Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.658
Cevap
195
Favori
950.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12021203120412051206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam'a güncelleme gelmiş gibi duruyor. 1 saat önce oyunu full indirmek istediğimde yaklaşık 50gb idi şuan 57gb olmuş.

Edit: kaplayacağı alan 50gb idi 57gb olmuş, indirme boyutu ise 51.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrmikda -- 14 Aralık 2022; 3:5:40 >
  • Update oyunu adeta baştan indirdi hiç ekstra indirmeye gerek yokmuş

1-2 saat kadar denedim daha başlar başlamaz değişiklikler göze çarpıyor ama teknik problemler de var. En basitinden dlss aktif edemiyorum rtx 2060 ile, daha en başta kaer morhen'de uzak mesafedeki ağaçların gölgelerinde problem oldu vs.

Combatta farklılıklar direk hissediliyor, çift el kılıç tutma olayını sevdim moda gerek kalmadı

Daha kısa birkaç gün içinde güncelleme alacak gibi hissediyorum bakalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saate kadar bekledik, aldığımız şeye bak Allah kahretsin. Yine bir CDPR rezaleti. Çökmeler, bozuk gölgeler, gpu kullanımının orantısızlığı, ter temiz çalışan oyuna Shader compilation stutterını getirmeler ...

12gb RTX3080 , 5800x, 32 gigs ram, ssd üzerine kurulu şekilde oyunu ultra + RT ile 40 fps üstünde oynayamadım (4k DLSS Auto).

Her şey en son sürücüye sahip, güncel, sıfır sorunumun olduğu bir sistem. Yine bu heriflerin oyunu, yine çökme göçme batma. Şimdi millet diyecek ki 2-3 gün patch bekle. Yav bu heriflere geçilen kıyak kadar kanıma dokunan bir şey yok. Hep sıçıp batırıyorlar, hepte savunuluyorlar. Yazık !

• Şuan yabancı oyun forumlarında geziyorum DLSS çalışmıyor üstüne fps içine etmekte aman ha kapayın derim fps coşar zamanım olsa fsr denerdim belki onda sorun yoktur.

Örnek vereyim Rtx 3090 kartım var TW3 100'e yakın modlu 4k native oyunu 70-100 fps arası ultra ayarda oynuyordum, şimdi dlss açık 30 ve altını dahi gördü. Sistemim ile Rtx tüm ayarlar açınca 20 fps altını aldığım ilk oyun olmakta büyük başarı. Güncelleme baya alacak belli Dlss devreye girer ise o zaman belki Rtx ile nasıl bir deneyim yaşatır anlarım ama şahsen açma ihtimalim pek olmaz. 4000 serisi kartlarda Dlss çalışıyor ise Nvidia iyi kazık atmış bizlere o ayrı bir konu..

• rx6700xt ryzen 5500 1080p de ultra plus ayara alınca takıla takıla oynatıyo rt kapattım mecburen

anti aliasingi taau seçerseniz görüntü kalitesi çok daha iyi oluyor bu arada

msi afterburner ve fraps çalışmıyor kaç fps aldıgımı göremiyorum ama rt ve hairworks kapalı anti aliasing taau da gayet akıcı

rt destekli kartı sırf witcher 3 için aldım 1080p de akar sanıyodum ama bildigin takıla takıla ilerlio fps 10 falandır :)

rt ve hairworks kapaliyken akici oldugu halde anlık takılmalar var biraz sorunlu bu update sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 14 Aralık 2022; 7:50:28 >
  • Tam tahmin ettiğim şey oldu oyunu 4000 serisi kartlar a göre optimize etmişler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizden rica etsem yeni ekledikleri zırhların seviyelerine bakar mısınız? Sanırım Yennefer ile buluştuğumuz (Vizima) yerdeki sandıkta duruyorlar. Özelliklerini merak ettim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7A484DC9 -- 14 Aralık 2022; 7:51:32 >
  • Indirmeye biraktim ise geldim gidene kadar hazir olsun diye de yorumlar hic ic acici degil. Bir de ben update gibi degil de ayri oyun olarak eklenecegini saniyordum nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Hocam alışmanız lazım bu firmanın böyle sorunlu oyun çıkartmalarına artık. Yeni gelecek Witcher oyunu da böyle sorunlu çıkacak zamanla düzeltecekler. Adamlar CP77 de belli etti nasıl oyun yaptıklarını sorunsuz oyun çıkartmaları bu firma için imkansız gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7A484DC9 -- 14 Aralık 2022; 8:0:53 >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

youtubeda 4090 ile 4k rt acik video atanlar var millet kart guncellesin diye tuzakmi kurdular aceba 3090 bile dökülmüş

• Ben mi yanlış gördüm 54 gb indiriyordu oyun en son. Bırakıp cıktım bakalım akşama :)

• arman09 kullanıcısına yanıt

Haklısınız. Gerçi bir hatadan dolayı da olabilir, belki patch ile düzelir. 5120 x 1440 çözünürlükte 4090 ile RT Ultra ayarlarda 120 fps civarı alıyorum. Ayrıca sanırım 120 fps kilidi var. Kart tam yüke girmemesine rağmen 120 fps geçmiyor hiç.

• berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam bende 2070s var bakalım neler görücem

• Güncelleme gayet iyi olmuş bence. 4K/DLSS3/RT Ultra/Tüm ayarlar full 120-140 fps arası oynuyorum. Ryzen 7900x - RTX 4090.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6480D79F2 -- 14 Aralık 2022; 8:55:57 >

• Hemen indirmeyeceğim bu kadar problemliyse rx6600 düzgün oynatmaz bu oyunu. CDPR bütçeden kısalım diye tester olarak oyuncuları kullanıyor herhalde Cp77 ve W3’ün ilk çıkışlarında da aynı sorunlar olmuştu hala akıllanmamışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • indirip akşam bakacağım rx6600 performansına

• Beyler şimdi indiriyor muyuz indirmiyor muyuz?

• 7 yıllık oyunun remastered versiyonunda 4090 ile dlss açıyorsanız oyun güncellemesi pek de iyi sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalabıyıkRocky -- 14 Aralık 2022; 11:26:55 >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Oyunu ilk açarken zaten bir onay istedi oyun kayıtlarınızı ve performans vb teknik bilgileri oyunu daha iyi geliştirebilmemiz için toplamamıza izin verir misiniz diye. İzin verdim, bakalım bu testler sonucunda ne zaman düzeltirler?

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Hocam sonucu paylaşır mısınız? Ona göre indireyim.

• 
Sayfa: önceki 12021203120412051206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.