< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1206. sayfa)

-
-
Menü aynı hocam
Sadece oyunu her başlattığınızda Meditasyon görünümü değişiyor o kadar.
-
Bende başlamamak için kendimi zor tutuyorum hocam vallahi. Gönüllü çevirinin güncellemesini bekleyip öyle oynayacağım. Resmi çeviri biraz tırt kalmış evrene göre
-
RT + ULTRA + 1080p + RTX 2080= 25-30fps
Bu nedir boyle :D cyberpunkdan daha beter kasıyor fakat grafıkler efsane olmus bayıldım.
RTX 4080 den dusuk kartınız varsa rt acmayın demısler kısaca
-
Dx 12 biraz sıkıntı var gibi. Güncellemlerle optimize olacaktır. En büyük sıkıntı dx 12 rtas, fraps steam fps sayacı çalışmıyor. Kaç fps aldığımızı görrmiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
epic games de oyun 85.8 gb indiriyorum rtx 3090 ile test edeceğim merak ettim.
-
Oyun bambaşka birşey olmuş yalnız.Hem kaplama kalitesi ve karakter üstündeki detaylar artmış hem de çevredeki ot bitkiler yenileriyle değiştirilmiş çok farklı geldi oyun bana.2070 laptop çoğu ayar ultra+ (Saç dalgaları kapalı) rt full açık dlss performans modunda 30-35 fps gidip geliyor.Bir 200 saat daha gömerim net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 14 Aralık 2022; 13:6:20 > -
6800xt ile deneyen var mı? Performans nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimovskii -- 14 Aralık 2022; 13:3:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
13600K işlemci ve 3060ti de rt ultra 1080p de sürünüyor oyun konsolda rt 2k 30 fps olmasına şaşırmadım bu durumda. Ps5 den devam edicem save olayı süper oldu hemen ps5 kapatıp pc de açmak baya güzel
-
Rewards olarak verilen zırh ve eşyalar endgame savede direk envantere gelmişti hocam, ama seviyelerine bakmamıştım.
Akşam tekrar bakar yazarım.
Oynanmayacak halde değildir herhalde değilmi. Ben dayanamam başlarım :)Ve her ayrıntıya dikkat ederek bütün yan görevleri bitirerek sonlandıracağım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o zaman bende hiç Pc'ye indirmesem daha iyi. Bende de Ryzen 3600 ve 3060Ti var. 2K da can çekişirim. Sırf daha akıcı olsun, daha iyi grafikler olsun diye Pc de oynayacaktım. Gerek yok bu durumda.
Bir de save olayı derken. Cloud save imkanı mı var yani artık oyunda. Ve update öncesi halini bitirdiysek, New Game+ vs açık oluyor mu yoksa, yeni bir oyun gibi mi davranıyor? Gerçi Ps4 save'ini PS5'e taşıdım mı hatırlamıyorum
-
dx12 sıkıntılı baya rt kapalı bazı yerlerde gpu kullanımı %60 lara kadar düşüyor. Rt açık bazen 18-20 fps düşüyor kamerayı çeviriyorum 40-50 lere çıkıyor cpu'mu bottleneck oluyor nedir sıkıntı anlamadım. 3070ti 5600x. En iyisi dx11 rt açılmayacaksa.
-
Dlss sürümü eski. 2.4.0 ile gelmiş. 2.5.0 güncelledim. 40 serisi olanlar için Frame Generation 1.0.2.0 vardı. Spiderman de 1.0.3.0 vardı onu attım. Dlss güncelledikten sonra fps düşmeleri kesildi gibi. 4k Ultra+ ve Ray Tracing 100 110 fps civarı. 18GB civarı vram yiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 14 Aralık 2022; 13:29:25 > -
bende rtx 2060 var ultra+ ayarlarda rt ve hairworks kapalı 60 fps altına düşmez diye umuyordum. bahsedildiği kadar kötüyse series x için satın alıp orada oynayayım.
-
Ps5 comple edition var dlcli sürüm storede next gen update 80 tl çıkıyor
Dx12 çalıştırıp overlay çalışmayanlar için, dxil.dll vs dx12ond11.dll dosyalarını silsinler bin/x64dx12 içerisinden, düzeliyor.
Ayrıca nvidia için son driverı kesinlikle kurun.
Çok fazla performans şikayeti olmuş ama bende bu kadar problem yoltu. Özellikle yeni bir şey yüklenirken shader compilation olayından mikro stutter oluşuyordu ama büyütülecek kadar değildi.
Ayrıca Taa ile hw ve rt kapalı, geri kalan ayarlar ultra+ 1080 de rtx 2060 ile 50-70 arası fpslerde çalışıyordu. Rt açınca ise direk 30 altına düşüyor.
Genel gradik seviyesi olarak ise yanyana koymaya gerek yok, grafikler açık ara farkını hissettiriyor. Yaklaşık 500 saat vanilla 200 saat civarı da modlu oyun sürem vardır, karakter yüzleri haricinde grafiksel gelişim beni tatmin etti ama pop up sorununu çözememişler.
-
😀😀 anladım tamamdr üstad. Ben orijinalden devam ederim olmasa durums göre bakarım artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X