< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1205. sayfa)

-
-
Güncelleme yaptıktan sonra eski haline dönebiliyor muyuz ? Ona göre güncellicem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski yeni diye kıyaslama da fark hissediliyor sadece yoksa oynarken zaten öyleydi gibi düşünüyor insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dx11 sürümü denedim sıfır sıkıntısız 4k ultra+ 90 fps alıyorum.. Rtx için 4000 serisi kart aldırma güncellemesi olduğu bariz; komik yani dlss 3000 serisi kartlarda gözle görülür fps artışı dahi yapmıyor sanırım dlss 3.0'a özel bir geliştirme aldığı belli. 3080-90 kart sahipleri Rtx ve 4k almayı unutsun 2k bile Rtx açık doğru düzgün dropsuz deneyim sunmuyor.
-
Aynen buraya yazarım sonuçları.
-
-
Oynuyorsunuz sanırsam. Ekran kartınız deneyiminiz nasıl güncelleme ile ilgili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun içi çektiğimiz ekran görüntüleri nereye kaydediliyor ve bunları steam'e yükleyebiliyor muyuz?
-
-
Güncelleme yapmama gibi bir seçeneğimiz var mı?
bende bunu merak ediyorum ilk defa kuracağım steam den satın aldım, gtx 1650 ile oynanmaz yeni hali anlatılanlara göre olmazsa eski halini korsan indireceğim
-
Hali hazırda oynuyordum bir sürü de mod var cillop gibi çalışıyordu RX 570 de.
ray tracing pc de çok daha iyi çalışıyor. PS5 te denedim rt açık ama sarmadı. PC de rt açık 3080 kart ile 2k monitörde daha iyi geldi gözüme, ps5 te oynayacaktım ama fikrimi değiştim. Gerçi Tv 4K ama yine 2k monitörde daha hoş geldi gözüme anlamadım.
-
Aynen,Elden ring bildiğin hack&slasher ama open world yaparsan içerik yetersiz kalacağı işin rpg şablonu yapıştırmaya mecbur kalırsın,böyle hibrit oyunları rpg diye satmak pazarlama stratejisinden ibaret.
-
RX 6900 XT kullanıyorum hocam her şey Ultra+ RT kapalı 1080p (maalesef) sabit 60fps alıyorum ama saniyelik takılıp düzeliyor.
-
Gönüllü yama çalışıyor mu arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube de bazı videoları izledim fena görünmüyordu. Ama siz böyle söyleyince korktum :) 5600, 16gb, rx6700 kullanıyorum
RT açınca 3090 bile ağlıyor hocam yapımcı sanırım 4000 serisi için çalışmış
Keşke RT kısmına bunu açmak için 4080 veya 4090 sahibi olmanız gerekiyor yazsaymışlar. Onun harici her şeyi Ultra+ aldım kaymak gibi akıyor oyun hiç bir sorun yok. Oyuna girip kendinize göre ayar çekin deneyip gözlemleyin.
-
-
Bu arada ana menü değişmiş mi meditasyon yapan geralt görmek istemiyorum artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X