Bildirim
The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (398. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
Bu adnanoktar çok büyük hayranınız aslında çevirmenlere tapıyor gizliden gizliye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu niye böyle gerzek işler yapıyorsunuz
Tatlı dilden anlamıyorlar ne yapalım? -
-
-
Yazık ya sanki çok firma var CDPR gibi.Öpüp başınıza koyacağınıza yaptığınız işe bak
Yukardaki mesajdan sonra geleceği varsada gelmez heralde,içinizden sövün sövüyorsanızda keşke yazmasaydınız hatta imkanınız varsa kaldırın onu.
Blood and wine DLC'si ana hikayenin devamı niteliğindemi acaba yoksa hearts of stone gibi ayrı bir hikayemi ?quote:
Orijinalden alıntı: -Bane
Yukardaki mesajdan sonra geleceği varsada gelmez heralde,içinizden sövün sövüyorsanızda keşke yazmasaydınız hatta imkanınız varsa kaldırın onu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Z.E.U.S
Blood and wine DLC'si ana hikayenin devamı niteliğindemi acaba yoksa hearts of stone gibi ayrı bir hikayemi ?
Ayrı bir hikaye ana oyunla ilgisi yok
devam niteliğinde olmasa da geralt'ın hikayesine son noktayı koyuyor, yani hearts of stone gibi bitti, herkes evine dağılsın gibi bitmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Beyler mesajı sildim sakin olup, sessizce dağılabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: seiferquote:
Orijinalden alıntı: masterofagar
Kusura bakmayın ama dayanamadım.
Yazık olmuş keşke yazmasaydın. Bence bir mesaj daha yaz bir anlık öfkeyle yazdıgını söyle ya da bunu benzer bir şey yaz.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofagar -- 20 Ağustos 2016; 14:28:11 >
-
Saygı değer sığır kardeş,
CDPR in bizlere duyarsız kalmasına, atılan her mesaja yuvarlak cevap vermesine, keza polonya da benim ve arkadaşlarımın karşılaştığı bir kaç ırkçı saldırıya karşı, gösterdiğim tezcanlı hareketi eleştirebilirsin eyvallah da, bu olaydan nasıl bir siyasi anlam çıkarıp, mazlum rolüne büründün orasını anlayamadım. Senin gibi bir fırsatçıya mesaj yazmayı da inan zül sayarım. Neyse, Melih hocam mesaj attı siler misin dedi, ondan özür dileyip mesajı sildim. Uzatmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofagar -- 20 Ağustos 2016; 14:36:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BR9
Arkadaşlar bir görev hakkında 1 şey sormak istiyorum.
kardes bataklıkda bir köyün icinde o kadın. 3 tane canavarımsı cadının oldugu bölümü yaptıysan onların emir kulu olan kadın o bahsettigin kadın
-
quote:
Orijinalden alıntı: masterofagar
Akrabayız desene.
Hayalinde dahi göremeyeceğin bir eylem olur.
Yemin ediyorum ne boş adamsın üfff.... -
quote:
Orijinalden alıntı: QART
quote:
Orijinalden alıntı: BR9
Arkadaşlar bir görev hakkında 1 şey sormak istiyorum.
kardes bataklıkda bir köyün icinde o kadın. 3 tane canavarımsı cadının oldugu bölümü yaptıysan onların emir kulu olan kadın o bahsettigin kadın
3 tane canavarımsı kadın görevi derken hocam anlamadım tam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X