Bu oyunu bu kadar özel kılan şeylerden biri de bunlar zaten. Zibilyon tane böyle ders niteliğinde anlatı var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1258. sayfa)

-
-
İlk çıktığı 2015'te alıp oynayıp bitirmiştim ingilizce olarak. Pek tabi hikayeden bir şey anlamamıştım.
Hikaye olarak ne çok şey kaçırdığımı yeni yeni fark ediyorum.
Oyuna resmi olarak Türkçe dil🇹🇷 desteğinin eklenmesinde kimlerin katkısı olmuşsa sonsuz teşekkürler,saygılar,sevgiler. 💯👍💯
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ek olarak bu yeni hairworks bug'ını da atayım:
Johnny Hair Bug - Nvidia Hairworksstreamable
Johnny Hair Bug - Nvidia Hairworkshttps://streamable.com/gsg2sz -
Hocam yine mükemmel bir inceleme ile karşımıza çıkmışsın ellerine sağlık.
Bunların oyunu düzeltmeye niyetleri yok sadece oraya buraya göndermeli şeyler eklesin dursunlar
Artık dalgaya vurduklarını düşünüyorum hocam.
Müsait olduğunuz bir zaman şu oyunun ng+ konusuna da bir değinir misiniz hocam? Oyunun ng+ kısmını yeni nesil güncellemesi ile öldürmüşler gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
-
Johnny nin yüzü gözü açılmış hocam
-
Aynen birde Skellige'de ki bu bug vardı adamlar oyuna update ile bug ekliyorlar resmen :D
AKBULUTyoutube
tags↓ #witcher3 #nextgen #pcgameplayhttps://www.youtube.com/watch?v=KlqIEcWLsGw&feature=youtu.be -
Adamlar daha düzgün çalışan oyunu bozuyorlar birde üstüne yeni oyun yapacaklar
Değil witcher 3 kalitesinde oyun cyberpunk kalitesine bile tekrardan erişebileceklerini sanmıyorum
Yönetim kadrosu yazık etti firmaya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Witcher 3 ile parlayan firmayı cyberpunk bitiremedi bu gidişle yine witcher 3 bitirecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eeee The Witcher 3'ü The Witcher 3 yapan adamları yollarsan şirketten böyle olur. Yöneticiler sandılar ki keramet kendilerinde.
Biraz para görünce saçmalamaya başladılar. Bu vasıfsız yönetici takımından çekmeyen bir sektör, firma kaldı mı acaba? Para her zaman olduğu gibi yine tutkuyu ve özveriyi öldürdü. The Witcher 4 patlarsa CDPR bir daha toparlayamaz. Ha eğer The Witcher 3 kalibresinde olur ise yine uçuşa geçerler muhtemelen ama ben pek sanmıyorum. The Witcher 3 bir daha tekrarlanamayacak bir fenomen. Adamlar tüm tutkularını ve aşklarını bu oyuna akıtmışlar geriye birazını bile akıtabilecekleri başka bir yer kalmamış. Neyse merakla bekliyoruz bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 14 Mart 2023; 23:57:52 > -
@AKBLT-25 Hocam şu kullandığınız modun adı nedir acaba?
Açıklama kısmına baktım göremedim ve şunu söylemek istiyorum çektiğiniz Witcher videoları aşırı kaliteli tebrik ederim.
Ne zaman sizin çektiğiniz bir Witcher videosu izlesem oyuna tekrar başlamak istiyorum ama daha sonra aklıma Skellige adalarındaki soru işaretleri geliyor ve vazgeçiyorum
-
-
@Tobias Rieper tam olarak hangi modtan bahsediyorsunuz hocam? Onu tam anlayamadım malum o görüntüde birden fazla mod var armordan tutun, ışıklandırmaya kadar ama işaretlerle ilgili modu diyorsanız tam olarak şu modu kullanıyorum:
Bu mod giydiğimiz armor ne olursa olsun tüm bonusları aktif ediyor mesela ben Kaer Morhen kullanıyorum ama Griffin setinin bonusları ve Ayı zırhının bonusları aktif oluyor.
nexus mods :: the witcher 3
Universal Set Bonuses Redux (Next Gen)https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7584 -
Hocam niye taktınız o soru işaretlerine ya? Toplamayın gitsin. Şahsen ben bilmem kaç kere bitirdiğim bu oyunda sadece bir kere topladım bu soru işaretlerinin tamamını. O da para kasabilmek içindi. Çıkan itemleri alıp satıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunu işaretler üzerinden oynayıp bitirmek cidden çok rahat ettiriyormuş.
Her tür canavar için Yrden özelliğinin son iki sırasını, insanlar ve insan olmayan diye geçenlere de İgni'nin ikinci ve dördüncü sıradaki özellikleri açınca ölüm marşında bile kimse duramıyor karşımda.
İlk oynadığım da tamamen kırmızı odaklı gitmiştim yazık etmişim valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 15 Mart 2023; 10:33:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özür dilerim belirtmeyi unutmuşum hocam düşman can barını sormuştum
-
-
Vladimir UI modunu kullanıyorum genel olarak arayüz için.
-
Tamamen kırmızı gittiğin zaman oyun zevk vermiyor ki hocam vur kaç olayına dönüyor savaş kısımları.
İşaret ağırlıklı gidildiği zaman oyunun zevki yüz kat artıyor. Griffin setini dizip tamamen mavi gittiğiniz zaman o zaman zevkten dört köşe olabilirsiniz hocam
-
Vladimir UI modu BIA modu ile uyumlu mu hocam ekstra yapmamız gereken bir şey var mı?
Vladimir UI modunu denemek istiyorum aslında çok iyi duruyor mod.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X