Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.664
Cevap
195
Favori
981.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12071208120912101211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yılda bayağı geliştirmişler oyunu. Özellikle Geralt’ın gün batımlarında Tarık Mengüç’e dönüşmesi müthiş bir detay olmuş.

CP 2077’nin uçan arabaları varsa Witcher 3’ün de uçan atları var. Ne olmuş yani.

https://imgur.com/a/7NyeiYh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 14 Aralık 2022; 18:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs

• Başladık bakalım ps5 de tekrardan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Rx 6700 ile denedim.

Rt ultra ayarlarda 30-40 arası ama kanserlik resmen donmadan yürüyemiyorsun resmen :)

Ultra ayarlarda ise 70-80 arası aldım şimdilik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bro4ke053 -- 14 Aralık 2022; 18:23:51 >

Kesinlikle katılıyorum ama ufak bir farkla. Bence ona "oyun" dememek lazım. "Oyun" anlamında Vampire Survivors, Minecraft, Elden Ring gibi gerçekten oyun gibi oyunlar var. Dünya, hikaye yaratımı, hikaye anlatıcılığı, işleyişi vs. gibi konularda cidden çok iyiler fakat o anlamda "oyun" dendiğinde benim için işin içine oynanış mekanikleri de giriyor ki Witcher 3 ilk çıktığında da mekanik anlamda biraz hödük kalıyordu. Şu an zaten güncel oyunlardan sonra, benim şahsi fikrim tabii ama oynanış mekaniği anlamında hiç iyi yaşlanmamış. Kaldı ki ben Witcher serisini ayıla bayıla oynamış biriyim. Ha işin daha da teknik kısmında ise zaten firma olarak istikrarlı şekilde batırmaya devam ediyorlar. Bu anlamda Witcher 2 de ilk çıktığında hele de konsollarda rezaletti hatırlanırsa. Pc'de de pek iç açıcı değilken zamanla düzeldi. Hatta ilk Witcher da çok kötü çıkmış, yine güncellemeyle adam olmuştu. Witcher 3 nispeten daha iyi çıkmıştı aslında. Cyberpunk ise şirazelerini iyice kaydırmış belli ki. Adamların elinin ayarı kaçmış resmen. Sorunsuz oynadığım oyunu şu an daha iyi bir sistemle daha kötü oynuyorum resmen zira standart ultra ayarlarda da bir acayip çalışıyor oyun. Piyangodan parayı bulduktan sonra kafayı kıran tipler gibi bunlar da aşırı övgüden sonra sapıtmış resmen. Hayır işin kötüsü, dediğim gibi bayıla bayıla oynadığım Witcher 3'ü eğer yakın zamanda düzeltmezlerse ağzımda kötü bir tatla hatırlayacağım ileride ona üzülüyorum.

"Oha sinema filmi kalitesinde ama hikayeye ben de etki edebiliyorum inanılmaz" diye ağzımın suyu aka aka oynadım çünkü ben bu oyunu aylarca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 14 Aralık 2022; 18:27:49 >

• Güncelleme için...

Yuh, oyunun kendisi o kadardı zaten.

Tabii ki sandbox öğeleri bakımın çok çok daha üstünde, devrimsel oyunlar var. Daha çok nintendo oyunları oluyor bunlar Zelda, Animal Crossing gibi. Ama saydığınız oyunlar da aynı şekilde bu işi çok iyi yapan oyunlara örnek. Benim kastettiğim daha çok rpg öğeleri üzerineydi. Karakter gelişimi -level sistemi, daha iyi zırh ve silahları aramaya yönelten keşif duygusunu tetiklemek vs.- hikayeye etki, yaptığımız görevlerin ve aldığımız kararların sonuçlarını en umulmadık ve önemsiz görünen yerlerde karşımıza çıkışı vs. Mesela bir yan görevde bahsedilen batık bir geminin enkazını bambaşka bir görevdeyken buluyoruz, o enkazda bulduğumuz bir mektupla bunun bağlantısını oyuncu kendi sağlayabiliyor gibi. Yılların god of war'unu yarı açık dünyalı yan görev yapmalı Kratos'un ekipmanını geliştirebildiğimiz bir oyuna evrilten Witcher 3 olmuştur bence. Her yerinden detay RDR 2'yi yapma motivasyonu Witcher 3'den daha detaylı olması için öyle yapıldı. Assassins Creed'in şuanki hali daha Witcher 3 gibi yapılmaya çalışıldığı için böyle.

• Kuruyoruz , tabiki bug ve sorunlarin olacagini biliyorduk. Sorunsuz oyun cıkışını unutun arkadaşlar. O devir geride kaldi.. Adamlar artik teknolojilere güveniyor. Kademe olarak güncelliyorlar.. Muhim olan oyunun ne kadar geliştigi.. Anladigim kadariyla , eski sürümde en yüksek açan yeni sürümde orta seviyede acabiliyor : ) ee oyunu 4000'e göre inşa edersen sonuclari olacaktir.

İsimlendirme bana da çok saçma geldi başından beri, hem tepki aldı 2 ve 3 serisine yeni Dlss i vermediği için hem de tam olarak dlss mantığında değildi zaten. Ama şunu söylemek lazım, halihazırda düşük fps alırken(tabi 4090 ın pek düşük aldığı oyun olmasada diğer 4 serisi kartlarda bu durum daha belli olur) frame generationı açmak fazla görsel hata veriyor, bu yüzden dlssin verdiği her ekstra fps bu tip hataların olmaması açısından değerli sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

rtx açınca ise sapıtıyor, oynanmayacak duruma geliyor tam test edemedim. fsryi açacaktım hem oyun hem de amd driveri çöktü.

@Cemo94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 14 Aralık 2022; 18:52:19 >

• 2060S ile deneyen var mı? duruma göre güncellemeyi bekleyeceğim.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Drop oluyor mu hocam? Sabit 60 fps verebiliyorsa FSR’ye çok da gerek kalmıyor umarım dropsuz sabit 60 fps verebilir ultra takıntım da yok highda oynarım.

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Şimdi de oyuna giremiyorum çöktü uyarısı verip oyun ana ekranında atıyor masaüstüne.

• Bende ne alaka ise Wallpaper Engine oyun tam ekran olsa bile çalışıyormuş diğer hiçbir oyunda olmayan bir sıkıntı bunda oldu. Oyuna girmeden kapadım kullandığım animasyonlu, 4k 120 fps baya sistem yiyen bir wallpaper kapanınca oyunda 20 fps artış yaşadım ilginç bakalım daha ne garip sorunlar ile karşılaşacağım.

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • Adamlar Skellige adasındaki köprüyü tamir etmiş  Bu köprüyü bileniniz vardır ne zaman üstünden atlamaya çalışsanız Geralt dalış moduna girip suya atlıyordu. O sorunu ortadan kaldırmak için köprüyü tamir etmişler.

• 
Sayfa: önceki 12071208120912101211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.