Şimdi Ara

The Witcher 3'ün yeni nesil sürümü, Netflix dizisinden ilham alan ücretsiz bir DLC ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • The Witcher 3'ün yeni nesil sürümü, Netflix dizisinden ilham alan ücretsiz bir DLC ile gelecek

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı oyun dünyasının en iyilerinden birisi olan The Witcher 3 Wild Hunt'ın bir yeni nesil sürümü geldiği bir süredir biliniyordu. WitcherCon etkinliğinde de yeni nesil sürüm biraz daha detaylandırıldı.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition Bu Yıl Geliyor

WitcherCon'da yapılan açıklamaya göre The Witcher 3'ün yeni nesil sürümünün ismi The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition olacak. Yeni nesil sürümün kapak tasarımı da güncellendi, haberin girişindeki görselde bulabilirsiniz. Yeni nesil sürüm bu yıl içerisinde PS5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Net yayın tarihi ne yazık ki bilinmiyor. Oyuna sahip olanlar ücretsiz olarak yeni nesil sürüme yükseltebilecek.

Ayrıca Bkz.The Witcher'ın 2. sezonundan Türkçe altyazılı ilk fragman paylaşıldı

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition'ın ışın izleme, daha hızlı yükleme süreleri ve gelişmiş görsellikle çıkış yapacağı açıklanmıştı. WitcherCon'da ayrıca oyunda Witcher'ın Netflix dizisinden ilham alan bir DLC paketi olacağı da açıklandı. The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition paketi bu yeni içeriği, geliştirmeleri, ana oyunu ve tüm indirilebilir içerikleri kapsayacak.

Kaynak:https://www.gematsu.com/2021/07/the-witcher-3-wild-hunt-complete-edition-for-next-gen-has-updated-box-art-free-netflix-show-inspired-dlc

• Gelsin bir daha oynayalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Kitaplarını da okuyorum en az 5 defa daha bitiririm seri bitene kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
  • Sabırsızlıkla bekliyorum...umarım yeni zırhlar ve kılıçların yanında yeni görevler de gelir...

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Witcher 4 kesin çıkacak zaten fakat ana karakter olarak Geralt olmayacak onun hikayesi bitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda güzel bir haber. Netflix dizisinde kullanılan Henry Cavill abimizin giydiği zırhı da oyuna ekleyeceklermiş. Umarım bunun yanında bazı görevler de eklenir.

• Yeniden oynamak için bahane arıyordum çıksın oynayalım :)

• Konsolları bahane ederek e3 teki görsellere ve animasyonlara downgrade getirmişlerdi, bakalım e3 haliyle gelecek mi bu sefer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevindirici fakat 100 saatte bitirdiğim oyuna baştan başlayacak zamanım yok. Kayıt dosyalarını aktarabilirsek çok iyi olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Böyle muhteşem bir oyunu aslında bitirmek zorunda değillerdi her sene yeni dlc ile yeni ana görevler, yeni haritalar, grafik güncellemeleri, fizik motoru iyileştirmeleri ile sürekli aktif tutabilirlerdi. Yeni ana hikaye içeren dlcleride parayla satsalar memnuniyetle öderdim. Sıfırdan bir Witcher 4 oyunu yapmak muazzam zor olacak çünkü. EA in Fifa'da yaptığı gibi bir önce ki oyunu olduğu gibi kullanabilirler ama CDPR ın böyle birşey yapacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mevcut oyun yükseltilicek bedavaya

• Oyunu oynamayı düşünüyordum madem öyle güncellemeyi bekleyeyim.

• The Witcher 3 oyununu 2015 yılının aralık ayında satın almışım . Hatırlıyorum oyuna 5 dakika baktım sonra oyunu bu ne ya diyerek kapatmıştım. Geçen gün arkadaşlarımın önerisi üzerine oyuna şans vereyim dedim. O şansı tanıdım. Oyunuda oynamama sebebim iksir , büyü , kıyamet sonrası olaylar gibi sebeplerdi. Oyuna böyle bakmıştım fakat yanılmışım. Oyun beni içine çektikce çekti. 1 Haftada koskoca 168 saatte oyunu oynama sürem 85 saat .

85 Saat evet ciddi ciddi 85 saat birçok yan görevleri veya efsunger görevlerinin %50sini yapmadım ona rağmen bu kadar saat

Şuan AC Oyunlarını tekrar yükledim birçok oyunu tekrar yükledim fakat nedensizce oyun oynamak içimden gelmiyor . Yeni çıkan oyunlara bakıyorum bu nasıl oyun diyerek kapatıyorum o derece bir oyun şans tanımadıysanız mutlaka tanıyın zaten steamde %98 Olumlu oy alarak ki 500000 insanın oy vermesi ile sonuç bu sizide etkisi altına alacaktır ve oyun bittiğinde oyun bitti diye üzüleceksiniz

• Kaç yıldır şu oyunun çıkmasını bekliyorum sadece dlc çıkarıyorlar. Böyle bir oyunun yıllarca devam serisi çıkmamasını anlamıyorum doğrusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.