Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
196
Favori
950.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12591260126112621263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Battlefront 2 serverlar doluyor mu hocam ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yürek dayanmaz.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]youtube
    #witcher3 #witcher #triss #yennefer
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ekt27BOlIz8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutulmuş kurt setinin özellikleri iyi güzel de hiç oyunun geçtiği evrene uymuyor. Motorcuların giydiği kombin gibi duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar spoiler'a girmeden şu Triss ile aşk yaşasak da yaşamasak da "Full Crew" adlı başarımı verdiği yazıyor. Ama bazı yerde de illaki kalıp aşk yaşamamız gerektiği yazıyor.

Hangisi doğru?

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Aşk yaşaman bile o başarımı alabiliyorsun hocam.

• Sanırsam aşk yaşayıp yaşamamak değil de, gemiye binmeden "gitme kal" demek gerekiyormuş son savaşta müttefik olarak gelmesi için.

Maalesef ng+ yapmak durumunda kalacağım platin kupa için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 20 Mart 2023; 17:20:59 >

Alakası bile yok hocam.

Siz ona güle güle deyin daha sonra Yennefer onu çağıracak zaten ve sizde o sırada başarımı alacaksanız.

Yen son savaşa geralt için değil Ciri için geliyor yani gelme diye yalvarsan da durduramazsın

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Yennefer için demiyor ki hocam Triss gelir mi diye soruyor.

Yennefer en az Geralt kadar önemli bir karakter olduğu için onun olmamasının imkanı yok zaten The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Hadi ya yanlıs anlamışım Ciri’nin Triss de de hatrı var o da gelir

• Yennefer anası Triss de ablası mı oluyor bu durumda o zaman hocam The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• quote:

“Triss, Witcherların daveti üzerine Kaer Morhen'e geldi. Yolu bulmaya çalışırken, Witcherların "İz" diye tabir ettiği eğitim parkurunda çok profesyonel manevralar yapan bir kız gördü. Ciri'ydi. Küçük Witcher'ın ayağı takıldı ve düştü. Triss hemen yardımına koşup ayağını iyileştirdi ve onunla birlikte Kaer Morhen'e geri döndü. Ciri trans hallerine girip kehanetlerde bulunuyordu. Triss onunla beraber kalarak geceleri de onunla ilgilendi, bir süre sonra Ciri trans hallere girmeyi bıraktı. Ayrıca Ciri, artık genç bir kız olmuştu. Ancak utandığı için regl ve ergenlik durumlarını Witcherlara söyleyemedi. Karnının şiddetli ağrılarına rağmen eğitimini asla aksatmadı ve Witcherlar da tabii ki bunu fark etmedi. Triss, Ciri'ye ve Witcherlar'a bu durumda neler yapılması gerektiğini gösterdi. Triss ayrıca Ciri'ye yeni kıyafetler verdi. Ciri mavi elbisesini giyip salona geldiğinde Witcherlar da onun özel durumunu anlayacak ve eğitim yapmayacaklardı.”

Aynen öyle oluyor hocam hatta bi tık daha yakını diyebiliriz

• Vay anam vay The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Ama yine de Geralt için en iyi aile tablosu budur hocam.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • Valla yenneferda triss de gri karakterler. Artıları ve eksileri var ben ikisine de ayrı ayrı baktım gördüm sırf kitaplardan ve geralt ın aşkından dolayı artık ben de öyle düşünüyorum Yennefer çok daha ağır basıyor

• Hocam Keira karakteri gibi düşün. Keira ile son ada buluşmasında eğer belgeler ile ilgili farklı bir tutum sergilersen daha farklı oluyor hani? Triss olayı da sanırsam öyle.

Ne güzel kart kupasını da halletmiştim bugün. :(

Hocam ben oyunu birçok kez hiç biriyle ilişki yaşamadan oynadım ve hepsi savaşta yanımda bulundu.

Hatta Triss ve Yennefer karakterlerine köpek bile çektim ama savaş sırasında biz gelmeyiz demediler The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

Kasma bu kadar hepsi gelecek yeter ki diğer karakterlere yardım edip savaş zamanı yanında bulunmaları için destek ol yeterli.

Ana karakterlerden herkes geliyor savaş zamanı olduğunda.

Güzel bir kişiyi daha Yennefer takımına çektik bugün The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Bu son oynayışımda ben de yennefer seçtim hocam ayıp ediyorsun zaten takımdayız

Ben de Yennefer için tekrar oynasam mı diye düşünüyorum hocam.

Hatta birkaç mod bile buldum.

Ama oynarsam hiçbir hatunla yatmadan oynarım sadık bir şekilde The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]nexus mods :: the witcher 3
    Lore friendly black and white dress for Yennefer
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3359

Yennefer Concept Hair
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2567

Omelet Quest - Next Gen Enabled
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7213

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7A484DC9 -- 20 Mart 2023; 19:39:10 >

• Hocam yennefer için consept hair okey de alternatif kostüm gayet yeterli bence hiç oynama hatunun elbisesiyle Triss’in ki o kadar ilgi öekici değil ama içinde içlikten hallice bir şey var tam libido killer

• 
Sayfa: önceki 12591260126112621263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.