Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.654
Cevap
195
Favori
948.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12061207120812091210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dlss 3 diğer adıyla frame generation zaten adı üstünde ekstra bir frame üretiyor, kaçınılmaz olarak frame per second değeri de artmış olacak ve haliyle Dlss 2 ye göre her zaman daha fazla fps alabileceksin. Tabi Dlss 3 ün kendi sıkıntıları var ama fps bazında baktığımızda fark olmak zorunda.

• @Kraven

Masaüstünden ekran kartı denetim masası arayüzüne gir,oradan sol köşede ki masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlaya tıkla,ardından tam erkan seçeneğini seçince sorun çözülecektir.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 14 Aralık 2022; 16:17:35 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Sizde ki kart neydi hocam ?

• Easy Ice kullanıcısına yanıt

hocam update ekranına gelin orada 3 nokta var oraya girin. Sürümü seçin game of the year sonra zaten ücretsiz şekilde yükler

• Teşekkür ederim hocam paylaştığınız için. Temerya seti daha iyi duruyor gibi bundan o setten devam o zaman The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Dlsd güncellemesi nasıl yapılıyor hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Hocam resmi çeviri ile karşılaştırma yaptım siz daha resmi çeviriyi görmediğiniz için pek anlamamış olabilirsiniz tabii. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]  Şuan esprisine gülünmeyen adam oldum ama resmi çeviri ile biraz oynayın sonra tekrar yazdıklarımı okuyun o zaman belki anlarsınız. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

• Çok teşekkür ederim. Bunu yapmıştım ama alttaki oyunların özel ayarlarını geçersiz kıl seçeneğini seçmemiştim. Onu seçtikten sonra oyunu da tam ekrana alınca düzeldi. CDPR yine teknik olarak muazzamlıklarını ortaya dökmüş. Çerçevesiz yapınca yine olmuyor. İlla tam ekran yapmak gerekiyor.

• Modlar çalışıyor mu acaba.

• Ben 1050ti'lı laptobumda oyunu gayet güzel oynuyordum şimdi bu next-gen upgrade'i yüzünden ayarları düşürmek zorunda mı kalıcam yani anlamadım? Ben next-gen olmayan halini oynamaya devam istiyordum oyunumu. Şuan onu da oynayamıyorum 45 gb'lık upgrade yapmadan. Saçma bir iş yapıyor bence cd projeckt. Benim anladığım eski makine sahiplerine yeni makine aldırtmak için çıkartılmış bir upgrade. Şimdi ben ayarları düşürünce eskisinden bile kötü gözükecek oyun bende muhtemelen. Güncellemeyi yapmak zorunda bırakılmak da sinir bozucu.

edit: eski halini beta sürümünden oynayabiliyormuşum. ama yine 50 gb indirmek zorundayım hala.

edit 2: eski yani beta sürüm için 500 mb'lık bir update gelmiş sadece onu indirip oynanıyor, ben ordan devam.

edit 3: beta sürüm de çalışmıyor. büyük bir ustalık ile onu da bozmuşlar tebrik ediyorum kendilerini. Loading screen'de kalıyor açılmıyor oyun. Zaten alt-tab fonksiyonu bile düzgün çalışmıyordu oyunun. Öylece kalıyorum ekranda. Manuel kapa-aç yapmam gerekti pc'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 14 Aralık 2022; 18:18:30 >

• Oyunu epic üzerinden güncelleyen varmı ? Bende zaten yüklüydü şimdi sıfırdan 84.4 Gb tekrar indiriyor güncelleme yerine komple yeni oyunmu indirmesi lazım ??

• arman09 kullanıcısına yanıt

TechPowerUp'ın ilgili sayfasından son DLSS dosyasını indirip, oyun klasöründeki mevcut dosyanın üzerine yapıştırmanız yeterli. Garanti olsun diye mevcut dosyanın başka bir yere yedeğini alsanız iyi olur.

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]techpowerup
    NVIDIA DLSS DLL (2.2.16) Download
    https://www.techpowerup.com/download/nvidia-dlss-dll/
  • 11400f 6600 xt ile high ayarlarda 2k da 70fps alıyorum ortalama fsr ile kalite modunda 80 oluyor fikir sahibi olunması için yazıyorum.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Dlss ve Frame Generation farklı çalışıyor. İkisi birliktede çalışabiliyor. Niye Dlss 3 adlandırılmış anlamadım farklı özellikler. Dlss + Frame Gen açınca sorunlar olabiliyor. Native + Frame Generation kullanıyorum ben. Bu oyunda Dlss kapalı Frame Generation açıkken +30 fps civarı veriyor. Üstüne dlss açınca 100+ oluyor.

• Tşkler

• Bu arada CDPR'ı tebrik ediyorum. Tek güncellemeyle oyun Cyberpunk'a çevirmişler. Gtx 980'li eski kasada ultra açtığımda daha yok mu diyordu oyun, şimdi 3060'lı sistemde RT açınca güzelim oyun ağlamaya başlıyor yeter artık işkence etme bana diye. Dlss performansta açacaksam ne anladım ben bu işten? 2K'da RT açınca böyle ağlayan başka bir oyun bile yok piyasada şimdiye kadar benim karşılaştığım Rtx 3060'da Dlss kalitedeyken. En kötü performansı F1 2022 veriyordu onda da yine 60'a yakındı performans yine hatta bazı pistlerde geçiyordu da.

• Kraven kullanıcısına yanıt

Cdpr 'oyun' yapma konusunda aşırı başarılı, Witcher 3 ile bu işin neredeyse formülünü çıkartmış, Assassins Creed, Rdr, Gow gibi serilere bakın böyle yapacaksınız diyip bir çok konuda belki de devrime yol açmış bir firma. Ama teknik konulardan sınıfta kalıyorlar. Witcher 3'de bile hala bir çok bug var. Çok geniş kapsamlı bir oyun tabii yer şeyi kusursuz yapmaları çok zor ama optimize edilmemiş bir next-gen upgrade'i yerine keşke yıllar içinde şu ufak bugları da çözselerdi.

• Anladım hocam, hatta güldüm 😀 😀 esprisi anlaşılmayan esprisine dahi güldüm 😀

• 5800X3D+6900XT 1440p'de ultra rt ayarlarda, 30-38 fps arası açlışıyor. Rt kapalı ise 100-120 fps arası çalışıyor.

• imzamda ki sistemle oyunun ilk 15 -20 dakikasını oynadım az önce

öncelikle oyunda optimizasyon sorunu var gibi oyun nvme ssd'ye kurulu anlık mini droplar oluyor inanılmaz bir kasma hissi var ama görsel iyileştirme anlamında ilk oyuna kıyasla gerçekten bariz farklar var bunu net söyleyebilirim performansı patchinin yayınlanmasını bekleyeceğiz gibi duruyor.

2k ultra rtx açık dlss dengeli de fps 60-80 arası gidiyor monitörün kendi osd menüsünden bakıyorum msi osd çalışmadığı gibi steam kendi fps sayacıda çalışmıyor ama oyun sanki 25- 30 fps akıcılığında anlamadım aşırı gözümü yordu acaba yanlış mı gösteriyor diye kaç defa baktım ama aynı rakamlar hep 60-80 fps arası bu rakamlarda gayet smooth yumuşak bir oynanış sunması lazımken bilemedim The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 14 Aralık 2022; 18:17:32 >

• 
Sayfa: önceki 12061207120812091210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.