440p ultra+ ayarlar ve RT kapalıyken Horozbaş meyhanesi:

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

Oldgen den bile kötü duruyor ve hiçbir atmosferi, derinliği yok.

Aynı ayarlarda bir de full RT açıkken bakın:

Arada resmen nesil farkı var. Ortamdaki aydınlatmaya, mum ışıklarına, karartıya, doğallığa dikkatinizi çekerim. Kendi oyunumda bir de HDR ekranımda fark daha da çarpıcı oluyor.

Bu resimleri 4.01 sürümde almıştım ama kontrol ettim, 4.02de de aynı tamamen. HBAO+ ın bu olayda iç mekana hiçbir katkısı olmamış. En çok açık alanda bitkiörtüsünü etkiliyor orada fark muazzam.

Bitkiörtüsü için olan uzak çizim mesafesinde , ilk yayınlandığı 4.00 next-gen sürüme göre kötüye gidiş gözlemledim. 1440p rt ve herşeyi ultra + a almama rağmen böyle. En uzaktaki ağaçlar korkunç görünüyor.

RT gölgeler hâlâ düzelmemiş. Bazı gölgeli ışık durumlarında geralt ın tarık mengüç e dönüşmesi aynen devam.

HBAO+ ı geri getirmekle ne kadar iyi iş yaptılarsa RTAO yu da onun karşısında bir tık daha zayıf bırakarak, SSAO ya benzeterek yine yeteneklerini konuşturmuş reyizler.

Garin malikanesi, velende bataklığın yukarısındaki akan su ama aslında suyla alakası olmayan şeffaf doku + skellige açık alanındaki aynı şekilde fiziksel etkileşimi olmayan sadece cam gibi yüzeyi olan su problemi 2015ten beri devam

etmekte , hâlâ düzeltme yok.

Bir de krallar sulara ışın kırılma efektini ekleyerek immersion ı arttırdık demişler. Ee oyunda suyun kendisindeki shading problemlerini düzeltmeyince bunun ne anlamı kaldı ki. Sulardaki 2015ten beri devam eden problemler çözülmediği gibi bazı durumlarda gereksiz fazla ekledikleri köpük-dalgalardan ötürü kötüye bile gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 14 Mart 2023; 19:46:41 >

• bulkane kullanıcısına yanıt

Ek olarak bu yeni hairworks bug'ını da atayım:

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]Johnny Hair Bug - Nvidia Hairworksstreamable
    Johnny Hair Bug - Nvidia Hairworks
    https://streamable.com/gsg2sz
  • bulkane kullanıcısına yanıt

Hocam yine mükemmel bir inceleme ile karşımıza çıkmışsın ellerine sağlık.

Bunların oyunu düzeltmeye niyetleri yok sadece oraya buraya göndermeli şeyler eklesin dursunlar The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

Artık dalgaya vurduklarını düşünüyorum hocam.

Müsait olduğunuz bir zaman şu oyunun ng+ konusuna da bir değinir misiniz hocam? Oyunun ng+ kısmını yeni nesil güncellemesi ile öldürmüşler gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

• Johnny nin yüzü gözü açılmış hocam The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Aynen birde Skellige'de ki bu bug vardı adamlar oyuna update ile bug ekliyorlar resmen :D

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]AKBULUTyoutube
    tags↓ #witcher3 #nextgen #pcgameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=KlqIEcWLsGw&feature=youtu.be
  • Adamlar daha düzgün çalışan oyunu bozuyorlar birde üstüne yeni oyun yapacaklar
    Değil witcher 3 kalitesinde oyun cyberpunk kalitesine bile tekrardan erişebileceklerini sanmıyorum
    Yönetim kadrosu yazık etti firmaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3 ile parlayan firmayı cyberpunk bitiremedi bu gidişle yine witcher 3 bitirecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eeee The Witcher 3'ü The Witcher 3 yapan adamları yollarsan şirketten böyle olur. Yöneticiler sandılar ki keramet kendilerinde. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]  Biraz para görünce saçmalamaya başladılar. Bu vasıfsız yönetici takımından çekmeyen bir sektör, firma kaldı mı acaba? Para her zaman olduğu gibi yine tutkuyu ve özveriyi öldürdü. The Witcher 4 patlarsa CDPR bir daha toparlayamaz. Ha eğer The Witcher 3 kalibresinde olur ise yine uçuşa geçerler muhtemelen ama ben pek sanmıyorum. The Witcher 3 bir daha tekrarlanamayacak bir fenomen. Adamlar tüm tutkularını ve aşklarını bu oyuna akıtmışlar geriye birazını bile akıtabilecekleri başka bir yer kalmamış. Neyse merakla bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 14 Mart 2023; 23:57:52 >
  • @AKBLT-25 Hocam şu kullandığınız modun adı nedir acaba?

Açıklama kısmına baktım göremedim ve şunu söylemek istiyorum çektiğiniz Witcher videoları aşırı kaliteli tebrik ederim.

Ne zaman sizin çektiğiniz bir Witcher videosu izlesem oyuna tekrar başlamak istiyorum ama daha sonra aklıma Skellige adalarındaki soru işaretleri geliyor ve vazgeçiyorum The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Ben yeni oyundan daha çok yapacakları Witcher 1 Remake nasıl olacak onu daha çok merak ediyorum.

Capcom'un yaptığı kadar kaliteli bir yapım görebilecek miyiz bakalım.

Bu hatayı tekrar görürüz diye düşünüyorum The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• @Tobias Rieper tam olarak hangi modtan bahsediyorsunuz hocam? Onu tam anlayamadım malum o görüntüde birden fazla mod var armordan tutun, ışıklandırmaya kadar ama işaretlerle ilgili modu diyorsanız tam olarak şu modu kullanıyorum:

Bu mod giydiğimiz armor ne olursa olsun tüm bonusları aktif ediyor mesela ben Kaer Morhen kullanıyorum ama Griffin setinin bonusları ve Ayı zırhının bonusları aktif oluyor.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]nexus mods :: the witcher 3
    Universal Set Bonuses Redux (Next Gen)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7584
  • Hocam niye taktınız o soru işaretlerine ya? Toplamayın gitsin. Şahsen ben bilmem kaç kere bitirdiğim bu oyunda sadece bir kere topladım bu soru işaretlerinin tamamını. O da para kasabilmek içindi. Çıkan itemleri alıp satıyordum. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu işaretler üzerinden oynayıp bitirmek cidden çok rahat ettiriyormuş.
    Her tür canavar için Yrden özelliğinin son iki sırasını, insanlar ve insan olmayan diye geçenlere de İgni'nin ikinci ve dördüncü sıradaki özellikleri açınca ölüm marşında bile kimse duramıyor karşımda.

İlk oynadığım da tamamen kırmızı odaklı gitmiştim yazık etmişim valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 15 Mart 2023; 10:33:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özür dilerim belirtmeyi unutmuşum hocam düşman can barını sormuştum

• Şu görsel gece rüyama girse ter içinde uyanırım hocam öyle bir durum The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Vladimir UI modunu kullanıyorum genel olarak arayüz için.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Tamamen kırmızı gittiğin zaman oyun zevk vermiyor ki hocam vur kaç olayına dönüyor savaş kısımları.

İşaret ağırlıklı gidildiği zaman oyunun zevki yüz kat artıyor. Griffin setini dizip tamamen mavi gittiğiniz zaman o zaman zevkten dört köşe olabilirsiniz hocam The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Vladimir UI modu BIA modu ile uyumlu mu hocam ekstra yapmamız gereken bir şey var mı?

Vladimir UI modunu denemek istiyorum aslında çok iyi duruyor mod.

• 
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.